Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Pārbaudīs, kāpēc televīzija netulkoja "Jauno vilni"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
Priekš kam jātērē nauda tulkojot! Lai arī latviski noklausītos, kā paņirgājas par himnu. Lieciet taču beidzot tam konkursam mieru. Man, piemēram, jau nu galīgi pie vienas vietas, tulko vai netulko, jo neskatos. Pietiek ar ziņām. Ārā skaists laiks, tik daudz iespēju normālai atpūtai. Un nekāda stresa.
jautri
j
Buceniec! vai tiešām tu domā. ka visi ir idioti un domā, ka 45 min. ir neliela nobīde. Tv par ''nelielu nobīdi'''var uzskatīt dažas sekundes.Ne vairāk! Tāir tehniska lieta! 45 min. laikā var veselu scenāriju hindu valodā pārtulkot, kur nu vēl latviski.
lasītāja
l
Pamattiesības uz televizoru!!!! Pārsmējos.
@
@
Netulko jau arī tagad.
fix
f
Atbalsti latviesu valodu saitee-
Oskars
O
JA JAU MŪSU PREZIDENTS ATBALSTA TĀDU VALODU AR SAVU KLĀTBŪTNI ,tad man vairs nav ko teikt par mūsu STULBAJIEM VALDOŠAJIEM.
Zigurds
Z
Mums liek saprast, ka Jurmala - "eto naša!". Kādu vēl tur iedzimto aborigēnu valodu! Laventa gozēšanās VIP centrā - skaidrs signāls idiotiem latviešiem - pastāviet pie ratiem! Un stāv ar...
fans
f
Lai cik ļoti man patīk Jaunais vilnis vai nē - tomēr titrēt vajadzēja - vairāk nekā stundas nobīdes laikā varēja jau tulki būt pastrādājuši! tas jāņem uz priekšdienām, citādi LNT strādā neatbildīgi - domā lielu piķi izšķieduši par licences dabūšanu, tagad ietaupīs uz tulkiem! Šitā neiet cauri - pie bikts viņus!!!
Ciniķis
C
Pagājšgad viens no krieviem pateica ļoti precīzi. Latvija šim konkursam ir tikai biksīšu ieliknītis. Un ieliknīša galvenais uzdevums ir būt nemanāmam.
Latvietis darbīgais
L
tak neiespringsti. neaicinās neviens tevi, tāpēc arī miljonu nemaksās.
Elza
E
tā ir privatā televīzija,kā grib tā dara
skuķis
s
televizora skatīšanās ir Tavas pamattiesības? :) nu forši jau :) es priecājos, ka manas pamattiesības ir dzīvot demokrātiskā valstī, uz vārda, dzīvības, izvēles, domu, uzskatu brīvību. es priecājos, ka manas pamattiesības ir aizstāvēt savas intereses tiesā, būt vienlīdzīgai likuma priekšā, uz savu īpašumu un persnas brīvību... bet Tavas pamattiesības ir TELEVIZORS!!!! :D ESMU SAJŪSMĀ!!!! ---------------------------------------- ir manas pamattiesības, dzīvojot šajā vals'tī, kur es, atšķirībā no vesela bara krieviski runājošo personu, esmu tās pilsonis! ------------------------------------------ un saki, vai Tavuprāt nepilsonim PAMATTIESĪBAS nepienākas?!
skatītāja
s
Pilnīgi piekrītu ABC - klausīties un oficiālu televīziju dzirdēt dzimtajā valodā ir manas pamattiesības, dzīvojot šajā vals'tī, kur es, atšķirībā no vesela bara krieviski runājošo personu, esmu tās pilsonis!
Laila,>>ABC
L
Kādas emocijas. Skaties LTV1 UN NEVAJADZēS GAUDOT.Vajag pēc savām tiesībām bļaut ,kur tas ir aktuāli un par ko aktuāli,nevis tagad aurot par netulkotu tekstu.
ABC
A
Es šo kanālu neesmu ieslēdzis vismaz gadu, tāpēc man nekas nav jāpārslēdz, es runāju par katra Latvijas pilsoņa tiesībām savas valsts telekanālos dzirdēt savas valsts valodu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI UN SKATIES VĒL

Zatlers: Pieņemšana būs Rīgas pilī. Tradīciju nedrīkst lauzt.

FOTO un AUDIOREPORTĀŽA: Jaunā viļņa atklāšanas ceremonija.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas