Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - PBK uz priekšvēlēšanu diskusijām aicina tikai četras partijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bukse
B
Kas tas par cirku bez klauniem?
Holms
H
Tā televīzija pilnīgi sūkā. Tur žurnālistiem pat montāzas laikā liek salikt tā, kā vajag SC vai PLL. Nozēlojama televīzija un pilnīgs sū... tas ko tur rāda. Viss kā kārtīgā PSRS televīzijā. neesmu par Bitēm, bet skaids ka SC ir nobijušies un sos neaicinas, lai nedabūtu iekšās. Tas ka pārstāvēs puišelis Nils ari parāda to ka SC ta arī nav neviena jēdzīga līdera, ja caurums jaaizbāž ar Poterģīmi, kurs patīk meitenēm, omēm un augstāk par pionieru vadītāju nekam neder.
!
!
VL, ar vai bez PBK demagogijas un propagandas.
Ķ-Ķ.
Ķ
Kādā mēlē tu tur klabini?
K-K
K
... tada pat sudiga sajuta par siem izmekletiem debate, ka kad pirms pirmajam velesanam ieraudziju pantalejeva, andrejeva un gorbunova tautisko parstavniecibu ....
Pēteris Impis
P
Tas pats Gordons. Viens no kolorītākajiem krievijas žurnālistiem, ASV pilsonis utt. utjp. Debates varētu būt interesantas dēļ viņa vien. No otras puses, pat tādam profam iebraukt citas valsts situācijā, sevišķi, nezinot valodu diez vai ir iespējams.
jautājums
j
Vai tad visi tāpat nezin, ka Bites un VL+TBešņiki ir nemiera cēlāji, jo neko vairāk kā liekulīgi aizstāvēt krievu problēmas un liekulīgi aizstāvēt latviešu problēmas nemāk? Lai tik sēž mājās pie ratiem.
Zane
Z
Tas, ka VIENOTīBAS pārstāvji Latvijas raidorganizācijas ēterā runās krieviski, tas ir labi. Ceru, ka tas samazinās latviešu skaitu, kas par viņiem balsos. Un vairos atbalstu VL.
Atkal Diena dzēš...
A
Lai Vienotība atbild , tad vairāk nerakstīšu. Ino 11:02 Labi jautājumi uz kuriem gan Vienotībai būtu jāatbild. Apsmējos! » Lelle 10:51 Man patika par tiem izlaupītajiem, bet kad sāks izmeklēt Vienotības lietas: 1. par 2003 apturēto (pēc Jl uzdevuma) dienas prihvatizācijas likumību? 2. einīša vērspapīru lietu ( arī apturēja pēc JL uzdevuma) ameeerikā? 3. ekļertes bračkas lietu Jūrmalā Puķu ielā 8 (lietu izzaga proķenei TM miņņistriene JL rižā balerīna)?
He he....
H
Ko satraucies! Kad letiņi dumrovska un viņu onku -SVF uzdevumā no Latvijas būs padzīti, varēsi arābu, turku un čurku valodā te menģēties... Mums būs jaunie latvijieši (NO Vienotības programmas) , kas vairs ne latviski, ne krieviski ne bum bum.... lūk būs idille... he he...
He he....
H
Nu kā var nemelot, ja sile sauc...
Dr.xy
D
Kada sakariba sis debates notiks krievu valoda?! Ja deputati neprot latviski,tad vini nedrikst but Latvijas Valsts pilsoni,un tatad pilsonibu ieguvusi nelikumigi.Ja sis parraides skatitaji neprot latviesu valodu,tad vini nav Latvijas Valsts pilsoni un velesanas piedalities nevar.Ta ka sos "pilsonus" ir jatiesa par nelikumigi ieguto pilsonibu.Un pie viena ari Godmani janodod tiesa, vins kadreiz publiski pazinoja,ka vinam ir zinamas vismaz 300 personas,kuras pavalstniecbu ir ieguvusas nelikumigi,un ka vins pats personigi nodarbosoties ar so jautajumu.Ta ka Godmanis saja lieta neko nav uzsacis,tad tas nozime,ka vins atbalsta noziedziniekus.
Dace
D
Vai tad Vienotība neteica, ka ar medijiem krieviski nerunās? Atkal melo?
Buba
B
Un kur Žirinovsks un Jeģinaja Rossija?
kāmis
k
wow. man nerādās, tik tiešām - Aleksandrs Gordons? īstais? ja tā , tad varetu būt interesanti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas