Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Piedāvā Saeimas vēlēšanās vienu sarakstu visos apgabalos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
marfa
m
Eu, sulaini, vēl simtu ielej, kas ir šinder, nedzirdi!
onix
o
Taukaino bārmeņa bezsaules noriets .
Kaut kāds murgs
K
Kāds naids pret cilvēkiem un viņu viedokļiem te strāvo? gandrīz neviena analītiska komentāra. Tikai gānīšanās par idejām, no kurām paši neko nesaprot.
DEF
D
Man aizdomas, ka ar tām lokomotīvēm Latvijā tā pašvakāk. Tie cilvēki, kam sabiedrība uzticas, tāpat netisk virzīti, bet visas tās koalīcijas patlaban plāno tikai to, kā pēc iespējas rezultatīvāk vecos kadrus dabūtu atpakaļ. Tik vecus, kas pat no LTF izvilkti, kam jau tās iespējas bijušas. Nu tarki būs, nekāda lielā optimisma nav.
Asterix
A
Politiskie "līķi" ... TB/LNNK/ZZS/LPP/LC/TP ilgus gadus darīja visu iespējamo, lai mūsu valsts attīstītos kā kroplis - ar nepareizu izpratni par biznesu, par valsts sektoru, par vērtībām, par likumdošanu, par labklajību, par politiku. Šīs partijas nav pelnījušas iekļūt ne nākamajā, ne aiznākamajā Saeimā. NEKAD VAIRS.
Karamba
K
Plāniņš šamiem tik caurspīdīgs.. Viens saraksts ar mākoņpapu priekšgalā, jeb pēdējais salmiņš. ...Cerams gan- nespīd, un drīz viņi sāks arī tiesiski un personīgi atbildēt par sadarīto. Vēlēšanas būs tikai sākums..
Paija
P
Es arī nepiedalīšos vēlēšanās...Tā nav demokrātija, kas mums ir. Tas ir pašapmāns. Politiķi nerisina problēmas, jo viņiem nav tādu zināšanu un iespēju. Valdības vienīgais darbības veids ir valsts budžeta izstrāde un jaunu likumu izdošana, lai labotu mūsu ikdienas tehniskās nepilnības. Tad, kad parādās nepilnības sabiedrības dzīvē, tad šīs nepilnības netiek novērstas, bet gan tiek pieņemti jauni likumi, lai aizlāpītu caurumus un vainotu "stulbo publiku" , kā arī lai atkratītos no atbildības par nepanesamu dzīves apstākļu radīšanu. Jūsu balsis tikai legalizē valdošo mafiju. Neceriet, ka pēc vēlēšanām būs kaut kas labāk, jo sistēma nepieļauj tādu iespēju. Katrs sistēmas zobratiņš rūpējas tikai pats par sevi, nevis kaut kādu "sabiedrību". Kad sabiedrība pati organizēs savu dzīvi bez naudas un valdības starpniecības, tad arī varēsiet cerēt uz pārmaiņam. Bet tagad priecājieties tālāk par "iespēju izteikt savu viedokli" vēlēšanās. Veiksmi jums! :")
Vuarzazi
V
Satversmē paredzētie vēlēšanu apgabalu pamatmērķis ir veicināt decentralizāciju, ierobežojot Rīgas centrālismu. TP vēlās lielāku centrālismu.
fricis
f
Krodziniek, Tu neesi Jēzus ,nevari no miroņiem agšā celties.TPir politiski miroņi un nav glābjami
Pensis
P
Tepat vien jau esam pa reizei, bet jaunos brunčos. :) Retāk jau nu gan. Skaistā komentu jaunība ir beigusies. Tie tik bija laiki, kas nenāks, nenāks vairs. :) :)
ari TP biedrs...
a
Ak Leishkalns ari TP biedrs...... Man taged vel mazak ciena pret TP drankiem. Tautas Partijasi vilciens ir aizgajis. cik sanema balsis pedejas velesanas 3% ??? Lai vini izkakajas savos ministru kreslos pirms vini iet majas pec Saemas velesanam
lno
l
Kāds prieks redzēt draudzeni! :) Beta gan kaut kur nozudusi.
KLM
K
Domā, ka tās ir paniņas? .................................................. ............................. nē, tā viņi domā - tas ir ūdens no TP solijumu krāna, draugs !
Pensis
P
Domā, ka tās ir paniņas? :)
KLM
K
Tikai nav pamanījuši, ka tas vairs nebūt nav krejums, kuru viņi mēģina sakult. :) ......................................................... ............................................................ ........................... Ir pamanijuši, ir - bet totālā agonijā mēģina sakult no paniņām sviestu - pietam, augstākā labuma (kā paši domā)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas