Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Pilsoniskā savienība Rīgas mēra amatam izvirza Kristovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Es
E
Esmu PAR Ģirtu kā Rīgas mēru. Vismaz viņam ir liela pieredze, arīdazan EP pieredze, kas nav mazsvarīga, jo mēs taču gribam, lai Rīga ir Eiropas līmeņa pilsēta.
Vol...
V
Vispar normals kadrs,tris reizes mainijis politisko ,bijis iekslietu ministrs,kad vesela cupa zeku aizlaidas no Jelgavas zonas,fiksi saprata,ka tas nav prieks vina un parmetas uz aizsardzibas ministra posteni. Teiksiet,vina laika Latviju uznema NATO,bet tani laika par ministru vareja but jebkurs jo mus vajadzeja uznemt un mus uznema.
Vol...
V
Sitais calis visos laikos peld pa virsu ka s--s. Nekada reala darba,bet kadu vins laikam apmierina.
targash
t
Zīlizācija :)))
Karamele
K
Šlesers par mēru - Rīga = mazā Maskava. Kristovskis par mēru - Rīga = Latvijas Republikas galvaspilsēta. Vai vispār pastāv izvēle?? !! Gribētos tikai, ka Kristovskis nolīdzina domstarpības ar Zīli, un tad PS, SCP, JL un TB koalīcija varētu labi stāties pretī Rīgas "šleser-ušakovizācijai".
Pufo
P
Vislabāk tomēr Lembergu. Visas smilšainās Pārdaugavas ieliņas ietērpsies bruģī. Pēc gada būs vēl viens jauns tilts, pēc diviem - metro! Bet uz Ventspili lai iet Kariņš - tik ātri i nepaspēs to nolaist līdz kliņķim. Bet Kristovskis lai labāk skatās kādu pastmarku vai etiķešu kolekcionāru biedrību - kas zin, varbūt tur šo pieņem par priekšnieku.
Pāķu Tauta un sabiedrība
P
Labāk nesalīdzināt, tas smird pēc provinciālisma, bet ja, tad labāk Parīze > lielā Rīga.
Tauta un sabiedrība
T
Tikai un vienīgi Šleseru! Tad Rīga vienreiz kļus par īstu Eiropas pilsētu, atkal būs mazā Parīze!
Alma
A
Tikai ne Šleseru - Rīga nav pelnījusi, ka tai pāri iet BULDOZERS!!!
riņķī apkārt
r
«Nav vērts izteikties par tiem, kuriem nav nekādas izredzes vadīt Rīgu.» +++ par šo Šlesera teikumu vien Kristovski būtu jāievēl par Rīgas mēru.
šķībais tilts...
š
..nu stulbāk ..kā tas ir patreiz..noteikti nebūtu!!!!...(..un ja vēl BULDOZERU ievēl...tas vispār būtu murgs!!!!!!!!!!!!!!)
Opā
O
Ja viņš patiesi sapņo kļūt par Rīgas mēru, tad pēdējais laiks viņam stāties ārā no tās PiS un steigšus pārvākties uz SC. Var arī nokavēt.
Opā
O
Tukša muldēšana. Kristovskis nekādi nevarēs kandidēt par mēru, jo viņa kārtējā partija Rīgas Domē nemaz netiks. Laikam aizmirsuši, kādi vēlētāji Rīgā dzīvo.
šuriks
š
Infantils pāraudzis, kas nez kāpēc ir izdomājis, ka viņš ir dižens politiķis. Galu galā smieklīgs, jo viņa dzīves skumjais sapnītis ir līdz bezgalīgā mūža galam sēdēt Eiroparlamentā. PS ļaudis, šis tipiņš jūs noraks kā nebijušus... Atveriet jel acis.:))
agd
a
Manuprāt, PS ir tukšs numurs par spīti Dienas simpātijām pret to. 1) Tā ir atkārtojusi tipisko jaunpartiju kļūdu - tiecoties iegūt plašu "bāzi", tā ir apvienojusi visdažādāko uzskatu paudējus - no Druvietes līdz Kalnietei ir jāiet jūdzēm ilgi uzskatu ziņā. Tas beigās rezultēsies iekšējos kašķos. 2) Partijai nav identitātes. Par ko ir PS? Mēs zinām par ko ir JL. Mēs tagad zinām par ko ir SCP. Par ko ir PS? Par vispārējo labumu? Visiem labs nav labs nevienam. 3) Partijai nav nopietna piedāvājuma šodienas aktualitātēm. Un nu jau partijai ir pusgads. Vēl tikai nedaudz vairāk kā pusgads līdz vēlēšanām. Kristovskis kā mēra kandidāts patiesībā ir izmisuma solis. Ja PS neizvirzītu nacionālā līmenī atpazīstamu politiķi kā lokomotīvi sarakstam RD, tad pilnīgi droši varētu teikt, ka PS nākamajā Domē nebūtu. Tas (ĢVK izvirzīšana) gan, protams, radīs pretreakciju. Tuvāko divu mēnešu dzirdēsim vēl kandidātus - Ārgali, Birku un Šleseru. SCP izvirzīs Kokinu, bet tā arī nespēs viņu "razkruķīt" (SCP ir cita problēma kā PS - it kā ir ideja un pārvaldības spējas, bet - nav "materiāla"...). Interesantākais būs tas, ko darīs JL. Mana prognoze - arī būs spiesta virzīt "smagsvaru" (ne Brigmane, ne Pulks nebūs Šlesera un Birka konkurenti). Bet ko? Jādomā, ka vai nu Āboltiņu vai Dombrovski.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas