Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Pirmie CVK sarakstu iesniedz Saskaņas centrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
march
m
Es par viņiem balsošu, Latvija nākotne un izaugsme ir iespējama tikai sadarbībā ar austrumiem.
Dr.xy
D
Kadreiz jau Diena ari izdara kaut ko labu,soreiz publicejot SC kandidatu sarakstu.Latviesu tautai ir jazina musu Valsts un tautas ienaidnieki.Zel,ka nebija so kandidatu fotografijas un adreses.
qwe
q
Kāpēc te atkal pa vidu sabāzti kaut kādi mongoļu tatāru slāvu hieroglifi? Neko nevar saprast. Nav miera no tām slāvu tatāru ordām,.. pat latviešu avīzē ielīdīs.
Lelle
L
Vaņušas-dušas laužas pa durvīm iekšā...gan jau tauta pa logu izmetīs.
Gambīts
G
SC mums piedāvā otro Staļinismu, salīdzinot to ar Biškeku, kretīni un nekauņas, asins žurkas Latvijas zemē.
!!
!
Если мы договоримся о пути совместного вывода страны из кризиса, мы договоримся в том числе и о ликвидации статуса негражданина. И это можно будет сделать очень быстро. +++T Tā uzskata Urbanoovičs šodienas Telegrāfā- tātad pilsonību kopā ar AŠ2- visiem . Tad otra okupācija nemaz nebūs vajadzīga- paši vientieši atdosies.
!!
!
Если мы договоримся о пути совместного вывода страны из кризиса, мы договоримся в том числе и о ликвидации статуса негражданина. И это можно будет сделать очень быстро.
!
!
Bishkekieshi.
Ždanopļinerurbāns
Ž
Teikšu pat nedaudz rupjāk - tie kuri neiet vēlēt ir MUĻĶI!
Ždanopļinerurbāns
Ž
Tie kuri neiet vēlēt atdod savu balsi tiem, kuri iet vēlēt. Saskaņieši parasti ir aktīvākie vēlētāji - letiņi - paši kūtrākie. Tā tik turpināt un drīz SC mierīgi varēs viens pats kopā ar PCTVL taisīt valdību ar vismaz 51%!
t
t
tici man - un vēl kā proiģot! pēc vēlēšanām redzēsi,ka sīkajiem jau no 1. klases būs obligātā krievene
vienkāršs cilvēks
v
Un šitās Kononova mazmeitas taisās noteikt dzīvi Latvijā?! krievu fašisms ņeproiģot.
īstenībā
ī
Jā,Urbanoviča kungs ar savu biedru sarakstu ir izgāzies nezolīdi pret sievietēm,viņi domā,ka mūsu sievietēm salīdzinot ar vīriešiem ir 70 procentu prātiņa un ļoti minimāli pārstāvētas SC sarakstā..Tāpat viņi par sevišķi gudriem neuzskata pamatiedzīvotājus latviešus un sarakstā neiekļauj pat 50 procentu līmenī.
corbs
c
Viss jau ļoti labi un cilvēki ir populāri un darbīgi,vienīgā sliktā pazīme ir diskriminācija pret sievietēm un ļoti jūtama,ka saraksts gandrīz 95 procenti etniska pazīme t.s. krievvalodīgie jeb stingri tur savu krievu etnosu,kas tomēr Latvijas valstī ir slikta demokrātijas prakse. Pat daudznacionālajā Krievijā nav viena vai dažu etnosa sarakstu,viņi saprot,ka tas nebūtu demokrātiski.Demokrātijā etniskā pazīme nespēlē pozetīvu lomu,ātrāk negatīvu attiecīgā valstī.Es balsošu,kur ši pazīme sarakstā nav tik raksturīgi tipiska jau vairāku gadu garumā.Es balsošu par sarakstu Vienotība,kur 1.numurs ir krievs Loskutovs.
abrakadabra
a
Ak kā nu raujas pie varas... pirmie aizskrējuši, labi, ka ne vēl dienu ātrāk. Runājot par dienām, man arī jautājums, kad sāksies piedraudētā Biškeka ar etnisko tīrīšanu? Ņemot vērā Latvijas vēstuli, šo datumu būtu svarīgi noskaidrot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas