Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

papildināta - Policija aizturējusi Zatlera kritizētājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
selga
s
Spriežot pēc vakar tv3 rādītā,tie bija trimdas latvieši,vietējie protams ,gaida ,kad ušaks pametīs solīto desu,bet vispār baisi,tāda deja vu sajūta rodas.
lasitajs>>jurim, laukei
l
gribeju jums ielikt + zimi bet Diena kartejo reizi to nelauj izdarit!
lauķe
l
Redz, cik veikli var aizbāzt muti protestētājiem.....un tas ir tikai sākums,....gan mēs vēl pieredzēsim Biškeku Zatlermafijas izpildījumā......
juris
j
Zatleris ir veletajus piemanijis, vinu jasoda par valsts gasanu!
Gunars
G
tik talu mes esam Latvija nonakusi ka cilveki pat nedrikst protetstet pret valsts nodeveju.. un kapec policija neizmekle zinas ka krievu miljardieris P. Avens Maskavas uzdevuma ir devis kukuli Zatleram par valsts nodevibu?
paldies drosmigajiem cilvekiem!
p
Paldies protestetajiem par drosmigo ricibu nosodot NODEVEJU ZATLERU! Tauta neklusesim kad krievu miljardieris Pjotrs Avens (lasi Putina uzdevuma) ir vienkarsi piekukulojis latvijas politiki Zatleru!!!
Vilciņš
V
Cik redzu latviešu sabiedrībai sava valsts slīd ārā no rokām, ko vēl neizdomās šie pretlatviskie radījumi un kangari, tagad pat katram otrajam latviešu bērnam skaidrs, ka Zatlers ir nodevējs un kangars.Vai tiešām Latvijā atgriezīsies okupācijas laiki, jeb latviešu tautā tie saucamie krievu laiki.Žēl, ka protestēja tikai trīs, manuprāt pret nodevību ir jāprotestē tūkstošiem un tūkstošiem latviešu un ceru protesti turpināsies arī es tajos ņemšu aktīvu dalību, jo Zatleru un viņa partijniekus, kas piekrituši Latviju atdot citai tautai un nācijai vadīt, lai valdītu pār latviešu tautu un vēl ļaunāk vadīt Lielajai Krievijas impērijai, jo SC ir Putina vienotās Krievijas etalons. Zatlers pielieto noziegumu pret Latvijas valstiskumu un latviešu tautu.
Zigis
Z
Vai Toms Sadausks nav pārāk daudz saskatījies Kremļa televīziju? Kādas atļaujas? Kāda piketu "sankcionēšana" vajadzīga brīvā, demokrātiskā valstī?! Tomiņ, izslēdz Krievijas Tv un izlasi Latvijas Likumu: 3.pants. (1) Ikvienam atbilstoši šim likumam ir tiesības organizēt miermīlīgas sapulces, gājienus un piketus, kā arī piedalīties tajos. (2) Šo tiesību izmantošanu nedrīkst pakļaut nekādiem ierobežojumiem, izņemot tos, kas ir noteikti ar likumu un ir nepieciešami demokrātiskā sabiedrībā, lai aizstāvētu valsts un sabiedrības drošības intereses, nepieļautu nekārtības vai noziedzīgus nodarījumus, aizsargātu sabiedrības veselību un tikumību, kā arī citu cilvēku tiesības un brīvības. (3) Valsts ne tikai nodrošina pulcēšanās iespējas, bet arī gādā, lai pulcēšanās netiktu traucēta.
ansis
a
Vai nav pārkāpti šadi policijas likuma panti? 5. pants. Policijas darba organizācijas un darbības principi Policija ar savu darbību nodrošina personu tiesību un brīvību ievērošanu. Šo tiesību un brīvību ierobežošana ir pieļaujama, tikai pamatojoties uz likumu un likumā noteiktajā kārtībā. Ikreiz, kad policijai nākas ierobežot personu tiesības un brīvības, policijas darbinieks sniedz tām paskaidrojumu, kurā pamato katru konkrēto ierobežojumu. Šādos gadījumos pēc personu pieprasījuma policijas darbiniekam jānosauc savs uzvārds, amats un dienesta vieta, kā arī jāuzrāda dienesta apliecība. 265.pants. Aizturēšanas kārtība (1) Aizturot personu pēc savas iniciatīvas vai procesa virzītāja uzdevumā, valsts policijas darbinieks vai izmeklēšanas iestādes darbinieks, vai arī prokurors nekavējoties šai personai paziņo, par ko tā tiek aizturēta, un brīdina, ka tai ir tiesības klusēt, ka visu, ko šī persona teiks, var izmantot pret to.
Ducal
D
Zatlers nodevējs un gļēvulis! Milicija mācas no "brālīgās" Baltkrievijas, īstenībā daudz jau neatšķiramies no tiem nāburgiem.
Ilze
I
Te parādās zatlera tiesiskums, ko tik ļoti solīja pirms vēlēšanām, bet pēc pat Tauta nedrīkst izteikt savas domas!
Tauta
T
Vai nav pēdējais laiks iet ielās???????
pamela
p
SC darbojas RD un cer to panākt visā Latvijā arī ar Putina "suverenās"demokrātijas metodēm.Varat iedomāties kas notiks valstī,ja SC,ZRP nāks pie varas!Zatlers jau piedraudēja,ka nebūs partijā nekādas demokrātijas! Letiņi,vai tamdēļ gāja bojā Zvaigzne,Gamanovičs,Slapiņš u.c. lai šāvēju radi un draugi ,ATKAL valdītu Latvijā? Tauta,latvieši KAS notiek,kur tas solījums par pastalām,vai humpalu vācu mašīna aptumšojusi brīvības alkas?Vai neredzat un nezinat KAM pieder tagad ekonomika Latvijā,bizness,bankas kamēr latvieši plēsās pa Saeimu?Šogad jau pāri 1000 krievu nopirkuši uzturēšanās atļaujas,kuras pārvērtīs pilsonībā. TAUTIEŠI,mēs ATKAL tiekam okupēti ar zatleru,lesčinsku un Co palīdzību! ZŪD LATVIJAS VALSTS !!!
who cares
w
WTF?
1 9 8 4
1
1 9 8 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas