Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Policisti izjoko kolēģi, kādu rīdzinieci brīdinot, ka viņai tiks norauta galva

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Liene
L
Iznāca nekorekti, vai gribēja, lai sieviete saņem tieši tādu atbildes tekstu?- visdrīzāk, ka nē. Ko gribēja cilvēks, kurš rakstīja iesniegumu policijai par kaķēnu savākšanu? Paskatīties, kas notiks tālāk? Policistiem vajadzēja meklēt kaķēnus? Ja jau tas bija sievietei tik svarīgi, kāpēc nepajautāja tam, kas kaķēnus savāca, kur viņš tos liks? Varbūt parādītu dokumentu, ka ir klaiņojošu dzīvnieku savācējs. Vai negribam, lai policija dara visu, kas tik kādam ienāktu prātā ? Vai tā nav klaja paņirgāšanās par policiju prasīt lai meklē, kur kāds aiznesis klaiņojošus kaķēnus?
sakāmais
s
tie gan nav "aizvainojoši izteikumi ", bet DRAUDI .
AKR
A
Un policistiem vēl vajagot pie algas pielikt !!!!!??????
Anna
A
To iecirkni atceros ar šausmām. Pirms gadiem 8 man nozaga maku un visus dokumentus un vajadzeja tur iet. Bērns bija mazs zīdainis un abas tur aizgājām. pagāja laiks, kamēr atradu kādu, kas varēja brīvi runāt latviski, rakstot iesniegumu, pie galda sēdošais policists smēķēja. Kad es lūdzu, vai nevarot beigt, cita garāmejoša policiste sieviete pateica, ka te neesot nekāds bērnu dārzs. Turpat blakus kamerā ietupināti tipi trokšņoja. Man uzreiz pateica, ka lietu neierosinās, jo es pārāk labi esmu samācīta, kā jārunā, lai slēptu to, ka esmu dokumentus pati nozaudējusi. Visus papīrus, izņemot naudu un pasi atrada tuvējā mežā, es samaksāju par nozaudētu pasi, vadītāja apliecību un, kad man nākamo reizi šī paša iecirkņa teritorijā mašīnai izsita logu un aptīrija salonu, policijā vairs negriezos - pazemojuma sajūtas pēc tādām zādzībām pietiek, lai ietu pakaļ pēc vēl uz šo policijas iecirkni.
Saiva
S
Kadi joki, Kalvitis, Slesers ir gatavs ar visiem izrikoties ta, dodiet tikai varu siem kretiniem. Aceresamie ka A.Kalvitis sutija policistus santazet kadu lauku sievu uz ltgales laukiem pie kadas pensionares ,kura bija uzrakstijusi savus verojumus, patiesibu par to ka valdiba izzoga valsti, ka notiek korupcija, kada nabadziba dzivo LAtvijas tauta, kas notiek Latvija?
lapsa
l
izklausās pēc pamatskolas līmeņa taisnošanās. batoni ausīm. kas tur notika, suns tik zin...
zvirbulēns
z
Jā, cik reizes nav teikts, dodiet naudu izglītībai, bet neklausa tak, un te ir rezultāts- tāds tas intelekts (humors).:((( P.S. Viens raksta, otrs paraksta, trešais reģistrē, ceturtais nosūta - nu kur tad te vainīgo noķert :)))
aivis
a
joks ir neizdevies, bet nevar tak uzcept omleti, nesasitot olas...:) visi tik sašutuši, ka nezin kas būtu noticis....
njaaa
n
un policija vēl grib algas paaugstinājumu!!!
ululiņš
u
Klusajam taisnība, aņiks varētu iznākt labs. Taču prasās pēc līdzīga aņika ar viņiem pašiem. Ka dāmu tualetē paslēptā bumba pēc minūtes sprāgs, izklausās pārāk banāli. Bet viņu reakciju pēc šāda zvana nav grūti iedomāties. Mēģini pēc tam šiem iestāstīt, ka tas bijis tikai joks...
didis
d
Žanra klasika "nav pamata uzsākt kriminālprocesu" oriģinālā izpildījumā. Par draudiem personas dzīvībai par likumīgu tiesību realizēšanu policiju var iesūdzēt uz lielām naudiņām ar garantētu uzvaru.
www
w
Es tās rīdzinieces vietā vērstos Eiropas cilvēktiesību tiesā par draudiem dzīvīobai no valsts iestādes puses un dabūtu kādus 10 k euro!
Jm
J
Ārsti nejoko mazāk riebīgi, īpaši jau ķirurgi. Gan ķirurgiem gan poličiem darbs nu galīgi nav nekāds vieglais, un domāju, ka tā riebīgā jokošana palīdz noņemt stresu. Bet ko paraksti gan vajag apskatīties vienmēr.
klusais
k
Nu te ir divejādas sajūtas. No vienas puses fošs aņiks un normāls sižets , kuru varētu iepīt " Sasistajos lukturos " . No otras puses vieglprātība no policistu puses. Vēl trešais par pašu rakstītāju - zinam taču mēs paši noteikti arī sev apkārt šādus dīvainīšus, kkuriem reizēm varbūt nenāktu piestaigāt uz konsultācijām pie kāda psihoterapeita. P.S. Man patiesi žēl tos kuriem ikdienā jādzīvo un jāstrādā kopā ar tiem kategoriskajiem komentu rakstītājiem.
anonīmais šakālis
a
Nav te nekāda sakara ar empātijas trūkumu vai netrūkumu. Latviešiem, un nu jau arī latvijiešiem ir raksturīga ironija, melnais humors. Diemžēl šis joks aizgāja pa tālu, lai gan joka sāls ir tajā, ka jo tālāk aiziet, jo vairāk jāsmejas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas