Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Premjers pieļauj sociālā nodokļa likmes palielināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arturs
a
Ssii valdiiba nekur neder, tai buutu jaaatkaapjas. Pie valdiibas grozziem jaabuut speejiigiem politikiem. Cik var tautu nospiest uz celliem. tas var apnikt
hmz
h
Vienigais protams variants pacelt socialo nodokli ko maksa darba nemejs (tas butu kritiski ja palielinatu darba deveja pusi). Tad gan es atbalstitu, tas nemaksatu uznemejiem vairak bet samazinatu normali ienakumus darba nemejiem. Lai gan vislabak pacelt nodoklus citur - gan veselibas nodokli, gan nekustama ipashuma nodokli aizsakt un sakt ar neapdzīvoto mājokļu nodokla uzlikshanu. Galvenais shaja lieta butu izdomatu visvienkarshako veidu ka to izkontrolet utml.
daunitis
d
.Valsti no miskastes neizvilks bļāvēji ,,algas nost!'', ,,visus nošaut!'', šnabja bodes logu dauzītāji un aplaupītāji. Tas taču pat ezim skaidrs, ka pret Dombrovski ir kaut kāds kompromāts, pat, ja pieņem, ka žurnālistu smērējumos ir kaut 20% patiesības. Tāpat visi pārējie, kas sēž Augstajā Namā ir kaut kur sasmērējušies, par ko viņiem var jebkurā brīdī piestādīt rēķinu viņu sponsori. Vai ir Latvijā vēl palikuši godīgi, sakarīgi cilvēki, kas spētu organizēt partiju? Šīs stulbības, kas tagad notiek ir tikai valsts piebeigšanas aisberga redzamā daļa.
Clash
C
Labējā politika visā spožumā. Kur ņemt naudu - neapliks ar NĪN tak bagato villas ar tornīšiem un arciņām, ir taču darba ņēmēji, lais sasviež, jā un pensijas arī nav ko tik lielas maksāt. Super!
K
K
Kas tas par premjeru, kurš nespēj pārtraukt maksāt miljonus K&K, nespēj atlaist Kūrmanes, Melngaiļus un pārējo varzu, bet kā lupatlasis meklē kā atkal atņemt pensionāriem,skolotājiem,kā uzkraut jaunus nodokļus!
suns aprakts
s
Kapec neliek nekustama ipasuma nodokli pilim? Tapec, ka draugi sacelusi majas pardosanai, bet neviens neperk. Tapec, ja uzliks so nodokli nekustamaa biznesa flagmani bankrotes! Valdiba lobee sos biznesmenus kaa Gaili, piemeram.
?
?
Vai viņš ir pie pilna prāta?
RRR
R
VID reorganizaacijaa IR BEIDZOT jaaieklauj VID Finanshu Policijas Paarvaldes un VID Muitas Kriminalparvaldes darbinieku skaita palielinaashana vismaz liidz 1000 izmekleetaaju un operatiivo darbinieku! Nevar veikt pietiekami efektiivas darbiibas, neesot pietiekamam skaitam darbinieku! Tas tachu ir beidzot jaasaprot! Un nav jeegas turpinaat muldeet par finanshu liidzeklu neesamiibu darbinieku skaita palielinaashanai! Ja nav liidzekli pat liidzeklus valstij gaadaajoshu darbinieku skaita palielinaashanai, tad nav ko sapnot par visai valstij nepiecieshamo finansu liidzeklu ieguushanu un nodoklu kaartiibas ieveeroshanu! Tad nebuus pat ko sapnot!
gf
g
Lācītim čuras galvā.
NEKAD!!!!!!!
N
TAS NEVAR NOTIKT,KA VISU PAAUGSTINA,ARĪ ELEKTRĪBU,KAS TE NOTIEK,PIE ŠĪM ALGĀM,PIE ŠĪ DZĪVES LĪMEŅA,NU KAUT KAS TRAKS?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
smoker
s
droši Valdiņ! Manis pēc kaut vai 90% no algas!!! JO ES JAU TAGAD NEMAKSĀJU UN NEMAKSĀŠU!
Andris
A
Vajag valsts pārvaldei un visās aģentūrās nemaksāt algas vispār, kamēr vien viņu darbi nenesīs augļus Latvijas ekonomikas izaugsmei! Varbūt, tad izskaudīs birokrātiju un korupciju, kas tieši kavē Latvijas atvesaļošanos. Līelākā daļa ierēdņu imitē darbu un pat nezina kas darāms! Par bēdīgo situāciju arī liecina tukšās runas un mākoņu stumdīšana MK ārkārtas sēdē no augstāko amatpersonu puses. Privātā uzņēmumā sen tādi cilvēki būtu izmesti no darba bez rekomendācijām!!! Liekēži!!! Nav jāvada veselības ministrija ārstam un kultūras ministrija režisoram vai mākslas ekspertam, viņi var būt pieaicināti eksperti, bet vadītāji, saimas deputāti un ministri NĒ!!! Nodokļus nemaksāšu nekādus, kamēr tos 600 000 000,- nenovirzīs ekanomikas atvesaļošanai, nevis banku sektoram, un pie Valsts vadības netiks piesaistīti profesionāli menedžeri, kas zina kodara!!! Ejiet ka jūs cienījamais Dombrovski, ir jāpieņem radikāli soļi nejēgu izskaušnā!
Oskars
O
Tas premjers-PUIŠELIS ir MASKAVAS KREMĻA IELIKTENIS , NOŅEMT un pārbaudīt vina PASI. Krievu MAFIJA JL tur CILPĀ.
Andrew
A
valdi..nonjem vienreiz brilles un noliec taas ciparu tabeles malaa..paluukojies vienreiz kas notiek apkaart!
to Aija 19:28
t
var jau komentēt, bet nevajag jau stāstīt, ka siltumam cenas celsies :) nupat jau ziņoja, ka vismaz tā joma paliek lētāka :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas