Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Premjers: RAPLM drīkst turpināt skolu autobusu iepirkumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sniper'sEye
S
Premjers mums = glumš GalertLācis. Bez savas vīrišķīgas stājas: padevies JēLīšu treknajai dejotājai un pārējiem JL politntrigantiem. Pats savulaik ar Repši kopā Valsts Kases ciparu spodrināšanai ap Jaungadu pārkāpa likumus un neatmaksāja PVN visiem lielākajiem nodokļu maksātājiem, nodarot tiem un valstij miljonīgu kaitējumu, -- tolaik šis bija finministrs. Tagad turpinās tas pats. Nav Vienotībā Saimnieka gribas: ir glumi intriganti, tur īsā saistītē KNAB un, redz, šoreiz pat tas spiests atzīt, ka viss likumģi, toties kam kreņķis par bērniem rudenī bez autobusiem, turklāt par šveiciešu naudu?! Ja vēl jāskatās, kā Urbanovičs ar savējiem glābj K & K piķi, tad nebrīnieties, ja pragmatiskie laucinieki atkal ievēlēs TP, -- neatkarīgi no Tavas un manas patikšanas. Par Āboltiņu vispār pretīgi atcerēties, -- tieslietu ministre aiz skaudības nokoda Ieslōdzījumvietu pārvaldes vecbosu par to, ka ieslodzītos sievišķus bez šīs JēLīšu glumiķes ziņas sāka nodarbināt un pat TēPistu Kalvīša ministru kabinetam nācās veco onkuli glābt no šās stervas politiskās greizsirdības. Un tikmēr TV raida Vienotības reklāmu ar treknās dejotājas balsi...
100x hahahahaha.....
1
ha, 04.06.2010 16:54 Tas viss sāk izskatīties pēc kārtīgi iestudētas lugas.Vispirms skaļi noprotestē un aptur,bet pēc tam paziņo,ka viss tomēr kārtībā un atļauj turpināt.Tāpat taču izdarījās Mūrniece ar tām ātrās palīdzības mašīnām.Galvenais ir izskatīties pēc labiņajiem,kas cīnās ar korupciju,bet reāli nekas nenotiek.. Visur, kur pieķeras Ļaunā laika premJĒRS Lāčuks /jo visur saskata "`nepareizo"` TP oranžo krāsu/, sūdi jāizstrebj vien pašiem jēļiem no Vienotības, bet jau par valsts nodokļu maksātāju naudu/ :pensiju attiesāšana,oranžie skolnieku autobusi ,Ātrās palīdzības mašīnas ,utt,ujp......
inspektors
i
KNABs jau ir valdības vadītāja instruments,lai šaubu gadījumos tur varētu ieskatīties lielāki eksperti,bet vilnīš KNABS pats ir apšaubāms ar savām reformām.
Vienotības triumfs
V
Varbūt paskaidrosi ar ko Vienotība ir labāka par AŠ kvadrātā? ________________________________ AŠ2 = Vienotība, Vienotība+AŠ2, jo abi ir tauko aizstāvji un letiņi viņiem vajadzīgi tikai kā mēslojums viņu biezumam.
latvietis
l
Redz, tu tāds paškritisks. Es arī sevi uzskatu par kritisku. Bet kā tas nākas, ka uz tavu repliku ---Ja kāds vēl te taisās balsot pat TP __LPPP un CO tad Sory ,nav vispār par ko runāt. atbildu vienīgi ar --- Ja kāds vēl te taisās balsot par Vienotību un CO tad Sory ,nav vispār par ko runāt. Varbūt paskaidrosi ar ko Vienotība ir labāka par AŠ kvadrātā?
izbijis valsts patriots
i
man nav ilūziju par Vienotību ,bet pagaidām Latvijā nekā labāka nav. Par pārējiem nav pat ko apspriest---tur jau tas suns aprakst. Ja kāds vēl te taisās balsot pat TP __LPPP un CO tad Sory ,nav vispār par ko runāt.
He he...
H
Tikai dzeris pasniedz tās taisnības caur Vienotības mērci. Un tā jau nav diskusija, bet aģitācija, kur jau otra puse jau apriori tiek mālēta par stulbeņiem, kuri nesaprot Vienotības s-du.
izbijis valsts patriots
i
Nevajag ,jo ir jau arī. Dzerim starp citu ir baigā taisnība ļoti daudzās lietās. man kādreiz sametas tiešām kauns par Latviešiem.. Mēs te viens otram acis laukā esam gatavi skrāpēt. Taukmīļi-jēlie ,divas nesamierināmas frontes. Tāpēc jau rakstīju sākam Latvieši ---Vau Vau vau. Vecīt paši mēs novedam valsti līdz klinķim ,bet godīgi sakot neviens nemēģina pat saprast kuri To Izdarīja. Laupītājus ceļ Godā bet daudzmaz godīgus cilvēkus ar sāli apēdīs.
latvietis
l
Atkal tas nodevējs dzeris te latviešus par muļķiem sauc. Ej uz delfi.rus un tur kopā ar citiem savas tautas brāļiem latviešus aprej. Nav vietas tādiem kangariem kā dzeris starp latviešu komentētājiem.
bet
b
Arī burkāni joprojām oranži. Jāveic pasūtījums Zinātņu akadēmijā zilu vai vismaz gaiži zaļu burkānu klonēšanai
politika
p
viena pretīga perversa politika - kamēr vieni vada RAPLM, nedrīkst pirkt, jo aizdomas par korupciju, kad paši tiek klāt - var, jo labumi spīd pašiem!!!!!! Jūsu karma jūs saēdīs....
dzeris - zintis
d
Aizmirsi tikai vienu lietu - saulrieta krāsa nav atkarīga no oranžo sarīkotā konkursa nolikuma.
dzeris
d
Un, es arī ierosinu - lai "jēlie" atmaksā visus zaudējumus, kas nodarīti ar šī konkursa apturēšanu. Bet, kompensāciju piedzen no oranžās Rozentāles, kas citā konkursā mēģināja izkrāpt 10 miļjonus,. ko ļaunie "jēlie" tai neļāva izdarīt.
dzeris
d
Nu prieki, oranžie dabūjuši autobusus savās krāsās! Tā, saprotams, nejaušība! Oranžie mums ir godīguma etalons un nesavtīguma simbols. Taisni brīnums, kā k'adam varēja ienākt prātā, ka viņi var izdarīt ko nelikumīgu vai pat neētisku! Tikai ļaunie "jēlie" varēja ko tādu izdomāt! Un arī muļķa tauta saprot - oranžie ir OK! Savu mūžu nav bijuši iesaistīti kādos skandālos! Un par to liecina viņu reitings - statistiskas kļudas robežās.
Zintis
Z
Ierosinu Dombrovskim apturēt un ierosinat izmeklesanu par saulrietu, tas jau ari ir oranzs, tatad 100% ar TP saistits. : )

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas