Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Prokuratūra sāk kriminālprocesu par Parex pārņemšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pīcka- AE
p
Jā, es tev piekrītu. Paldies, ka devi man lielāku skaidrību. Protams, ka šī lieta tiks nomuļļāta, novilcināta un tml. Varbūt izmeklēšanas laikā kādam lapsene dibenā iekodīs, varbūt... līdzīgi, kā notika ar Latvenergo "nieka" 3 miljoniem, kas aizslīdēja bez pēdām, tikai lapsene dabūja pastrādāt.
vecais- papucim
v
Papildinu Jūsu domu: "vienošanās, kas, līdzīgi Molotova- Ribentropa paktam, kura rezultātā 1940. gadā Latvija zaudēja neatkarību, saucas GODMAŅA- KARGINKRASOVICKA PAKTS." Tā rezultātā Latvija ir zaudējusi ekonomisko neatkarību, bet LV politiskā neatkarība ir kļuvusi par fikciju.
papucis
p
NAV NOZVIEGUMA-IR TIKAI""VIENOŠNĀS"".
TV
T
Prokuratūras darbs atspoguļojas tiesas spriedumos. Ja Parexa smerdeļi dabūs mūža ieslodzījumu un pārējie valdības izkalpiņi 25,tad prokuratūras darbs būs novērtēts.
AE
A
Kamēr nebūs kāds reāls spriedums, ------------------------------------------------ ---- Šodien tiesu varai spriedumu taisa tie, kuri lielā skaitā spiest pamest savu valsti. Spiesti tāpēc, ka tautsaimniecības vietā tiek spēlēta spēle - kurš ticamāk samelos, kurš kuru apčakarēs un kurš kuru pirmais uzmetīs. Kādi tiesneši, tāda spēle.
he he
h
Kamēr nebūs kāds reāls spriedums, tikmēr var rakstīt simtiem šādu virsrakstu, nekas jau nemainās. Labi, lai strādā, nenoliksim prokuratūru kamēr nav zināms iznākums. P.S. Šo lieu vajag tiesāt pēc likuma gara, nevis burta
AE
A
Beidzot saprata to, kas jau sen visiem bija skaidrs- kā šī nav tīra lieta ----------------------------------------------------- ------------ Baidos, ka kļūdies. Prokuroriem jau nu gan viss ir skaidrs. Tikai pasūtījums cits - ar bezgalīgu veco grēku ķidāšanu piesegt šodienas rebes. Skrastiņam bez gļēvuma vēl bija kaut kas no godīguma. Parexam sāka kalpot, kad prokurora mundieri bija novilcis.
Juris
J
Kārtējo reizi gadiem ilgi izmeklēt tādu lietu, kur stundas laikā visu var nuoskaidrot, kas faktiski jau ir zināms bez skaidrošanas, un tikai jāuzprasa, vai tas ir tavs paraksts. Ja ir, tad uz kameru, ja saka, ka nav, tad pa muti un tad visu pateiks. Nav jau tā, ka zem tilta atrasts līķis un ir 10 aizdomās turamie. Tad ir kriminālmeklēšanai darbs un ir izmeklētājam darbs, kas var ilgt mēnešiem, bet ne ilgāk par 3 mēnešiem krievu laikā. Pie Pareks pārņemšanas nav ko meklēt un izmeklēt. To un tos, kuri parakstīja nenormālos dokumentus, uzreiz kamerā un pa muti. Viss pēc stundas būs skaidrs.
tulpe
t
Es jau izsmējos ,bet uz tiesu gan aizietu!!!!
Dita
D
Kārtējais cirks ar zirgiem!
pīcka
p
Beidzot saprata to, kas jau sen visiem bija skaidrs- kā šī nav tīra lieta, no kuras atsevišķām personām tika labums, bet absolūti lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju nonāca nabadzībā un bezcerībā.
Procesu uzsāk
P
Latvija ir izzagta, zagļi ir zināmi, joprojām ieņem augstus amatus, bet neviens vēl nav sodīts par valsts izzagšanu.
lops
l
Skeele atlaava, taapeec ari saaka. Man tikai gribas zinaat kuru no "mazajaam ziviim" ietupinaas kameer lielaas kaa Godmanis teiks ka nebija plaana, taapeec ari izdariijaam. Un tas ir ok. Krasovickis teiks ka vinu piespieda un neteiks kas un ari tas bus ok. Slakteris teiks nothing special un ari tas bus ok. Bet kaut kaadu tur papiru pieneseeju ietupinaas un beigaas pateiks ka to visu panca Skeele.
hmmm
h
Targašam ir precīza info par Kalvīti. No kurienes?
ta
t
Neapšaubāmi, tas ir lielākais noziegums Latvijas finanšu noziegumu vēsturē. Un ir visai smieklīgi - kad notiek zādzība, kur ir nozagts 1 000 000, tā ir sensācija. Šeit ir nozagts 1 000 000 000! Pie tam vēl tiek turpināts zagt! Pēc presē publicētajiem materiāliem esmu sapratis kā. divi K bija gan Parex valdē, gan Padomē, līdz ar to bankas uzraudzība bija nosacīta. divi K paņema kredītus caur trešajām personām, un noguldīja kā depozītus. Izmantojot savas iespējas - kredīta procenti bija zemāki par depozīta. Faktiski tādā veidā tika izņemta bankas peļņa, nenomaksājot peļņas nodokli. Pēc presē izskanējušās informācijas - depozīta procenti pārsniedza savulaik 20 %, Gada laikā var uzaudzēt %tos krietni daudz. Tagad ši pati naudiņa, jau kā legāla, turpina pelnīt (trešo personu kredīti dzēsti) un katru mēnesi šādā veidā, no valsts kases tiek izņemti 380 000 - laikam šāda bija summa, negibu skatīties, un precizēt. Un tas ir laikā, kad budzetā tiek meklēti simit tūkstoši, kad valdība skatās, kur vēl nogriezt. Nu vājptāts bezgalīgs! Pie tam - NB - vasts nav atsavinājusi akcionāriem visas akcijas!!!!! Valsts īpašumā par pusotru miljardu latu nenonāca pat 100 % banas īpašuma!!!!! Vai to ģenerālprokuratūra ir piefiksējusi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas