Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Purne: tas ir tikai pieņēmums, ka neindeksēs pensijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cecece
c
Tu esi liidziiga kukainim
Mamzele
M
Tā vien rādās, ka labklājības ministrei attiecīgajā jautājumā nav nekādfas teikšanas un nozares politiku viņa nevada. Jāiet mājās!
Skujiņa
S
Nu redzat nu cienījamie pensionāri,paši vien esat vainīgi ka noticējāt Purnes,Verzas un Godmaņa solījumiem pirms referenduma,kad viņi ar putām uz lūpām solīja,ka tiks indeksētas pensijas obligāti.Pieliksim piemaksu par nostrādātajiem gadiem,pensijas likumu nevar jaukt,tad paliksim bez pensijām.Nu un kas tad ir tagad,uz referendumu daudzi neaizgāja,aizbildinoties ar to ka tāpat jau neko nepanāks.Tāpēc tagad nav ko gausties.Ļaujat tikai lai jūsu ievēlētie tautpartijieši turpina saimniekot ar pensijas fondā uzkrāto naudu.Kā rādas, tad jau laikam naudas arī vairs nav.
Domājošais
D
Purni jau nevar vainot ! Kā Godmanis teiks tā būs ! Tad kad viņa uzzināja , ka pensijas neindeksēs---viņa bezspēkā raudāja ! Un raudāja tāpēc ,ka zināja , ka neko nevarēs iespaidot ! Domājat loģiski ! Viņa tā jau daudz izdarīja , salīdzinot ar Staķi !
Pensionāre
P
Es domāju , ka valdības vīri bišķīt nobijušies no 13,janvāra un savos izteicienos paliek mīkstāki , -----piemēram < tas ir tikai pieņēmums > utt,,,,,
Dzimtā valoda
D
Atkal ZZS ministre nerunā skaidru valodu.
pensionārs
p
Ar kādu datumu jūs varēti pārtraukt indeksāciju, jo ši indeksācija par laika posmu no 1X 2008.g -31.III 2009.g. Varbūt ar atpakaļejošu?
pladars
p
Tagad, kad zināms, ka pensijas tomēr neindeksēs, es gribētu redzēt Purnes seju. Kā vienas dienas laikā tā var mainīties viedoklis? Par 180 grādiem... KAUNS, Purne!!! Atzīstiet - jūs to zinājāt jau 22.decembrī, kad asarām acīs iznācāt no slēgtās valdības sēdes!!!
er
e
Purnei pa purnu!!!!!!!!!!!!!!!
Dorisa
D
Pensionāriem tagad jālūdz Dievu, lai katru mēnesi noteiktā datumā atnestu pensiju, jo ir jau cilvēki valstī, kam beidzies bezdarbnieka pabalsta maksāšanas laiks un nav nekādu ienākumu, kam nav darba. Kamēr vēl nauda nopirksim labas atslēgas saviem dzīvokļiem un mājām lai neatkārtotos 90 gadi, kad uz pensijas izmaksas dienu gaidīja ne tikai pats pensionārs. Daudziem pensionāriem nāksies vēl mazbērniem palīdzēt. Joki te mazi.
Trakums
T
Kā šitādas trakas bābas, kas vispār neko nefiksē un laukumu neķer, tiek pie kaut kādas vadīšanas??? Tādai tak slaucēju brigādi nevar uzticēt- noteikti ko salaidīs dēlī! Šausmas! Bet laikam valdībā tikai tādi tipi vien savākti- Tvaika ielas filiāle!
kukainis
k
Kas jūs paši nevarat savā starpā saskaņot viedokļus un tikai tad arto visu sākt tracināt tautu! Nevis katru dienu kaut kas cits un pilnīgi pretējs! Ja krīzes apstākļos pat telefonu vairs neapmaksā, tad kaut parkā uz soliņa var satikties pirms gvelzt kaut ko presē!
Janis
J
Es šobrīd uztrauktos ne tik daudz par pensionāriem cik par bezdarbniekiem, kuriem darbu atrast tuvākajā gadā nespīd. Kas baros tos? lai viņi nesāk uzbrukt un laupīt?
ute
u
Slavenā zagļu banda- banka... "PAREX banka"...nogremdēja LR EKONOMIKU!!!!!!!!! CIONISTS KARGINS,KRASOVICE...DIEVA MIERĀ vē klimst (kā rēgs pa RĪGU) ,atgremodams iepriekš S A Z A G T O!!! PAKāŖT VELNUS aiz kreisās ribas! Viš un Krasovickis, kuri noveda LR tur, kur mēs ESAM!!! VIenīgā no BALTIJAS valstīm !!!!!!!!!!! Nekavējoties abus Č O K Ā un pēc tam ĀRĀ NO LATVIJAS!Bulduru V I L L Ā pa ziemu izmitināt BOMŽUS,PROSTITŪTAS un citus DEKLASĒTOS...!!!!!!!!!!!!!
Oskars&gt;bute
O
Jau 18 gadus viņi Jūsu NAUDU IZSAIMNIEKO,bet Jums PENSIONĀRI santīmus ATMET. Balsojiet vēl par MĪĻO TP ! Ja SĒDĒSIET MĀJĀS ,kā pie REFERENDUMA ,tad ar !!!!!!!!!!!!!!!! nekā NEPANĀKSIET,šoreiz jābūt KULAKAM un DAKŠAI , jo VIŅI jau SARUNĀJUŠI AR KRIEVIJAS AMONU un 8-ņām desanta divīzijām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas