Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Radio ģenerāldirektors saņem lielu prēmiju, žurnālisti prasa paskaidrot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mikus
m
Es esmu ļoti regulārs LR klausītājs, arī pagājušo gad, man varbūt ar var ko uzšķiņķot?
radio maģija
r
Radio un televīzijas padomei, apstiprinot amatā Latvijas radio ģenerāldirektoru, bija izdevīgi, lai viņš būtu savējais, paklausīgs izpildītājs. Bet izpildītājam, kurš droši vien neapzinās savas zināšanas un spējas, ir svarīgi, lai viņš "nesavārītu kaut kādas ziepes". Tāpēc līdzās ir juristu komanda ar savu komandieri. Diezin vai Semēvics no idejas cilvēka pārtapis par nomenklatūras tipu, kurš pats būtu parakstījis rīkojumu par neadekvātas prēmijas piešķiršanu sev.... Varbūt komandiere ir arī ekstrasense?
žakomo
ž
bēdīgi noskatīties kā ģenerāldirektora vietniece Ķirse atļaujas tā rīkoties. Pirmkārt- balsot, otrkārt- Dienas žurnālistam atcirst nepieklājīgi. acīm redzot viņa ir tiesīga laikam tikai tāpēc, ka Ķirse Latvijas Radio ieņem ne tikai vietnieces amatu, bet kūrē arī visu Juridisko nodaļu. Ineteresanti, kā nopietnus un atbildīgus amatus var apvienot? Izskaidrojiet man to
to: vai kauna nav?
t
Protams, ka par skaistām acīm. Kādas vēl Tev ir versijas? Bet vispār tas ir nožēlojami! Fuij. Un par Sandru Ķirsi man nav, ko teikt. Pirms kāda laika, kad kontaktējāmies, likās normāls cilvēks. Laikam tiešām vara sabojā cilvēkus.
Vai kauna nav?
V
Kā cilvēks no malas, kas vienkārši klausās radio, neredzu /pareizāk sakot - nedzirdu/ NEKĀDUS vērā ņemamus uzlabojumus radio darbībā Semēvica valdīšanas laikā - NEKĀDUS! Ja ir uzlabojumi finansu jomā, bet nauda netiek atrasta pat referendumu rezultātu izvērtēšanai, tad Semēvica darbošanos drīzāk gan vērtēju kā pilnīgi neprofesionālu, lai neteiktu vairāk - tā bija IZDABĀŠANA valdošajai koalīcijai. Bet Semēvics ir aizmirsis, ka LR ir SABIEDRISKAIS radio nevis TP rupors. Referendumos piedalījās simti tūkstoši Latvijas iedzīvotāji, bet "Semēvica radio" gribēja viņus ignorēt. Jāizsaka vissirsnīgāka pateicība A.Tomsonam ar visu komandu, kuri tomēr izpildīja savu žurnālista pienākumu un referendumus analizēja tās pašas dienas vakarā. Pie tam to darīja BEZ SAMAKSAS. Kur tad ir tie labie finansu rezultāti!? Par ko tad Semēvics saņēma to prēmiju!?
žurnālists
ž
Kas tās par grūtībām Latvijas Radio darbiniekiem noskaidrot, cik liela šefa alga? Tādiem nejēgām vēl alga jāmaksā? Zināšanai - VID mājaslapā ir amatpersonu deklarācijas. Semēvica alga par visu 2007. gadu bija 31497,80, mēnesī - 2624 lati. To gan nepateikšu, uz rokas vai uz papīra, ticamāk, ka pēdējais.
cecīlija
c
Ati,nu pameklē citu darbu.Piekrītu "klausītājai".Kad strādā Žagars,radio neslēdzu,jo to ātrmuldēšanu NEVAR!!!saprast.Vai kāds iežēlosies par klausītājiem ?
viszinis
v
Nezinu, kur NRTP priekšsēdētāja vietniece Dace Buceniece atrada informāciju, ka Semēvica alga ir 1500 Ls uz papīra. Amatpersonas deklarācijā uzrādīti kopējie gada ienākumi 31497,80 Ls, t.i. gandrīz divas reizes vairāk.
Sandrai Ķirsei
S
Mazliet pazinu Jūs agrāk. Vai tiešām esat tik ļoti mainījusies? Vai vara arī Jūs ir samaitājusi? Ja tā, tad man ir ļoooooti žēl...
pamela
p
Laikam prēmija par to,ka bez Kolāta LR kļuvusi sarkanāka. Par Gruziju pirmais,šķiet ,Tomsonam gvelza "Baltijas foruma"Makarovs,ne tas Vova no ostas.Tad jau sagaidīsim no Kļockina arī prēmiju Kotam un Gailītim,jo tur ir ieperinājies viens čekistu/pēc Johanson'a/ raidījums 'Jaunā nedēļa".KURŠ VĒL LATVIJAS TAUTAI SKALOS SMADZENES PSRS GARĀ?Vai mēs esam ES,NATO valsts tikai tamdēļ ,lai uz turieni brauktu ar ubagu tarbu,bet ideoloģiski vēl arvien atrastos Kremļa orbītā?Tā vien liekas,ka visa Latvija ir viena vienīga APTIEKAS iela.Būtībā NEKAS nav mainījies valsts iekārtā un pārvaldē.Arī pie ŠPRICES TIE PAŠI.KURŠ LATVIJĀ IR IEGUVIS BRĪVĪBU VĀRDA VISPLAŠĀKAJĀ NOZĪMĒ KĀ TO SAPROT VECAJĀ EIROPĀ??????Turkmenbaši,Čavesa,Putina un sazin kāds vēl mistrojums!!
HI!
H
Naudas nav ??? IR - tikai "izredzētajiem" pa kluso ! Tāpat bezjēdzīgiem izklaides komandējumiem un "izredzēto" algu paaugstinājumiem!Ja ne pa tiešo, tad ar prēmijām! Arī es nepiekrītu ar savu - nodokla maksātaja algu pabalstīt Semēviča atvaļinājuma izklaides....
Minjona
M
Sēņu vecim naudiņu sagribējies? Tā jau ir kļūda, ka Semēvics sēž tur, kur sēž. Un tagad vēl sev piešķir manu, nodokļu maksātāju, naudu!!! Lai atmaksā visu atpakaļ! Bet tas, ka Ķirse ir riebīgi nelaipna, gan ir tiesa. Pati esmu piedzīvojusi, ka sabļauj virsū. Pē, radio smird. Patīrīt vajadzētu. Krietni patīrīt.
Klausītāja
K
LR Ziņu dienestā tiešām laikam ir krīze, ja jau ēterā tiek laists tik nesagatavots diktors kā Atis Žagars. Balss simpātiska, bet "izpildījums" vienkārši graujošs - ber kā zirņus no maisa, tāpēc arī ļoti bieži pārsakās, teksta uztveršanai īpaši jāsaspringst un tik un tā daudz ko nevar saprast. Vai tad vecākie kolēģi nevarētu šo simpātisko puisi "piebremzēt"? Ja runājam par ģenerāldirektora sasniegumiem, tad tādus neredzu vispār - kā parasts klausītājs, protams. LR stagnē, pie tam jau vairākus gadus. Faktiski ir tikai daži vērtīgi raidījumi, piemēram, "Krustpunkti", bet tas jau ir raidījuma veidotāju nevis Semēvica nopelns. Tā nu iznāk, ka LR ir kļuvis par KARTĒJO valsts iestādi, kuras vadība nosaka sev neproporcionāli lielas algas un prēmijas, bet faktiskie darba darītāji saņem neadekvāti zemas algas. Šī pārāk lielā amplitūda būtu jāsamazina visās valsts iestādēs, bet kas to darīs!?
svenskterror
s
ikdienišķa situācija - naudas nav, bet nauda ir!
JEZUPS
J
Bet tādi šeftmaņi jau šajā valstī cieņā - bez izglītības un pakalpiņi...(Simona 20:07 ) vārdusakot - kretīni !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

Latvijas Radio valdes lēmums

Izraksts no NRTP sēdes protokola

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas