Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Riekstiņš: Medvedevs liek atcerēties aukstā kara bruņošanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmm
h
A kas ir "ārlietu padomnieks Valdis Pelšs"?
Russians
R
Krievi ir slimi ar mazvērtības kompleksu. Turklāt smagi slimi.
Andris
A
Tas nedara nekadu godu zurnalistam, kas pat pareizi vardu un uzvardu uzrakstit nevar. Valsts prezidenta arlietu padomnieks ir Andris Pelss, nevis Valdis. te nav 'ugaday melodiu'
J.Biotops
J
Varam jau te ņirgt, bet līdzības starp to, ka attīstās Krievzeme un kā Vācija pirms gadiņiem 75 pārāk uzkrītošas. Tik lieliem mēsliem, kā sataisīja Vācija kopā ar toreizējo Krieviju, otrreiz jaudas nepietiks, partneru arī īstu nav, bet cūcības „tuvajā pierobežā” diezgan droši paredzamas.
Antons
A
He-he - teiksim tā: Maskavas cirks turpina priecēt skatītājus ar savu akrobātu dižajiem sasniegumiem! Tāpat kā agrāk!
K-K
K
... Piekritu, jo parslogoti augstspiedienu burbuli plist un viss sabruk !!!! Tas ta noteikts fizika, tas ta ir ar krupjiem augstlidojumos, ari NI joma (gluzi ka Latvija - Bezabrene) un, ari ar uz- un parspileto Krievijas arpolitiku ... Tie ir universali likumi, kurus vienmer aizmirst savu vajibu nesaredzigi 'valstsviri' ! Ta nu atkal, Krievijas Medvedevs - lacitis PU -kurs grib sevi vest pie pasaules medus poda ar parak lielu karoti, netiks klat , jo tam kajinas tik un ta par isam !!! Nedomaju, ka Austrumeiropai ir jabistas - pretraketes nemaksa tik dargi un Maskava tik un ta nav talu ... un, sajos laikos neviens pasnavibu negrasas darit - Gruzija, neaizsargata, neskaitas secinajumam !
Antons
A
Bet attiecībā uz Krievijas valdniekiem - tur var teikt - lai tik šūmējas uz rietumpusi. Mūs sargā NATO - mums tas pie kājas. Bet labums tas, ka tikmēr ķīnieši pa otru galu soli pa solim to reģionu pārņems.
Arturs-pensionars
A
Antiamerikaniska runa. ASV vainigas Gruzija. ASV vainigas Iraka.Afganistana. ASV vainogas pasaules finansu sistemas krizes gaita. Nu ja,ASV vainigas,ka Krievija ir Punduris. Krievijas iedzivotaju skaits ir 2,097 % no pasaules. ES ir 495394000 iedzivotaju,Krievijai - 140,7 miljoni.ASV sogad 303 miljoni. Pasaules IKP pern - 54,3 triljoni USD,ES - 16,8; ASV - 13,84; Krievijas - 1,28; attiecigi 11 vieta. Procentos Krievijas ekonomika ir 2,36 % no pasaules,7,6 % no ES un 9,24 % no ASV ekonomikas.Pat drauga Berluskoni valsts,t.i.,Italijas ekonomika ir par 815 miljardiem IKP dolaru lielaka.Nu labi Italija,bet par Krievijas ekonomiku ir lielaka Kanadas ekonomika kur tikai 33 miljoni iedzivotaju,4,22 reizes mazak iedzivotaju rada par 132 miljardiem lielaku kopproduktu... Krievija sobrid nepieredzeta bagatibas un bagatnieku pardalisana,iekseja demokratijas krize,bet sis valsts prezidents maca visu pasaulu,un pats galvenais,ka pirms pirma pasaules kara lielas ar iespeju kautkur uzstadit raketes,nedemobilizet kadu diviziju. Patiesi dublos vartisies,bada mirs,bet kaiminus baidis.
Antons
A
Mjā, nabaga vienkāršie cilvēki Krievijā - viņi laikam līdz normālai dzīvei tā arī nekad neaizvilks - nepaspēs.......
Budzis
B
Tikmēr no varenās valsts nāk sekojošs spams : _________________________________________________________ _- from Valentin to date Wed, Nov 5, 2008 at 6:03 PM subject AW: [3]: hide details 6:03 PM (1 hour ago) Reply Hi, My name is Valentin. I have 26 years old and I live with my mother in small Russian city in Russian province. My mother cannot see and her indemnity is not enough even for food. Due to the deep financial and economic crisis in our country recently I lost my job and our situation became very difficult. Now I finded a new job, I work very hard but I was told that this work will be only for a couple of weeks. Gas and electricity became very expensive in our region and we cannot use it to hear our room anymore. I don't know what to do, because the winter is coming and the weather will be up to minus 30 degrees in the next month. I finded several e-mail addreses and thanks to free internet access in our local library I decided to appeal to you for help. If you have two sleeping bags, warm clothes, canned food, vitamins, medicines from cold, hygiene-products, I will be very grateful if you can send it to our address: Valentin Mikhailin, Ryleeva Uliza, 6-45. Kaluga: 248030, Russia. If it easier for you to help with little money, please let me know and I will write you how to send it safe. It will enable us to buy portable wood-burning stove made from cast iron and heat our home during the whole winter, becase we have a lot of wood in our region. I hope to receive your answer and I wish you a good day. Valentin.
D.DAUKA
D
novēlu visiem krieviņiem padzīvot tādas krīzes apstākļos kāda patlaban ASV vienīgi nozombētie un apmātie vēl padomās ka beidzot komunisms pienācis ...
riņķī apkārt
r
Lai tik runā :) Gan jau Obama izkulsies, ar visu burņošanos nostāsies uz kājām, bet vai krievi tiks galā ar savu naudas krīzi, vēl papildus uzstādot jaunas raķetes ? Neticu. Un aukstajā karā ,kā jau aukstajā karā - viena raķete sev pretī rada 2 raķetes utt. Tāpēc, lai tik runā tas Medvedjevs un būvē raķetes :))
veerotaajs
v
Barak Obama rulle uz laimiigaaku pasauli un mieru!
veerotaajs
v
...bet ABAMAS veeleeshanu uzvaras runa iedvesmo un liek noticeet saviem speekiem netikai Amerikas SV,Keenijas tautai,bet iedvesmo pozetiivi visas pasaules tautas un ticiet man driiz jutiis pirmos aaugljus kriizes paarvareeshanai.Lai Patiesiiba un Miilestiiba sveetii AMERIKU un LATVIJU arii..!
blins
b
taadas meeslu izplatiishanas runas no Krievijas pirmaas personas un pirmajaa uzrunaa atri sapuust ,jo meesli ir meesli!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VĒRTĒ EKSPERTS

Andris Sprūds, politologs

Kaļiņingradā jau šobrīd ir izvietotas raķetes, taču tās ir novecojušas. Nekur nav teikts, ka jaunās tiktu izvietotas ar kodolgalviņām. Tās ir īsā darbības rādiusa raķetes, kas var būt domātas nelielu sistēmu iznīcināšanai. Simboliski, ka savu runu viņš teica šodien, kad tika ievēlēts jauns ASV prezidents. Kaļiņingrada izsenis bijis Krievijas psiholoģiskais Trojas zirgs Eiropā. Tagad Krievija saka: ja jums ir pretraķešu sistēma, tad rēķinieties ar mūsu klātbūtni. Tas var ietekmēt atšķirīgi domājošas Eiropas valstis, kas varētu izdarīt papildus spiedienu uz Poliju un Čehiju, kurās plānots izvietot ASV pretraķešu sistēmu. Taču šis bija vienīgais drauds šajā runā, kopumā tā bija mērena. Netika minēti ne krievvalodīgie, ne priviliģētās zonas. Iespējams, Medvedevs un Putins saprot, ka no ekonomiskās krīzes neizbēgs.  Viņi nevar vērsties pret ārējo ienaidnieku, jo tas draud ar investoru aizplūšanu. Krievijas elite saprot, ka tās popularitāte bāzēta uz valstiskās vienotības, tai skaitā ārējā ienaidnieka meklēšanas. Taču ekonomiskās krīzes apstākļos tas var nākt atpakaļ kā bumerangs.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas