Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

papildināta - Rīgas pils valdības deklarācijā grib redzēt skaidras prioritātes mērķu sasniegšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
qwerty
q
Valsts prezidenta padomniecei pienākums nav pasniegt tautai, bet prezidentam padomus. Turklāt nevis prezidentam, bet MK ir atbildība par ekonomikas attīstība. Kādēļ “Diena” šo iespieda?
ja nevar apkarot ēnu ekonomiku
j
kas ir līdz 60% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SC novados, tad tajos novados nodokļi jāceļ par 60% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! un ne jau visur Latvijā jāceļ nodokļi vienādi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lai tajos novados paliek tikai noziednieki, visi citi aizbēgs......tad izpūtīdsim dihlofosu, rekultivēsim, nebus čangaļu=zagļu viss notiks.
škeles pavļuts un ekonomika
š
aizdomīgi skan
svalka
s
mūmijai tur obligāti jāatrodas?
...
.
Šai vēja slotai vajadzētu sākuma iet pamācīties pirms apšaubīt Vj.Dombrovska vai Pavļuta ekonomikas lietu izpratni. Vai arī ar mērķiem bija domāts naudas sadale LDDK silei, kuras dalībnieki no tā vien barojušies un ta piesūkusies, ka bez tā vairs nemāk.
vdz
v
Lai veicas darītājiem un novērotājiem, tad mums visiem veiksies!
tauta piedos visiem
t
kas nezags, neparazitēs un nevedīs valsti bedrē, kā to darīja kretīnu oranžo karavāna................. Mums viesiem jāpēlna nauda Latvijai un to var darīt arī vadot valsti. Bet naudu neizsit un nedala, ka to darīja PSRS jeb Dzīvnieku Ferma. NĀVI PARAZĪTIEM. PIERPASAM, NELŪDZAM.
pirmais
p
Triecienā ieņemt Kurzemes hercogisti. Korovo-ļeva gaida kroni.
johaidī
j
Kas to varēja domāt, ka Bērziņa prasības par skaidru ekonomikas attīstības vīziju dos tik labus rezultātus.
koalīcija
k
plašu tautas slāņu turības nodrošināšana - ekonomikas pamatuzdevums. Tajās ekonomikas nozarēs, kurās iespējama veiksmīga mazo uzņēmumu pastāvēšana, mēs samazināsim vienai personai piederošu uzņēmumu tīklus, ieviešot progresīvos platību nodokļus, lai pēc iespējas plašākai tautas daļai rastos iespēja iegūt savus privātīpašumus, kas dod stabilu iztiku. Mēs pārtrauksim mazo zemnieku saimniecību diskrimināciju, tiks garantētas tādas pašas piena un citas produkcijas iepirkuma cenas kā lieluzņēmumiem. Atcerieties, jo vairāk zemnieku saimniecību, jo vairāk gimeņu, jo vairāk bērnu. Mums nav pieņemama tautas populācijas samazināšanas politika pēc lielkapitāla pasūtījuma. Līdzīgi mēs rīkosimies mazumtirdzniecībā, sabiedriskajā ēdināšanā un citās pakalpojumu nozarēs. Mēs atcelsim tirdzniecības tīkliem izdevīgos ierobežojumus mazumtirdzniecībā. Mēs pastiprināsim pretmonopola normas un likumdošanu. Mēs rūpēsimies par jaunu uzņēmumu, nelielu pārtikas ražotņu atvēršanu. Pastāvošiem pārtikas lieluzņēmumiem palīdzēsim atrast noieta tirgus ārzemēs un sekmēsim to izaugsmi veiksmīga eksporta nodrošināšanai. Uz iedzīvotājiem piederošu akciju sabiedrību bāzes mēs radīsim Latvijas tirdzniecības tīklus ārzemēs un iekarosim savu vietu ar kvalitatīvām pārtikas, rūpniecības un citām konkurētspējīgām precēm, īpaši ar bioloģisko pārtiku, kuru var ļoti veiksmīgi ražot mazās zemnieku saimniecības. Par miljonāru audzēšanas lauciņu pat ar valsts atbalstu, kļūs inovāciju un rūpnieciskās ražošanas sfēra, šeit nekādu ierobežojumu, bet maksimāla valsts pretimnākšana. Izgudrotājiem tiks vislielākā cieņa un atbalsts ražošanas uzsākšanai. Inovācijai, izglītībai, sportam, veselības aprūpei viszaļākā gaisma. Mēs mainīsim vēlēšanu sistēmu. Tiks dotas iespējas ne tikai partijām, bet arī noteiktam skaitam vēlētāju izvirzīt savus kandidātus. Deputāti tiks ievēlēti no regioniem, rūpēsies par saviem velētājiem un tos varēs atsaukt.
joks
j
Diemžēl Dombrovska politika ir tieši pretēja
  • 0
  • 0
psc
p
Štata komentētāji šokā. Visi norijuši mēles
  • 0
  • 0
logiski
l
Dīvaini. Kāpēc neviens to visu nenorej? : )))))) Laikam noguruši....
  • 1
  • 0
ops
o
To es saprotu, malači!!!!!!!
  • 2
  • 0
Bella
B
Kas ir domāts ar "prioritāte"? Lai sasniegtu mērķi, parasti gatavo stratēģij, kurā nosaka veicamos uzdevumus un to izpildi nosakošus rādītājus. Kāda pieeja tiek plānota šeit? Kas ir mērķis un vai prioritāte nav atrauta no tā?
Lelle
L
Ak, Jēžiņ! Ja blakus tik izcili "speciālisti", tad izcilas muļķības tiek gāztas...nav kas apbremzē pirmo personu izteicinos un izdarībās. Nu gribas jau prezim savējos, kuri šo tur iestūma, redzēt tuvāk silei, bet ne jau ar šitādām metodēm!!!
stulbums!
s
Vai tad padomnieki prezidentu krēslā iesēdināja?
  • 0
  • 0
gudrība
g
Cik sen nekas nebija dzirdēts no enerģiskās un ambiciozās marketinga speciālistes!
stils un bezstils
s
Apaļām un bumbierveida sejām labak der citāds griezums,bet ne gari peisaki.
nu gan...
n
Te nav skaistumkonkurss, tāpēc savu muļķību paturi pie sevis!
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas