Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

papildināta - Saeimas Nacionālās drošības komisiju vadīs Daudze

Par Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētāju pirmdien ievēlēts iepriekšējās Saeimas priekšsēdētājsGundars Daudze (ZZS).

Par komisijas priekšsēdētāja biedru ievēlēts Dzintars Zaķis ("Vienotība"), bet par komisijas sekretāru ievēlēja Jāni Urbanoviču (SC). Bez amatiem komisijā palika Gaidis Bērziņš (VL-TB/LNNK) un Andris Šķēle (PLL).

Par Saeimas Pieprasījumu komisijas priekšsēdētāju pirmdien ievēlēts Augusts Brigmanis (ZZS), par Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāju - Ingrīda Circene ("Vienotība"), par Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāju - eksbanķieris Andris Bērziņš (ZZS/Vidzeme), bet par Juridiskās komisijas priekšsēdētāju ievēlēta Ilma Čepāne ("Vienotība").

Publisko izdevumu un revīzijas komisiju vadīs Latvijas Bērnu fonda priekšsēdētāja Andris Bērziņš (ZZS/Zemgale). Par komisijas priekšsēdētāja biedru ievēlēts Dzintars Ābiķis ("Vienotība"), bet par komisijas sekretāru deputāti ievēlēja Alekseju Burunovu (SC).

Saeimas Sociālo un darba lietu komisiju turpinās vadīt Aija Barča (ZZS), kura šo komisiju vadīja arī iepriekšējās Saeimas laikā. Par komisijas priekšsēdētāja biedru tika ievēlēta Silva Bendrāte ("Vienotība"), bet par komisijas sekretāru deputāti ievēlēja Latvijas Bērnu fonda priekšsēdētāju Andri Bērziņu (ZZS/Zemgale).

Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisiju vadīs Jānis Reirs ("Vienotība"). Par komisijas priekšsēdētāja biedru pirmdien ievēlēts Jānis Vucāns (ZZS), bet par komisijas sekretāru deputāti ievēlēja Didzi Zemmeru (ZZS).

Savukārt Pilsonības likuma izpildes komisiju vadīs Visvaldis Lācis (VL-TB/LNNK). Par komisijas priekšsēdētāja biedru tika ievēlēta Liene Liepiņa ("Vienotība"), bet par komisijas sekretāru deputāti ievēlēja Oskaru Zīdu (ZZS).

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā ievēlēja piecus komisiju vadītājus, savukārt rīt plānots ievēlēt vadītājus atlikušajām divām komisijām - Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai un Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijai.

Saeimas komisijas priekšsēdētājs saņem 193 latu piemaksu, priekšsēdētāja biedrs - 154 latus, komisijas sekretārs - 154 latus.

(pievienots Pilsonības likuma izpildes komisijas vadības sastāvs)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas