Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - SC maina domas un tomēr aicina piedalīties 13.janvāra akcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ceriba, ka soreiz izdosies!
C
Apsveicu so SC lemumu! Vienreiz jabeidz naciju dalit krievvaldigajos (potencialos ienaidniekos), un latviesos (nesavtigos patriotos). Lai apvienojas visi godigie nodoklu maksaaji pret valsts izzadzejiem, neatkarigi no tautibas!
Jauna darba diena,
J
un- re, kā taukmūļi uzdarbojas!
kam tas izdevīgi
k
Ļoti iespējams, TP ir nopirkusi SC, lai izgāž mītiņu.
latvju zeltene
l
Vienotā frontē uz Krievijas impēriju - URRRĀ !
kā tad to darīs?
k
"Svētdien pēcpusdienā SC priekšsēdētājs skaidroja, ka, no vienas puses, SC attieksmē nekas nav mainījies - politiskais spēks joprojām uzskata, ka Saeimas atlaišana nav prioritāte un opozīcijai būtu jākoncentrējas uz gaidāmajām vēlēšanām, lai tajās pārspētu pašreiz pie varas esošās partijas." Vēlēšanu kastes klēpjos turēs no 7-30 līdz 20-00 un paši skaitīs visu - uz vietām un Rīgā ???
Kaspers
K
Latvijā ir vajdzīgas visai radikālas valdības struktūras pārmaiņas, tikai baidos, ka bez revolucionāras rīcības tās patreiz nav iespējamas. Pašvaldību vēlēšanās tagad lielu pārsvaru iegūs Tautas partija, jo šīs vēlēšanas būs krāpšana. Šo vēlēšanu procesu patreiz nevar izkontrolēt, pašvaldību cilvēki iztaisīs, kā valdošai partijai vajaga. Mazskaitlīgās opozīcijas partijas nav spējīgas uzraudzīt vēlēšanu procesu. Nepieciešams steidzīgi organizēt demokrātisku masu partiju. Patreizējās partijas par tādām nevar uzskatīt, tās visumā ir autoritāras.
Latvietis
L
Nācīet uz doma laukumu jau vismaz 2 stundas pirms mītiņa sākuma, jo sanāks parasti interesenti un mēs nespēsim parādīt savu neapmierinātību!!! CILVĒKU SKAITS DOMA LAUKUMĀ BŪS IEROBEŽOTS,KGB-DP noteiks cilvēku skaitu!!!!! Sveiciens Drošības Policijai!!!!!!! (finger)
Hurrā!
H
Nu reiz atkal 1940.gads 13.janvārī! SC tak ietilpst komunisti zem segvārda sociālisti paša biedra Rubika vadībā. Iesim un diesim vienotā frontē ar boļševikiem!
viltots briedis
v
lasu komentārus un jūtos tā, it kā jūs šeit tik tiešām pa vairumam būtu nozombēti. gribēšu redzēt, ko pēc pāris gadiem teiksit un uz kādu partiju organizētām "radikālām" protesta akcijām tad iesiet. nu nebūs jums ne SCP, ne SC, ne JL, ne arī kāds cits par glābiņu. neesiet tak muļķi. JL jau pie varas redzējām. tie paši blēži īstenībā valsts jau sen ir pilnīgi bezcerīgā situācijā. neticu gaišai nākotnei, jo tāda mūsu sen nopirktajā un vēl senāk sadalītajā zemē nav iespējama.
yui
y
ASV jaunievēlētais prezidents Baraks Obama svētdien paziņoja, ka neizslēdz Džordža Buša administrācijas amatpersonu tiesāšanas iespēju, norādot, ka «neviens nav augstāks par likumu». ________________ Kad Latvijā būs godīgs valsts prezidents tāpat kā Amerikā Obama un tiesās godmaņus, birkavus, gaiļus, bērziņus, krištopānus, repšus, kalvīšus, lembergus, šķēles, krastus utt. ?
Sapieris
S
Kas tas par Urbanovičs vai sonovabech un Ušakov? Atkal Maskavas palikušie jaunceptie Latvieši. Vai tad mums tiešam nav atrodams: Bērziņš, Prauliņš, Kārkliš utt.
antiņš
a
SC uzdevums ir pārtaisīt šo zemi par Krievijas guberņu... to viņi uzskata kā godapilnu pienākumu bet no neatkarīgas Latvijas tur nekas nepaliks, ja viņiem savs uzdevums īstenosies
Человек
Ч
Šī ir tā saucamā muļķu zeme, kur dažiem nauda rodas ne no kā, savukārt citiem...
jana
j
Skaldi un valdi.Tauta protestē,jo Maizītis grib kļūt par Kukulīti.Viņš uzvārda maiņas brālim Lešīnskim-Šleseram uz pleca nobirdinājis taukainu asariņu un čukstējis:Negribu būt šai tautiņai,kas to vien zin kā bļaut --Maizīti! Maizīti !,būt par Maizīti.,jo KUKULS paliek KUKULS .Vecajam Maizītim vairāk par visiem ir pieriebusies šitā nepaklausīgā Saeima,kura pat to nejēdz kā pieņemt stukaču likumu.Bez stukaču likuma nevar atpelnīt kukuli.
imants
i
„Aiz katra lielas mantības slēpjas noziegums”. Onorē de Balzaks. Atbalstot principā šo šī gada 13 janvāra pasākumu, krietni svarīgāk būtu lai Latvijas sabiedrība sev pati uzdod jautājumu; ” Kāpēc Latvijā krīze ir krietni smagāka nekā kaimiņos, nekā ES, nekā pasaulē?” Kāpēc valstij nekas nav ticis ne no valsts īpašumu privatizācijas, nedz „sakrājies tauku slānis treknajos gados”? Kāpēc nekas nav ticis tiem, kuri veidoja un cēla šo privatizējamo valsts īpašumu un kāpēc treknie gadi viņiem bija gavēņu gadi? Jo tieši no latviešu tautas, kuru nīcināja antinacionālā un antisociālā politika valstī pēdējos 15 gadus, valsts prezidents un ministru prezidents tagad pieprasa sapratni un izturību. Atvēlot tautai pāris desmitos vai simtos latu skaitāmu pabalstu, algas un pensiju veidā, bet saglabājot sev desmitos tūkstošos mēramo „atalgojumu”... par valsts novešanu līdz bankrotam. Varbūt tomēr izdzīvošanai pietiktu ar 400-500 Ls lielām algām? Tomēr tuvāk tautai... Kad un vai viņi saņems patiešām nopelnīto - rūtotu skatu uz debesīm un prihvatizācijas laikā salaupītā īpašuma atgriešanu valstij un tautai? Atbalstot prasību pēc 9.Saeimas pilnvaru pārtraukšanu pirms pilnvaru izbeigšanās termiņa, ir jāsāk kriminālprocess par šī sasaukuma reālo prettautisko un pretvalstisko darbību. Šī valdošā kliķe ir savā alkatībā novedusi valsti līdz ekonomiskās neatkarības zaudēšanai. Šodien tie ir gatavi uz pārgrupēšanos – „rādīsim jaunas sejas vecajā valdībā”. Tās, kuras līdz šim aizmugurē tupēja... Ne vārda par prettautiskās un pretvalstiskās politikas maiņu. Tagad jau SVF prasības runā par nodokļiem no kapitāla, no ienākumiem no dividendēm, progresīvu ienākumu nodokli... Kaut gan arī šeit nav runas par sociālā līmeņa celšanu. Tikai par Latvijas spēju atdot saņemto... ,jo tas viss no Latvijas aizies. Latvijas tautas dzīves līmenis arī tiem nerūp. Bet vai latviešiem pašiem rūp? Nepieciešams sākt ne tikai jaunu seju ievietošanu „vecajos albūmos”, ne tikai ar dekoratīvu valdības un Saeimas vai prezidenta atlaišanu-nomaiņu. Laiks mainīt prettautisko politiku. Laiks nacionālo ienākumu dalīt tiem, kuri to saražo. Laiks nacionalizēt salaupīto privatizācijas gaitā. Dabīgie monopoli jāatgriež valsts rokās. Un izskatīt Latvijas miljonāru sarakstu no tiesiskās atbildības skata punkta... Fakti jau parādīja to, ka LBAS akcija par nekam nevajadzīgiem grozījumiem deva proklamētajam pretēju efektu un kalpoja tikai „tvaika nolaišanai”. Vai tas pats nenotiks ar šo jauno iniciatīvu : ļūgt cara tētiņu (1905 gadā to jau darīja. 09. janvārī Pēterburgā, 13. – Rīgā), atvainojos – prezidentu, darīt to, kas vēlreiz nolaidīs tvaiku. Vienlaicīgi dodot laiku priekšplānā iznākt esošās valdošās koalīcijas otrā plāna spēlētājiem. Imitējot politiķu paaudzes maiņu... lai saglabātu šo politiku. Laiks pieņemt lēmumu par politikas maiņu. Un laiks šādu lēmumu pildīt. Ja patiešām gribam saglabāt Latvijas valsti un latviešu tautu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas