Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - SC: valdība pieļauj milzīgu kļūdu, atsakoties no līdzdalības cīņā ar nabadzību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Kā gan valdība var piedalīties c''iņā pret nabadzību, ja tā visu laiku stāvus dzen cilvēkus nabadzībā, pilniba piekrietu Peksim! Lai ar projekts varbut ir nejedzigs, tas viss skan briesmigi - ka Latvija necinisies pret nabadzi bu.
ērce
ē
Šlušakova partija ir veikli makšķerētāji.
Peksis
P
Kā gan valdība var piedalīties c''iņā pret nabadzību, ja tā visu laiku stāvus dzen cilvēkus nabadzībā!
Laiks
L
Nav kļūda - bet tā vien liekas, ka esiet no kāda treknā gala, ja 120 000 Jums liekas sīkums - tā ir nauda, par kuru daži mazie PR kantori varētu veselu gadu dzīvot zaļi, tā ir nauda, kuru vēlas ietaupīt pat riskējot ar valdību (PMLP un Naturalizācijas pārvaldes apvienošana), tā ir nauda, par kuru desmit līdz divdesmit ministrijas darbinieki varētu gadu algas saņemt... Un tas ir tikai tāds sīks salīdzinājums, galvenais jau ir sasniedzamais rezultāts - ka ir kāda vīzija, plāns, mērķi, ko Latvijai darīt, lai mazinātu nabadzību...
lauku vecis
l
Pa lielam gribas piekrist "Tā ja 08:41" komentam. Nav vēl zināms, cik liela programmas līdzekļu daļa aizietu līdz īstajiem trūkumcietējiem. Pat ideālā variantā -tie maksimāli 240 tūkstoši, protams, ir nauda, bet galīgi ne tāda, kas ļautu atrisināt visas sociālās sfēras problēmas.
vēl viena ieva
v
tādi nabagi nemaz neesam, šie līdzekļi jau nu netiktu virzīti patēriņu kredītu nomaksai, kā jūs būtu gribējuši. Kuri vispār ir tie nabagi mūsu valstī? Bomži?
kaka
k
letinji vnk nesaprata to ciparu - 120 tuukstoshi, jo iists letinju iereednis-kreeslaa pirdeejs maak skaitiit tikai miljonus un atpaziist summas, kas lielaakas par miljonu.
@
@
Kamēr valdība pieļauj milzīgu kļūdu, SC Rīgas Domē zina, ka bezmaksas zupas virtuves viņu vietā organizēs citi, tāpēc pieņem lēmumu par pusmiljona latu iztērēšanu svētku izgaismošanai un miljona latu tērēšanu reklāmai ārzemniekiem. It kā viss skaisti, tomēr neracionāli. Un ziemā var izrādīties, ka katrs Rīgā nosalušais cilvēks (skaidrā prātā nosalušais!) ir arī uz SC rēķina. Rīgas Domē tagad saimnieko SC. Tā, lūk!
Diena nav līmenī
D
Fui Dienai, būtu vismaz pārlasījuši ziņu pirms publicēšanas. Tur nekā nevar saprast, gramatikas kļūdas un skaidri redzams, ka arī pēc būtības Diena nesaprot, ko raksta. Vai LM būtu labi rīkojusies tērējot 120 000 eiro valsts un vēl 120 000 eiro ES naudas, lai informētu sabiedrību un rīkotu konferences, kur stāstītu par to, kas ir nabadzība. Šķiet šādā gadījumā būtu vēl negatīvāka kritika par to, ka nelietderīgi šķērdē naudu.
Teodora
T
Nu, ļoti labs teksts, jā. Tikai: 1) to jānoūta kādiem EU komisāriem un ANO; 2) kas tas par papildinājumu par Šengenu???? Kā to saprast???
Politiskaa atbildiba
P
Bagato valstu programmas nabadzibas apkarosanai pasaulee noris jau gadu desmitus...Afrika, Indija.... bet kas no taa mainas?! Nekas! Tadas programmas ir birokratu murgi bez reala iznakuma.
Politiskaa atbildiba
P
Super! OO tas iedarbotos beidzot! Pilnu saeimu sastumt ar nabadzigajiem pensionariem un berniem. Valdiba nevares visus taa vienkarsi izgrust uz ielas. ja to daris, tad tas bus taads skats, kas paradisies visos pasaules medijos! Un siii akcija butu tik miermiliga, bet efektiva.
KAMPĒJRUŠI - ĒZEĻAUSIS
K
JĀVED VISI BĒRNI UN PENSIONĀRI UZ SAEIMU , KLUSĀM PA DURVĪM IESTUMT UN MIERS ...... DEPUTĀTI VARBŪT PAT NEZIN , KA IR BĒRNI , VECI CILVĒKI , CILVĒKI BEZ DARBA , BEZ MĀJĀM , BĒRNI BEZ VECĀKIEM utt. VARBŪT PIRMO REIZI DZĪVĒ DEPUTĀTI IERAUDZĪS SAVAS ZAGLĪGĀS POLITIKAS SEKAS ..... BET NETICU , ZAGĻI TIKUMU NEMAINA !!!!!!!!!!!!!!!
KAMPĒJRUŠI - ĒZEĻAUSIS
K
Latvija neatrod līdzfinansējumu nabadzības novēršanas programmai.................... LATVIJA TO NEMAZ NEMEKLĒJA , TIEŠI OTRĀDI , TIKS IZĪRĒTAS RAGAVIŅAS , ZIEMĀ BŪS LABS BIZNESS...........
valodiņa
v
Labklājības ministrijas pārstāve Ilze Dūmiņa Dienai stāstīja, ka ministrija BIJA IZSTRĀDĀJA nacionālo programmu un gribēja līdzdarboties projektā. Taču LM DARBA GRUPAS TIKŠANĀS LAIKĀ PREMJERU pirms lēmuma virzīšanas uz valdību(,) tas netika atbalstīts, skaidrojot, ka projektam vajadzīgs 50% līdzfinansējums no valsts. Projektam vajadzīgos otrus 50% segtu ES - 120 000 eiro apmērā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas