Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Segliņš: TP nebalsos pret Godmani; ZZS vēl lēmumu nepieņem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Nu ja, cilvēkam tik jāatmet lielās ambīcijas, greizās velmes, egoisms un muļķība. P.S. Ir jau vēl kāda interesanta parādība. Esmu novērojis, ka manā fazendā iemaldās gaiši cilvēki. Viņi nāk kautrīgi un bikli, teic gribas paskatīt, esot bezgala skaista vieta. Ja cilvēki ir gaiši labprāt rādu, stāstu, aicinu piesēst, padzert tēju, kafiju, bērzu sulas, nesteigties. Ir bijuši gadījumi, ka man tie nācēji liekas tik interesanti, ka es pat viņus cienāju ar ceptu foreli, pat esmu devis kādu līdz. Un te tā sāls, tie cilvēki aiziet, bet pēc laika atgriežās. Vakar pat, biju izgājis garā pastaigā, atgriežos, skatos man pie būdas kāds nolicis kliņģeri, biezu grāmatu, saldētas zemenes ar cukuru un ne ziņu par devēju. P.S. Isāki sakot - dots devējam atdodās, tas nu kā āmen baznīcā :)))
Produkts
P
Piekrītu, mums pašiem jāaug, lai apzinātos īstās vērtības...!!!
zvirbulēns
z
Tādu es vēlētos redzēt Latviju. Tīra, relaksējoša vide, ekoloģiska pārtika. Ek, ja šo visu dabūtu cauri valdībā un katram piešķirtu hektāru zemes dzimtas mājvietas veidošanai...!!! --------------------------- Kurš gan nevēlētos redzēt šādu Latviju, tiesa, ne visiem gribas šādi dzīvot, proti, strādāt. Lai dzīvotu laukos, cilvēkam ir jābūt pie darba šī vārda patiesajā izpratnē, viņam ir jābūt brīvam no apkārtējās samaitētās pasaules un filozofijas, viņam jānes sevī ētika, morāle. Viņam jāmīl, jānes sevī gaišums un prieks. :))) Jāsāk ar zemes pleķīša atrašanu. Latvijā ir tik daudz skaistu, pamestu un nedārgu zemes pleķīšu, 600 -1000 Ls - vieta skaistu skaistā, netālu no kādas mazpilsētas, tā teikt civilizācijas. Tad jādomā par mitekli. Es sāku ar savu būdu šī vārda tiešajā nozīmē, nelieli guļbūvīti. Tad ar aku, tad dārzu ( augļu kokus iestādīju pirmos), un tā uz priekšu. P.S. Viss tik savās rokās, par valdību jāaizmirst. :)))
zvirbulēns
z
Jūs esat ļauns cilvēks, vai to Jums neviens nav teicis? ------------------- Jūsu zināšanai, es savā Dieva ausī (tā es saucu savu fazendu), strādāju no gaismas līdz gaismai, rudeņos arī pa nakti (grābju savu simtgadīgo ozolu lapas, lai tās vējš nesapūš manā foreļu dīķī), tiesa, man šī nodarbe neskaitās darbs, jo man vienkārši patīk "kustēties". Rīts man sākās ar saules lēktu, ar lielu kafijas krūzi un pāris cigaretēm savas būdas priekšā, ar putniņu barotavu piepildīšanu, stārķa, kas dzīvo teju blakām aplūkošanu, stirnu barotavas apskati, īsāki sakot ,dīgdienīgi un laiski, baudot dabas skaistumu. Tā noņemos teju līdz deviniem, neko nedaru, tik vēroju dabu, putnus, zvērus, vienlaicīgi pārdomāju darāmos darbus. Kad esmu atmodies, lēnām sāku kustēt darāmā virzienā, bet kad strādāju, tad no sirds. Mīlu pasnaust dienas vidu, un tad atkal darbā iekšā, līdz tumsai, tā pamatīgi, tiesa, bez steigas un raušanas. Ja Jūs zinātu, cik daudz var cilvēks pa vienu dienu izdarīt, turklāt nesteidzoties. Īsāki sakot, es zinu ko nozīmē strādāt, turklāt es zinu, kā ir jāstrādā. Jā, viena būtiska lieta, ko daudzi nedara, bet es daru.Kad esmu ko pabeidzis, mīlu papriecāties par veikumu, es noteikti atrodu laiku, lai papriecātos par padarīto. Tas ir forši. :))) Darbs dara brīvu, bet brīvība dod prieku, un labi, ka tā!
Oskars
O
KUR VIŅIEM TIE MILJONI GUĻ ? KURŠ VIŅUS PĀRSKAITA ? KURŠ PĀRBAUDA MILJONA SKAITĪTāJUS ? KĀPĒC NEVAR GODĪGI KATRAM PILSONIM KONTĀ IESKAITĪT VIENĀDU NAUDU (kāda starpība vai ielas slauka,cūkas kopj, VALDĪBĀ guļ , TAS IR DARBS Latvijai un visi grib ĒST)
Bauma
B
Pagājušo piektdien esot bijis kaut kādu Vislatvijas mutes bajāru salidojums, kas vienojšies par valdības rīcībnespēju. Pirmdien no rīta, smagi mostoties, mutes bajāri nonākuši pie kopiska secinājuma, ka tas bijis nelabs sapnis, kam par laimi nebūšot nekādas konsekvences no mutes bajāru un sapnī redzēto rīcībnespējīgā elementa puses.
Žuks
Ž
No TP puses kā parasti liela brēka maza vilna! Izdzer alus pudeli pa santīmu, mēslus sataisa pa miljoniem!
apzzagtais
a
Cukas ar visam certam turas pie siles. Jacer, ka, beidzot, tuvakajas dienas Latvijas iedzivotaji, zemnieki, arsti, skolotaji, stradnieki apvienosies viena streika, atmoda un sos zaglus padzis no valdibas un tiesas un sodis.
lūriķis
l
Tas ko sola zvirbulis ir kaķu murgi,kurš nav lāpstu,vai dakšu rokā turējis savos 1 ha,šaubos,ka viņam tie ir.Izskatās pēc ēzeļa burkāna kuru sauc arī par gaismu tuneļa galā.
...
.
Jūsu laiks,kungi, ir beidzies,lai ko jūs arī nepļurinātu.
Ērglis
Ē
Kāpēc neviens nebrīdināja, ka turpinās seriāls? Es aizmirsu pasūtīt popkornu meitenei :) Bet ja nopietni, šī jau ir ņirgāšanās par veselo saprātu. Valdība acīmredzami agonē, darbi visi salaisti dirsā, no visām pusēm pienāk informācija par arvien lielāku cilvēku nu jau niknumu, ne pat neizpratni par valdības rīcību. Šādi valdošie tiešām var norauties pa stīvo. Un tad pa nelaimi degs ne tikai Saeimas ēka :( Šausmas, kas notiek. Ļoti ceru, ka šādas rīcības dēļ TP un ZZS pazaudēs maksimāli daudz novados. Lai viņiem tiek pēc pilnās programmas.
Produkts
P
Tādu es vēlētos redzēt Latviju. Tīra, relaksējoša vide, ekoloģiska pārtika. Ek, ja šo visu dabūtu cauri valdībā un katram piešķirtu hektāru zemes dzimtas mājvietas veidošanai...!!!
Nu
N
Izbeidziet tachu vienreiz shito agoniju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anglosaxis
a
Biezi vien Tev nepiekrītu, bet šodien Tu man traki patīc. Piekrītu visam, ko raksti par mūsu zemniekiem. Bet īpaši patika Tavs apraksts par Tavu lauku saimniecību. Un tavs optimisms. Mūs tik viegli nenobeigs.
TP Ne..fans!!!!..
T
...KLAUNI!!!!!!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Valdība skatīs zemnieku glābšanas plānu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas