Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Seleckim par labu piespriestos 25 000 eiro segs no valsts budžeta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nekonsekvence
N
Vai tad viņam piesprieda? Latvijas Republika pati uzplijās.
izbijis valsts patriots
i
Nevis valsts budžeta ,BET NODOKĻU MAKSĀTĀJU NAUDAS. Vajag ,,Diena,, rakstīt konkrētāk,precizēt.
jupis
j
Iespējams, ka pats Jonikāns ir viens liels trūkums...
batja
b
Ko nu atkal pensionārus apgraizīs!
repše taupītājs
r
Valstis ir sabrauktu ezīšu slaucama govs.
Krampis
K
Kāpēc neviens dūdieviņš nepiemin b.Selecka izģājienus ar Latvijas karogu TAUKUMA 2.VIDUSSKOLĀ?Un šādu s..a brāļu mums ir buntītēm!
qwerty
q
Senāts tolaik uzturējis viedokli par mierizlīguma slēgšanu vai vienpusēju deklarāciju, ja mierizlīgums nav iespējams, jo 2004.gadā, kad lietu skatīja AT Senāts, nebija neviena ECT sprieduma attiecībā uz Latviju šāda veida lietās. Konkrētās lietas izskatīšanas gaitā Senāta trūkums bijis tas, ka nepietiekami tika analizēta un ņemta vērā ECT judikatūra, izskatot citu valstu lietas, kurās risināts jautājums par viedokļu un ziņu nošķiršanu. Jonikāns uzsvēra, ka tas uzskatāms par trūkumu, nevis tiesas pieļautu kļūdu lietas izskatīšanā. Viņa ieskatā, kļūda būtu tad, ja būtu nepareizi piemērots likums, bet situācijas un apstākļu vērtējums nevar būt kļūda, tas ir tiesas viedoklis.
Jukums
J
Kāpēc valstij jamaksā? Ir konkrēti cilveki, kuri pieņēma konkrētus lēmumus. Pārējie taču tur nemaz nav iesaistīti, bet atkal faktiski sodi jāmaksā arī viņiem.
volk tambovskij
v
no Gruutupa tiesu ķeeķa , finansu ministrija var iesuudzeet tiesaa un regresa kaartiibaa piedziit, jebšu paardot paraadu piedzineejiem , tad veel jkaads pa muuli norausies...
sera
s
Vilis Selekcis... sounds good. please get yourself a spellchecker
VVV
V
Bet varbūt jāmaksā tiem , kuri faktiski no Latvijas puses atzina pārkāpumu un netiesājās ar Selecki? Citēju Bitānu... ir lielākais, kāds bijis līdzīga rakstura lietās. Jums gan kā Šķēles lielākajam "Fanam" tas gan neder.
Lelle
L
Un kapēc ne no Šķēles kabatas???!!!
Malacis Seleckis un malacis Bi
M
tagad, lai valsts iet pie Bitāna un lūdz, lai palīdz piedzīt regresa kārtība no vainīgajām personām - 'izcilajiem' tiesu speciālistiem, kurus ar smirdīgu slotu vajadzētu slaucīt no tiesām ārā!
dzeris
d
To naudu jau nu derēja šoreiz iekasēt no tiesnešiem, kas pildīja Šķēles politisko pasūtījumu. Laikam, tikai muļķuzemes tiesas spēj notiesāt par viedokli, vēl jo vairāk, ja tas viedoklis attiecas uz augstu amatpersonu, kam liela vara. Kāpēc nodokļu maksātājiem jāatbild Šķēlem paklausīgo tiesnešu vietā? šiem tiesnešiem demokrātiskas valsts tiesu sistēmā vispār nav vietas, jo viņi ir vai nu nekompetenti, vai nu politiski ietekmējami.
Oskars
O
Kāpēc,lai maksā vainīgie no savām kabata'm......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas