Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Šķēle premjeru aicina samazināt ministriju skaitu līdz vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SVF
S
vai duče {google Benito Musolini, saskatīsiet daudz līdzīga uzpūtīgajā, viegli jukušajā sejas izteiksmē!) no 4. fotoattēla tiešām nesaprot, ka ar viņa politisko un ekonomisko biogrāfiju vispirms ir [un es ceru, būs] jāatbild par līdz šim valstij nodarīto nevis - pilnīgs absurds! - jācer uz jaunām pilnvarām? kāpēc šis sarainais tēvocis turpina no kaut kāda sāna "vadīt valsti"? precīzāk sakot, kāpēc to šādi interpretē medijs vārdā Diena? paši fakti, domāju, ir daudz sausāki. šis ir tikai tendenciozs to skaidrojums.
zigis
z
Lai vieglak butu stradat tiesam jasamazina ministriju skaits,japievieno veselibas,Tieslietu ,Reg.attistibas ministrijas un jaatlaiz attiecigi Zalans,Rozentale un Seglins.Bus loti labi darba rezultati...
viedoklis
v
Šāda plāna Zalānam nemaz nav - uz divām A4 lapelēm uzmetums "kas būtu, ja būtu"...jebkurš sevi cienošs cilvēks to nebūtu nosaucis par plānu!
DD1
D
Premjers (lai arii "eziitis") domaa valstiski, bet bijushais ierindnieks max ir speejiigs ruupeeties tikai par Shkjeeleem: sievu un meitaam.
abac
a
skele, nebāzies, kur nevajag. tauta tevi negrib dzirdēt, ne klausīties. to vari paarunāt ar savu kiku.
a' propos
a
Virsraksts atg'adina krievu " joku": armij'a star'sina: " Rakt no 'sejienes lidz pusdien'am" Skan'etu lab'ak: " ...aicina l'idz v'el'e'san'am samazin'at min. skaitu". Kaut gan neatkar'igi no v'ardu k'art'ibas teikum'a, nekas t'apat nemain'isies:-(
x
x
veleshana snu gan nav raditajs, lidz kuram samazinat:) ieveleto partiju skaits vel deretu:)
zunda
z
Agrāk JL sauca visus par taukmūļiem, tad paskatieties paši tagad uz savu dombrovvski, kā viņš ir noēdies!
I.B.
I
Pēc zinātāju paredzēšanas - Latvijai NAV IZEJAS NO BANKROTA. Līdz tam novedaValsti, lai sagrābtu varu. Neiznāca, kā cerēts, savstarpēji cīnoties. Tagad , apzinoties iztukšoto , kā maradieri, GRIB, KURŠ NOVĀKS PĒDĒJO. Šķēle un Lembergs ir visa tā GALVENIE cēloņi. Tagad, arī kā bankrotējošas Valsts aplaupītāji.
STAtistiķis
S
Pēc maniem novērojumiem un drošiem pētījumiem visi biroju un ministriju darbinieki nesalīdzināmi ražīgāk strādā pie tiešo darba pienākumu veikšanas,par to liecina ka arī nevajadzīgie komentāri Godmaņa laikā bira,kā no pārpilnības raga.Tagad cilvēki strādā,nevis sērfo internetā,bez vajadzības. Ja,kāds uzraksta komentu,tad tas ir ļoti īss un ļoti saturīgs.
cilvēks
c
Человек - cilvēks ar noslieci uz šizofreniju smagā formā, kura skaidri izpaužas brīžos, kad uz āru laužās ''akūns naids'' pret latviešu tautu. Būtībā to varētu arī dēvēt par rasismu. Iznāk, ka Человек ir rasists. Pat iedomāties negribas, ja šis tiktu pie ''šprices'', ko sadarītu??
huans
h
Meļņiks ir pediks!
lops
l
Skele izskatas reali fucked up
karpa
k
žēl Shkēles,jo tiešām pat man jūtams viņa derīguma termiņa pēdējie mēneši,tajā TP tur ir daudz spožāki,kaut vai Zalāns,Segliņš,Kučinskis,Muižniece un citi.Shķēles pirmā aiziešana bija pašā laikā un ar godu.Nevaru paredzēt,kāda būs tagadējā aiziešana,bet nu uzvaras un panākumi gan viņam nespīd,to var saprast katrs politiskā marketinga amatieris un kurš bija tas kas izgrūda,jau tik stipri ievainotu un netik jaunu šajā grūtajā politiskās darbības arēnā.
KaTs
K
Hm, atšķirībā no citiem izvērstākiem "Zalāna plāniem" ir viens, iespējams, visai reāls "Zalāna plāns vienā teikumā", pēc viņa paša vārdiem - apvienot IT lietas VISĀS MINISTRIJĀS UZ VIENA SERVERA. Vēl labāk būtu, ja IT zibensreforma skartu arī praktiski katru lietotāju. TIKAI tur nu gan būtu vajadzīga šerpa komanda ar vismaz diviem diktatoriem gavgalī - vienu politisko vienu ITistu un tai nu gan būtu jāpucē pēc "gala lietotāju" standartiem

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOKLAUSIES AUDIO


AUDIO: V. Dombrovska un A. Šķēles paziņojumi pēc savstarpējās tikšanās

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas