Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Skolēna piekaušana satrauc ministri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Inese L.
I
Ja VISI vecāki reaģētu tā, kā to darīja Mūrniece!.... Diemžēl, vairums gaida, ka bērniņi paši sapratīs, cik ļauni rīkojās, vienkārši nogaida un izliekas, ka nekas nav noticis, ja viņu bērns nav iesaistīts. Jā, skolās ir sociālais pedagogs, psihologs, bet viņu tiesības ir tikai maigi aprunāties - cik slikti tu, bērniņ, rīkojies....Izsaukt policiju, lai parunā nopietnāk -jā, iebiedē, jo vecāki parasti neiejaucas. Lai bērni paši tiek galā, bet bērniņi, saskatījušies agresivitātes un šausmu pilnas filmas, rīkojas. Morāle'? Ētika? Gods? Aizmirsti jēdzieni! Tāpēc - PALDIES Mūrnieces kundzei, ka nav vienaldzīga, pazīst to zēnu vai nē!
lasItāja
l
Ja vecaaki zin, skola zin, skolotaaji zin, tad kāpēc nav rasts atrisinājums jau iepriekš. Kur ir ziņojumi vietējai policijai, Koķei u.t.t. Kas ir noticis ar specialām grūti audzināmo iestādēm, lai agresīvus tīņus atdalītu no pārejiem skolniekiem. Vietējās skolas nespēj pašas atrisināt šo problēmu, jo vadība negrib nevienam kāpt uz varžacīm, kaut vai tikai izslēdzot lolojumu no skolas, sevišķi ja iespaidīgi vecāki. Šoreiz vismaz viens iespaidīgs vecāks kautko darīja lietas labā un par to viņu noķengā!
Ome
O
Paldies Mūrniecei. Šādu gadījumu patiešām NEDRĪKST atstāt bez ievērības. Pirmām kārtām jāatbild vecākiem: par īpaši nežēlīgu huligānismu vecākiem jāuzliek sods Ls 250 - Ls 1000, jo tieši vini šādus kropļus izaudzināja, un līdz pilngadībai tieši viņi ir atbildīgi par bērnu nodarījumiem. Otrkārt, jānosaka pārbaudes laiks: pie mazākā pārkāpuma tādus smerdeļus jāatskaita no skolas. Sīkajiem jāsaprot, ka šādi rīkoties nav varonība, bet milzīgs kauns - gan pašiem, gan vecākiem.
Skolotāja
S
Ja ministre Linda Mūrniece tikstos ar skolotājām vairākās skolās, ja viņa aprunātos ar tiem policistēm, kuras strādā ar bērniem skolās, tad zinātu, ka ļoti daudzās skolās ir milzīgas problēmas. Diemžēl ministre tikai rūpējās par kādu puiku, ko personīgi pazīst, nedomājot par citiem bērniem. Veselu mēnesi tika noklusēts no sabiedrības šis šaušulīgs negadījums un nav drosmīgā, kas pieprasītu no ministres paskaidrojumus, kāpēc tad viņa neinformēja oficiāli policiju, prokuratūru, izglītības ministri Koķi?
ululiņš
u
Nesaprotu, kāpēc skolās bērnus nenodala pēc fiziskās attīstības? Vājākajiem varētu mācīt aikido pamatus, karatē būtu par asu.
hehe
h
nu ministre te vakar vai aizvakar bija uzrakstījusi sava blogā - latvijā viss mierīgi, drošība un kārtība, mietpilsoņi un ministre var sust savās migās .. aaa.. šodien ministre tāda kā satraukusies? miegs pārgāja?
Nesapraša.
N
Nesaprotu,kas tur nesaprotams,ka MŪRNIECE painteresējās par skolā notikušo konfliktu starp bērniem. Tas jau neko neizsaka ,ka viņa ir ministre,šoreiz viņa kā ikviena bērna vecāks interesējas par kārtību skolā kur mācas viņa bērns.
''jaunā DIENA"
&
..risinājums!!??..katrā skolā pa ministra bērnam!!!..tad gan mums būtu ''ministru kabinets'' ar cik ''ministriem''???
valmieriete
v
Bet to aŗi grbēju pateikt, ka nosūtot policiju uz skolu, savā ziņā tiek izmantots ministres dienesta stāvoklis!
valmieriete
v
Arī manu puiku skolā apsmēja, viņš sāka vicināt rokas, es ar viņu izrunājos un atradām risinājumu agresijas novēršanai - tiko kāds viņu mēģina izsmiet viņs raksta iesniegumu direktorei! Zināms, ka šāds iesniegums nevar palikt bez sekām, jo, ja skolotāji nereaģēs, nelaime gadījumā viņi būs līdzvainīgi! Protams arī turpināju risināt bērna problēmas un apsaukāšanas iemeslus! Palēnām kļūst aizvien labāk!
I.B.
I
Nevar , SASITOT SPOGULI , PALIKT SMUKĀKS! Tie ir latvietēni.
...
.
tikai nez kaapeec citaas skolaas par shaadiem gadiijumiem nav pat dzirdeejusi. piemeeram pirsm paaris nedeeljaa Skriiveros notika taspats. jaa tiesa vrb tur nebija bars kas sistu un to nefilmeeja, bet piekaava tik un taa!!!
Человек
Ч
Жалко, что у Мурниеце только одна дочка. Лучше было бы, чтобы Мурниеце была многодетной матерью, и все ее дети учились в разных школах. Тогда по крайней мере в этих школах порядок был бы гарантирован.
Sveiki - labrīt
S
Notiek gan, bet ne jau ministrei skraidīt pa skolām! Skolas ir ieinteresētas nolkusēt, piecieš, arī vecāki piesedz savus lolojumus līdz brīdim, kad( tfu, tfu, tfu!) notiek lielāka nelaime.Visiem kopā par to jādomā un reāli jādara!
labrit
l
protams, ka tas notiek ne vienaa vien skolaa.. un arii tiek filmeets ne reizi vien.. zel, ka ministre skatas tikai uz skolu, kuraa macas vinjas meita

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas