Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Stendzenieks: meteorīts ir bērna šļupsti, salīdzinot ar ziņām un politiķu rīcību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paulius
P
Sveiki, siūlau Jums visiems neblogą būdą gauti pinigų. Vadinamoji piramidės forma žinoma visame pasaulyje, tad ji ir Lietuvoje yra ne naujiena. Yra nemažai žmonių, tokiu būdu gavę ne vieną tūkstantį dolerių, nors aišku, milijonų iš to neprisikrovė. Tad ko šitam dalykui gi reikia? Šitam dalykui tereikia turėti banko sąskaitą, tik banko sąskaitoje turėti nors 17-20 litų, taip pat turėti internetinės bankininkystės sutartį, kurios pagalba galėsite atlikinėti pavedimus ir stebėti, kaip Jums į sąskaitą eina pinigai. Pradžioje į žemiau surašytas sąskaitas Jums reikės išsiųsti po 2,00 lt (1). LT39 0075 8008 0082 5759 (2). LT79 7044 0004 2661 3506 (3). LT67 7300 0100 2345 6845 (4). LT89 7044 0002 6864 7565 (5). LT38 7044 0009 4461 8203 (6). LT38 7044 0008 2862 3372 Taigi, į šias sąskaitas turite pervesti po 2,00 lt. Kadangi sąskaitos Nr nepakanka, jums reikės užrašyti gavėjo vardą ir pavardę. Tokiu atveju parašykit tik Skelbimas, o mokėjimo paskirtis- 2,00 lt siuntimas ir tiek. Svarbu tik viena, sąžiningumas ir pinigų siuntimas parodo tikras išvadas. Tik tam reikia laiko. Dabar, kai jau padarėme sąskaitos pavedimą galime jau pildyti šį laišką su savo sąskaitos numeriu. Kaip tai darome? Sąskaita, kurios nr yra 6 iškrenta ir visos kitos sąskaitos krenta žemyn. Atrodytų taip: 1. 2. LT39 0075 8008 0082 5759 3. LT79 7044 0004 2661 3506 4. LT67 7300 0100 2345 6845 5. LT89 7044 0002 6864 7565 6. LT38 7044 0009 4461 8203 Kaip matote, pirma eilutė tuščia, tad čia rašykite savo sąskaitos numerį. Kai tai padarysite, tada visą šitą laišką išsiųskite po visus forumus, pokalbių portalus ir kitus internetinius puslapius. Tik nepamirškit, kad sąskaitos su jūsų sąskaitos numeriu turi būti vietoj sąskaitų, kurios surašytos šio laiško viršuje. Tad paaukokite laiko ir pinigų tam, kad išeiyų Jums tai į naudą.
Anda
A
Ēriks jau nu ir tik ārkārtīgi negodīgs, morāli bezatbildīgs reklāmists, gan jāpiebilst - ar Dieva dotu lielu talantu, ka viņam jau nu vajadzēja šajā jautājumā paklusēt. Lielu daļu bēdu, kas tagad Latvijai jānes, nodrošinājis tieši viņš - ar savām iedarbīgajām reklāmām pie varas palīdzot nonākt vienam no nelietīgākajiem valsts izsaimniekotājiem - Šleseram. Balstoties uz sabiedrības vājumu,proti, neizglītotību, nekritiskumu, naivumu, muļķību. Godīgi, par valsti domājoši, izcili žurnālisti ir dienām - naktīm pētījuši dokumentus, analizējuši, lai šai nabaga ar muļķību nolādētajai tautai parādītu Šlesera īstos darbus - lai cilvēku ar veselo saprātu izvērtē, izdara secinājumus, KAM viņi dos varu rokās. Bet atnāk Ēriks, kā bērns apvainojies par vienu pāridarījumu, gan arī gribēdams iecirtīgi parādīt, ''kurš stiprāks'' ieceļ ar kampaņas rokām Šleseru pie varas, un sabiedrību - garantēti - vēl lielākā bezcerībā un krīzē. Pēc visām šīm totālajām profesionālajām cūcībām viņam vēl pietiek bezkaunības kaut ko aizrādīt žurnālistiem, vai JL, vai Iekšlietu Ministrijai? Nu, piedodiet! Bet traģiksākais nav tas. Traģiskākais ir tas, ka šī trulā kampaņraksta vērtējums ir +316. Ēriks var gavilēt. Viņa shēmas uz aitu baru iedarbojas ar uzviju. Nākamajās vēlēšanās atkal varēs berzēt rokas. Vien paliek jautājums - kā vārdā? Un - kā šis cilvēks, kurš, atšķirībā no Šlesera vai Šķēles nav piedzimis totāli amorāls un truls savā būtībā - KĀ viņš jutīsies, kad Latvija sabruks pavisam. Pateicoties ar viņa roku politikā iedabūtiem neliešiem. Pateicoties viņam pašam.
eku
e
Man ar humora izjutu lidz šim viss ok, bet par meteorītu - nelikās izdevies joks. Tomēr piekrītu tam, ka mēdiji t.b. žurnalisti daudz pie vainas mūsu ,,krīzē,,. Analītiskā materiāla tiešām gaužām maz, maz urbēju, kas savu materiālu balsta uz visas puses aptverošiem faktiem, bez sava gala šito rakstu - tipa - viena tante teica. Žurnalistika nevar būt kaut kāda favorītisma šļura. Bet tā tāda ir. Diena tai skaitā. Lielākā daļa rakstu fabricēta pēc principa - kā mežā sauc, tā atskan. Nu , vienpusīgu faktu atspoguļošana nevienu publiku ilgi nenoturēs, tad nu jūs meklēt sensācijas, dramatizējat visu iespējamo, bet tikmēr ne čiku ne grabu cauri iet patiešām lielas lietas. Protams, lai kārtīgi izurbtu kādu lietu, ir vajadzīgs Laiks, bet laika nav, nauda jāpelna. Gribētos Dienai novēlēt kļūt paškritiskai, apdomāt savu ieguldījumu dižķibelē. (Mans ieguldījums - es nepērku Dienu.)
galaxy
g
piekrītu un tieši Stendzenieka šķebīgie šļupsti ir vēl viens spilgts piemērs valdošās kliķes cinismam un liekulībai attiecībā pret sabiedrību.
klibais
k
Stendzeniekam taisnība, ja tā vispārīgāk paskatās uz Latvijas situāciju, kad varas un sabiedrības attiecībās ir tiešām daudz liekulības un jezuītisma savairojies
Astrīda Jansone
A
Stendzenieka kungs! Jums pašam vajadzētu just mazliet atbildības par to, kas tagad notiek Latvijā. Kā nekā tikai Jūsu reklāma ir tā, kas pagajušās Saeimas vēlēšanās parlamentā iedabūja tos politiķus, kuri vairāk kā neviens cits ar savu "gāzi grīdā" stratēģiju Latviju iegrūda tik dziļā bedrē. Kurš ir atbildīgspar sliktajiem ceļiem Latvijā, kurš ir atbildīgs par Latvijas pasta nonākšanu tik tuvu bankrotam, un kurš gan cits par visu to pacēla sevi debesīs? ...bet nauda jau nesmird, vai ne?
Astrīda
A
Jā Erikiņ, nauda ko Tu nopelni nesmird, vienalga no kādiem avotiem tā nāk un vienalga, kādu ļaunumu tā nodara Latvijai.
krista
k
Kāds viņš nesmuks un nejauks!
''jaunā DIENA"
&
aizmirsu piebilst..ja pats esi kā ''politiski angažēta prostitūta''..tad ..nerej nu uz saviem ''iztikas avotiem''!!!!
''jaunā DIENA"
&
..zini Stendzeniek!!! lietojot tagad tik populāro ..''AIZVER MUTI!!!!!!'' ..tiešām varēji te ''nešļupstēt'' !!!!
valdis i
v
Emocionālā demagoģija, ko piekopj Stendzenieks, ir daudz smagāks noziegums par loģisko demagoģiju, ko piekopa slavenais Stendzenieka priekštecis Gēbelss. Un ziniet kapēc - tāpēc, ka tā laupa cilvēkiem spriestspēju un atbildības sajūtu vienlaikus. Stendzenieks apdišr Mūrnieci par visu slikto, bet pats ne reizi nav organizējis kārtību ielās, konvojējis ieslodzītos... Disrt ir viena lieta, kā smejies, bet darīt darbu - pavisam, kas cits. Te, starp citu, parādās atšķirība starp Stengu un viņa priekšteci: pēc Gēbelsa palika skolu sistēma, veselības sistēma, autoceļu sistēma ... un līķu kalni; pēc Stengas pagaidām ir palicis viens buldozers, viens liels caurums, daudzas tukšas mājas ... tā kā, runājot līdzībās, līķu kalni uz mazās tautas rēķina ir vismaz tikpat lieli.
Revolveris
R
paldies, ērik, ērik tu esi skaists, ērik, aizved mani uz munameģi, meteorits ir foršs!
to
t
>>>Pistole 19:36 Aplausi stāvot kājās! _____________________ lasot stendzenieku, pistole arī stāvēja kājās?
Bite
B
Es - tas, kas Tautas balsī foto parasti ievieto - gribu teikt, ka man nav nekāda sakara ar cilvēku, kas izmanto tādu pašu niku šeit. Palasīju, kas te notiek, tāpēc nolēmu uzrakstīt. P.S. LETA -i laba bilde sanākusi!
Pistole
P
Ja parasti Stendzenieka vārds man liek tikai nodrebināties nepatikā, tad šī nu ir tā reize, kad viņa ražojumu lasīju bez augošā niknuma. Pareizs skatījums uz lietas apstākļiem. Aplausi stāvot kājās! Tele2 gan pāršāva pār strīpu, bet tāda sapurināšanās, laikam tak, bija vajadzīga. Nu ko, gaidīsim jaunus izgudrojumus no LV ģeniālajiem prātiem! ...A ko!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZIŅAI

Lai gan Ēriks Stendzenieks norādījis, ka nedz viņš, nedz viņa aģentūra nav Tele2 "meteorīta kampaņas" autori, uzņēmums Deep White, kas pirmdien vakarā izsūtīja plašsaziņas līdzekļiem aicinājumu uz mobilo sakaru operatora preses konferenci, pastarpināti pieder viņam.

65% SIA Deep White daļu pieder Eglei Klekerei-Krekelei, bet atlikušie 35% daļu - SIA MOOZ!. Savukārt Ē.Stendzeniekam pieder 95% SIA MOOZ! daļu, liecina Lursoft dati. Pārējie 5% pieder Vitai Gaismai.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas