Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Sudraba par digitālo TV: šādi veiktu iepirkumu vēl nebijām redzējuši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anna
a
Astoņkājis ir pabijis un ir visur. Latvijas izdzīvošana izskatās bezcerīga. Pensionāriem atmaksājamā nauda tāds sīkums vien ir pret iztērēto prēmiju naudu pat vienā kantorī.
Jaunietim
J
Eh jaunuli, jaunuli. Redzi kā Tavi jēlie un tizlie komentāri nemaz ļaudīm never acis un neiededz prieku sirdī! Kāpēc? Tu nekādi nespēj saprast, ka katra teikuma sākumā, vidū un pakaļā, Tev ir jāslavē Lielais, Briesmīgi Gudrais un Izcili Skaistais Vadonis. Vai tiešām Tu nesaproti, ka esi sīka skrūvīte un Tev galvā nedrīkst būt savas domas? Tavai galvai ir jābūt kā tukšai mucai, kurā atbalsojas Dižā Vadoņa Izcilie vārdi un domas. Un tikai un nekā vairāk. Nav ko atsebjatjinu glezt. Lielā Vadoņa vietā es jau sen būtu ar Tev kāju pa vienu iedevis un kategoriski aizliedzis rakstīt komentārus, kuri nespēj degt ļaužu sirdī prieku, sajūsmu un ekstrāzi par mūsu visu mīļo Bumbulīti - Šleseriņu.
dore
d
Vai mēs,Latv ijas pilsoņi,nevaram ar šiem materiāliem vienreiz vērsties kādā starptautiskajā tiesā ar prasību pret valsts izzadzējiem un iedzīvotāju mocītājiemj Šleseru,Kalvīti,Meļņiku,Šķēli,Godmani utt
Vientulais vilks
V
Sada situacija ir visos VALSTS uznemumos, kurus parvalda pundurpartiju ieceltie keizarini.Tas pats sakams par pasvaldibam kuras blauj trukst lidzeklu,bet turpina izprieces celojumus,banketus uz nodoklu maksataju rekina protams masketa veida
?
?
Ko jūs, ļautiņi, šausminaties? Šis zivju bende ( bez augstākās izglītības) bija Šlesera menedžeris, tādu netrūkst arī Tautas partijai, ZZS, tūdaliņiem un diemžēl arī Jaunajam laikam.
Balagānovs
B
dumaaks priekšnieķelis jo dumaaki iepirkumi...
boss
b
Šoferdēli rullē!
ziņa
z
Par tiem 791,Ls Dripem tika nomāts visglaunākais BMV, ar kuru baruca zivis sist.. Kad viņs atkāpas no LVRTC priekšsēža amata krimināllietas dēļ, viņš turpināja vizināties ar to pašu BMV un nāca vai katru dienu uz kantori un turpināja bīdīt dažādas rebes.
domakls
d
...es nāku...
spunde
s
kad to bezkaunīgo veci ar visiem megaprojektiem ieliks trakomājā?
Es
E
Diez kāds ir skaitījis līdz cik nauda ir izšķērdēta!!!
dlja osobo tupix povtorjai
d
ko vai kuru tu domā ar vārdu - sorosīdi
klusais
k
Tas ir normāls bizness Šlesera izpratnē ,ja runa iet par valsts naudu - piemēri ir Latvijas Pasts, Lidosta , tagad gaidām tūristu bumu Rīgā , jo palaista megaprogramma Live Riga.
TOLIKS
T
KAUT KĀDS ĀRPRĀTS SAŅEM MILJONUS PAR LMT AKCIJĀM UN TOS PAŠU NOTRALIŅĀJUŠI KA IEBRAUKUŠI VĒL MĪNUSOS.
Aģents
A
strādājošajiem atbilstoši noslēgtajiem koplīgumiem bijušas paredzētas prēmiju izmaksas līdz sešām reizēm gadā mēnešalgas apmērā, kā arī ceļojuma apmaksa. Kaut ko tāāādu ..... Tiešām, vai šajā valstī tā bija ir un būs pieņemta prakse. Mēs brīnamies, ka naudas nav? Par daudz vēl, izrādās, valsts kasē palikusi, pēc šādas saimniekošanas. Ārprāc.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Valsts kontroles revīzijas ziņojums par LVRTC

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas