Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

papildināta - Tautas skaitīšanā saskaitījušies jau 342 168 iedzīvotāju

Pirmdien līdz plkst.16.55 tautas skaitīšanā internetā pilnībā aizpildītas anketas par 342 168 iedzīvotājiem, portālu Diena.lv informēja Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) pārstāvis Aldis Brokāns.

Nedēļas nogalē anketas aizpildīja 93 868 iedzīvotāji, sestdien - 36 500, svētdien  -  57 368.

Trīssimttūkstošais cilvēks, kurš tautas skaitīšanā piedalījās, izmantojot internetu, bijis no Smiltenes puses un ievadījis datus par četriem iedzīvotājiem.

Lielākā mājsaimniecība, kuras dati ir ievadīti tautas skaitīšanas sistēmā, ir no Latgales. Tajā ir 18 personas, un tautas skaitīšanas anketas aizpildīšanai tā patērēja 3 stundas un 5 minūtes.

CSP aicina iedzīvotājus piedalīties tautas skaitīšanā, internetā autorizējoties ar komercbankas identifikatoriem vai e-parakstu. Autorizējoties ar komercbankas identifikatoriem, identifikācijas process notiek attiecīgās bankas sistēmās, un tautas skaitīšanas sistēma nesaņem nekādus bankas sistēmas identifikācijas datus. Vienīgā informācija, kas tiek nodota no bankas sistēmas tautas skaitīšanas sistēmai, ir vārds, uzvārds un personas kods.

Aizpildīt tautas skaitīšanas anketas iespējams CSP Informācijas centrā, kur arī var saņemt  konsultācijas anketas aizpildīšanas laikā. Nepieciešamības gadījumā, pēc personību apliecinoša dokumenta uzrādīšanas, anketu aizpildīs CSP darbinieki, apgalvoja CSP pārstāvis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas