Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Tele2 atzīstas meteorīta lietas inscenējumā

Mazsalacā "nokritušais meteorīts" ir daļa no plānotās Tele2 reklāmas kampaņas, _Dienai _sacīja Tele2 vadītājs Petrs Kirdeika, sīkākas detaļas neatklājot. Turklāt viņi gribējuši parādīt, ka pat krīzes laikā Latvija var izdarīt "funny stuff" [jautras lietas - red.]. Viņš apliecināja, ja valsts iestādēm būs radušies kādi zaudējumi, tie tiks samaksāti.

"Mēs redzam, ka ar šādu notikumu Latvijas vārds ir izskanējis pasaulē, Latvija ir interesanta pasaulē, un nevis ar to, ka ir krīze, ir slikti un grūti, bet gan ar to, ka pie mums notiek kaut kas radošs un interesants. Tas ir unikāls panākums un daļa no mūsu komunikācijas," pirmdien septiņos vakarā īpaši sasauktajā preses konferencē teica uzņēmuma mārketinga un tirdzniecības direktors Jānis Spoģis.

Uzņēmums uzskata, ka šis bija gadījums, kad uzskatāmi varēja redzēt, ka vienas diennakts laikā ir iespējams panākt Latvijas vārda izskanēšanu visur pasaulē saistībā ar kādu pozitīvu ziņu.

"Protams, ir cilvēki, kam tas patīk un kam tas nepatīk," Spoģis atzina, piebilstot - ja kādam tas nepatīk, tad tiek lūgta piedošana.

Arī Spoģis apliecināja, ka valstij visi izdevumi tiks kompensēti. "Mēs to visu kompensēsim, valsts nauda šeit nebūs iesaistīta, to es varu garantēt," viņš uzsvēra.

Jau vēstīts, ka svētdienas vakarā Latviju pāršalca ziņa, ka Mazsalacas novadā nokritis meteorīts, izveidojot apjomīgu krāteri. Notikušo nofilmēja it kā kāds aculiecinieks, notikuma vietu visu nakti apsargāja policija un armija, bet dienā uz Mazsalacu devās ģeologu un astronomu grupa. Tuvējo māju saimnieki stāstīja par savām izjūtām un pieredzēto. Šo notikumu aprakstīja daudzi pasaules mediji. Tikai pirmdienas vakarā Tele2 nāca klajā ar paziņojumu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VĒRTĒ EKSPERTS

"Tā ir kvalitatīvu reklāmas aģentūru, žurnālistu un sabiedrības simbioze, kur visi ir ieguvēji, jo žurnālistiem ir ziņas, ko rakstīt, bet sabiedrībai ir ko lasīt. Tā ir kā spēle, kur visi zina, ka spēlējas ar informatīvo lauku. Tas dara dzīvi interesantāku un krāsaināku. Varēja redzēt, kā mediju kopējais noskaņojums mainījās. Ja sestdien visi runāja par budžetu un Valsts Ieņēmumu dienestu, tas svētdien un šodien daudziem parādījās smaids, izdzirdot par meteorītu. Šādos brīžos vilšanās sajūta ir daudz mazāka, nevis brīžos, kad izlasa kārtējos kašķus par budžetu. Vismaz man tas pavilka mutes kaktiņus uz augšu."

Ēriks Stendzenieks aģentūrai LETA

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas