Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Tele2 atzīstas meteorīta lietas inscenējumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Makgaivers
M
LMT atzīsies satiksmes bloķēšanā uz vanšu tilta? Laikam tauta pārāk neapmierināta, nesanāks tik labi kā TELE2
humors un satiira
h
Veel talibaanju zemes atceries. Talibaanju zemees Mielavs, nelabi breekdams, lociitos zem akmenju krusas tikai taapeec, ka ir Mielavs un muuzikjis. TU esi mulkjis - varbuut; bet manu Latviju neaiztiec.
humors un satiira
h
Par to "mieriigo demonstraaciju" - manupraat tomeer labaak ka so "demonstraaciju" aizvaaca no tilta policija un civilizeeti nekaa satracinaats taalbrauceejs necivilizeeti, taraneejot puuli ar savu smago masiinu.
No citiem portāliem
N
Mūziķis Ainārs Mielavs ir pretējās domās: Es uzskatu, ka atbildīgos cilvēkus par šo "triku" vajadzētu tiesāt. Tikai tādā muļķu zemē, kā Latvija, tādi kā Ē.Stendzenieks, uz kura sirdsapziņas jau ir Šlesera reklāmas kampaņa, un mūsu politiķi var nerēķināties ne ar kādām sekām un sodiem. Vēlos uzsvērt, ka šādas lietas var notikt tikai šeit, ja tas būtu noticis, piemēram, Ķīnā, tad visi vainīgie jau būtu aizturēti, notiesāti un pilnīgi iespējams, ka tiem draudētu nāvessods. Katrā ziņā, šis gājiens ir augstākajā mērā amorāls.
Teodora
T
Man tādi joki nepatīk. Pievienojos tiem, kas šo te salīdzina ar viltus zvaniem par spridzekļiem sab. vietās. Pēc tam paši priecājās, kā visi skraidā un uztraucas, atbrauc policija, utt. Kopš gadījuma, kad vienība "Alfa" tika nosūtīta izdzenāt mierīgu demonstrāciju, nejūsmoju par Lindu Mūrnieci- tomēr šoreiz piekrītu viņai, ka no šī pasākuma organizētājiem ir jāpiedzen visus zaudējumus. Vienīgais par tiem konkrētajiem zvaniem. Es domāju, ka varēja piezvanīt gan organizatori, gan arī neinformēti cilv. , kas ieraudzīja kaut kadu degšanu. Te nu policijai vajadzētu rūpīgi piestrādāt, lai pie atbildības sauktu īstos vainīgos. Jo par apzinātu policijas , ugunsdzēsēju u.c. dienestu maldināšanu IR JĀSODA.
burciņa
b
Nu nez, es kaut kā jūtos pievilta un apmuļķota :( Man patiešām gribējās, lai tas meteorīts būtu pie mums nokritis ;)
who cares
w
"Man pasham akcija shkiet izdevusies, vienigi idejas autoriem butu vajadzejis rekinaties ar latviesu tautas aprobezotibu, piksteshanu un brivpratigu ljaushanos bara instinktam!" === Negribētu, protams, īpaši aizskart Tavu pašlepnumu, bet bezjēdzīgu stereotipu reproducēšana (sk. citēto gabaliņu) arī pamatā norāda tikai uz pamatīgu šaurprātību. == Stāsta, ka, raksturojot citus, ļautiņi raksturo sevi. Caur Freidjungu kaut ko no tā var izvilkt....
vieda
v
Ja esam Jampampiņu zeme, tad tas ir kruta. Kas būs ja rīt šādi jokosies par citām lietām? Tad Jampampiņam Stendzeniekam maz neliksies. Vai varbūt viņam būs jautri kad kādi ampelēsies ar viltus zvaniem, iespēju ir daudz. Ja jau mums tas liekas tik cool.
who cares
w
Pasākums jau procesā jauks, bet pohas lielas sanāk. Tagad jāsecina, ka Latvijā pat meteorīts par velti nevar nokrist, kādam tas ir jāorganizē.
did
d
to vajadzeja reklamet ka makslas darbu, tad tiesam par tadu ricibu nebutu jaatbild...................sorry bet murniecei tad taisniba, par to ir jaatbild.................................to .........smadzenes ir saskobitas..............pie tadiem pieder ari valsts personas................spele teatri neatejot no kases..........
who cares
w
"atkal pieredzēju to, ka interneta viedoklis ir saskābis..." == 1. EJ DILLES! (šis aizies :)) 2. Paskaties uz lietu plašāk. Mazpieredzējuši reklāmas darboņi uztaisīja jauku krāpšanu/mākslas projektu. Nav ne vainas, bet šādus jociņus piedod mazpazīstamiem kantoriem, jo šiem tie ir vajadzīgi. TELE2 uz kārts ir bišķis no 'korporatīvā tēla'. Es piem., secināju, ka šie ir ar mieru krāpt auditoriju (arī savus klientus).
MSK
M
Bet man prieks par muusu zinatniekiem, kuri uzreiz pateica, ka tas ir shaubiigs objekts. Profi! Bet joki, kuri balstaas uz cilveeku apchakareeshanu, gan nepatiik, jo tie raisa nelabas emocijas.
zzaa
z
Fantastika! Cepums cilvēkam, kurš šo izdomāja! Pirmo reizi daudzu mēnešu laikā ziņās notikumos Nr.1 bija kas cits ne tikai SVF, budžeta pieņemšana un iztikas minimums. Lieliski, Paldies Tele2!!
N
N
tas nebija pat smieklīgi, bet gan izcili stulbi. Es gan vairāk priecātos, ka pasaulē Latvijas vārds izskanētu pozitīvā gaisotnē, nevis ar kārtējo stulbo izlēcienu. Jādomā gan, ka ārzemēs, iespējams, tas daudziem, liekas kruta vai uzjautrinoši, bet iedomājies, ja kādam tev tuvam cilvēkam tiešām tajā brīdī būtu vajadzīga glābēju palīdzība, bet viņi nevar laicīgi atbraukt, jo kāds ir izracis bedri un pateicis, ka tur ir meteorīts. Man un ļoti daudziem man zināmiem cilvēkiem apetīte uz Tele2 pārgāja momentā.
vdz
v
Man jau tas Zelta zivtiņas pamuļķais personāžs arī piegriezies! Cik ilgi var vienu un to pašu?! Es mainu operatoru! Atgriezīšos LMT, viņu reklāma to kā paredzējusi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VĒRTĒ EKSPERTS

"Tā ir kvalitatīvu reklāmas aģentūru, žurnālistu un sabiedrības simbioze, kur visi ir ieguvēji, jo žurnālistiem ir ziņas, ko rakstīt, bet sabiedrībai ir ko lasīt. Tā ir kā spēle, kur visi zina, ka spēlējas ar informatīvo lauku. Tas dara dzīvi interesantāku un krāsaināku. Varēja redzēt, kā mediju kopējais noskaņojums mainījās. Ja sestdien visi runāja par budžetu un Valsts Ieņēmumu dienestu, tas svētdien un šodien daudziem parādījās smaids, izdzirdot par meteorītu. Šādos brīžos vilšanās sajūta ir daudz mazāka, nevis brīžos, kad izlasa kārtējos kašķus par budžetu. Vismaz man tas pavilka mutes kaktiņus uz augšu."

Ēriks Stendzenieks aģentūrai LETA

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas