Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - TP atbalsta ģimenes lietu ministrijas un divu sekretariātu likvidāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haha
h
lpp.lc kariņš pret tp - vieni iesaka novākt lpp piesēdētos sekretariātus un nekamnederīgās ministrijas, savukārt lpp/lc atvēzējies uz tP plaši praktizēto "padomnieku" lauciņu. klau, nu lieliskas idejas = iztīrām abus šos piegānītos kaktus, budžets un pensionāri atviegloti uzelpos. esiet tak reiz valstiski!
ululiņš
u
Nu ko jūs te visi ar pederastiem priekšgalā brūkiet virsū nabaga Baštikam ! Patiesībā vajadzētu vēl vienu ministriju - Pederastijas un Lesbisma lietu ministriju. Šajā nolūkā vispirms būtu jāsasauc pederastu un lesbiešu kongress, kurš lemtu par šādas ministrijas nepieciešamību un ievēlētu Galvenu Pederastu un Lielāko lesbieti, kā arī Zatleru un Baštiku par Goda Pederastiem. Tad Galvenais pederasts ar attiecīgu petīciju varētu doties uz MK, pie viena lūdzot par ministru iecelt Galveno Pederastu(i), bet Lielāko Lesbieti - par valsts sekretāri(u). Un tad Latviju slavētu visā pasaulē kā visdemokrātiskāko valsti, kurā nepastāv diskriminācija.
Valdis
V
HA! Kārtējais TP PR gājiens. Redz var jau skaļi bļaut, ka jālikvidē un tā ietaupīs naudu, lai tauta domā, ka baigie taupītāji. Bēda tikai tā, ka visas funkcijas, kuras jānodrošina tiks tik un tā nodotas citām ministrijām un finansējums tām aizies līdzi. Vienīagais ministru, viņu padomnieku un parlamentāro sekretāru, kā arī valsts sekretāru algas ietaupīs. Kādēļ šie lielie taupītāji nevēlas ieteupīt uz gaismas pili vai kādiem citiem mega projektiem??? PAskaties pat dienvidu tiltu ar saviem likumīgajiem 10%, kas iebāzti kabatāsnekautrējās oranžu uztaisīt.... No sērijas - čurā virsū un saka, ka ārā lietus līst! Mostieties naivie!
Madris
M
Godmanim jau idejas labas, bet neticu ,ka kaut ko varēs īstenot ,drīzāk jau tā viņš pats sev izraks bedri, jo liekēži pārāk piesūkušies pie valsts labumiem.
Budžets 2008
B
Izdevumi kopā: 36. Bērnu un ģimenes lietu ministrija: 14 694 029 Ls 45. Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāts: 7 259 730 Ls 57. Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāts: 5 224 623 Ls
Sandris
S
Lieliska ideja , sākt no tā vistredzamākā gala un tad turpinot panākt visas valdības likvidēšanu, kā šķiru, nevis atlaišanu, lai mēģinātu citu sastiķēt, jo labuma tik un tā nekāda. Un tad nākošais solis ieviest vienas personas diktatūru, ko varētu saukt kaut kā maigāk, piem. "Nepieciešamais preventīvais pasākums inflācijas mazināšanai.
Lāpītāja.
L
Nu, nu, ne nu sakodīsies vēl ne kā! Protams, ka tā ir vēlme šūpot valdību nevis ekonomēt līdzekļus. Tikai kāpēc tik agri,- tam būtu jānotiek vai nu pēdējā gadā pirms vēlēšanām, vai brīdī, kad jau ir gaisma tuneļa gālā izejai no krīzes.Patreiz nav ne viens ne otrs, tātad arī šūpošana ir tikai māņu kustība, kura signalizē kādam ko no viņa grib un kā būtu jāreaģē.
Lelle
L
Teicu ka kretīni sakodīsies ka traki suņi...
ivans bargais
i
Domāju, ka vislabāk varētu ietaupīt likvidējot Trīs Brāļu aģentūru un ierobežojot Helēnas Demakovas (TP) tēriņus ar bibliotēku. Taču sgliņš ir TP Demagogs. Kāpēc nepiedāvā TP ministrijas slēgt. Līdz ar to, segliņa un kučinska izteikumi ir tīri valdības šūpošana nevis reāla vēlme tautas nodokļu naudu ietaupīt. Dakšotāji TP. Nākamajā saeimā viņiem nespīd!!!
Bumerangs
B
Te jau tā sāls: diemžēl tikai tāpēc, ka tās nav TP ministrijas. ----- Manuprāt , ar viņiem ir galīgā d...ā. Šausmīgi uzprasās; un nesaprotu, vai tiešām šiem ir tik maz smadzeņu, lai nesaprastu, ar ko tas viss beigsies?
Chingacguks
C
Patiesi viens no retajiem TP apskaidrības brīžiem, diemžēl tikai tāpēc, ka tās nav TP ministrijas. Ierosinu Segliņam izteikt arī savu viedokli par karojošiem lopu dakteriem, kavalērijas goda sardzi un ziloņu pajūgiem? Bez tam būtu interesanti uzzināt, vai finanšu ministrija vai kāda no tai pakļautām iestādēm nav šogad sākusi atbalstīt ūdensmotosportu. Bez tam būtu laiks likvidēt Kultūrkapitāla fondu. Vai tad Vērpe un Mitrēvics vēl nav gana sazagušies?
:)))
:
Labais!
Ko tik švaki?
K
Iesaku likvidēt Finanšu ministriju, Ekonomikas ministriju, Tieslietu ministriju, Labklājības ministriju, Izglītības un zinātnes ministriju, Satiksmes ministriju, ... pēc tam Satversmes tiesu, Augstāko tiesu, Rīgas apgabaltiesu, Rīgas domi, Jūrmalas domi, Saeimu,... Nevelk tā Tautas partija ar savām spožajām idejām!
arī e-lietu sekretariātu
a
Slēgt vajag arī tā saucamo e-lietu ministriju, jo no tās arī nekādas jēgas! Normālu rubli ieekonomētu. Savulaik visas šīs ministrijeles radītas, lai vnk varētu sadalīt ministru posteņus partiju vidū.
iesaku likvidēt Tieslietu min
i
1. Sarakstīts tik daudz un pretrunīgu likumu, ka vairs neko nevar saprast; 2. Jau gadiem nespēj sagatavot ticamu finanšu pārskatu - Valsts kontrole to nevērtē, jo uzskata, ka informācija nav objektīva.; 3. Radījuši tādu sistēmu, ka nozīme ir tikai "juridiskajai tehnikai", resp. zem šī segvārda var nokaut jebkuru puslīdz sakarīgu praktisku ideju; 4. Ne tiesās, ne cietumos īstas kārtības nav;

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas