Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - TP pārstāve lūdz izvērtēt Pabrika preses sekretāra rīcības ētiskumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
andris
a
Sarmītei inteliģence ir "dziļi sirdī" .Portāls ''draugi''.Ļoti atgādina Demakovas pašpārliecināto un uzpūtīgo stilu.TP skola.
Līva
L
Nu es pat nezinu, daži par sorosītiem sauc konkrētus Latvijas oligarhus, citi - konkrētas partijas, citi atkal - nevalstiskās organizācijas, bet citiem tas vienkārši ir lamuvārds ar ko apzīmē "tos nezināmos ļaunos, kas aiz tā visa stāv", piemēram, kā teikumā "visi zin, ka Loskutovu iegāza sorosīti" vai arī "visi zin, ka Loskutovam sorosīti algu maksā". Sorosoīdi varbūt ir kāda sorosītu pasuga?
Econ
E
Domāju, ka diezgan labi sapratāt, ko tie "sorosoīdi" nozīmē, interesanti, kā tiem, kas to plakātu turēja, nebija kauns, vai varbūt vienkārši nesaprata, kas tas vispār ir.
sos
s
TRĪS BRĀĻI PEDERASTI AR PADAUZU - SNIEGBALTĪTI ZAGA, ZOG , TURPINĀS ZAGT . PĒC KAMPĒJU PILS NĀKS ZELTA BURKAS KONCERTZĀLE un citi projekti
Liva
L
Iegāju apskatīties - tur īstenībā rakstīts "sorosoīdi", lai gan es nezinu arī ko tas nozīmē. Kas vispār ir sorosīti? Man šķiet, ka tas apzīmējums ir tikpat izplūdis un daudznozīmīgs katra apziņā kā prasība "atlaist Saeimu"...
Econ
E
Attiecībā uz TPJO - iegāju viņu mājas lapā, un man bija tāds diezgan liels izbrīns, kā viņi jau no sākta gala tos jauniešus ietekmē - tur bija izcelts gan plakāts ar uzrakstu "sorosīti" (nabadzīgu valstu ar augstu korupcijas līmeni variants), gan piedāvāti kaut kādi jauno līderu kursi. Par tiem brīvajiem medijiem - domāju, ka Kolātei nevajadzētu par to īpaši uztraukties, jo TP pašreiz iet uz to pēc iespējas lielāku ierobežošanu (to pierāda gan Demakovas komentāri, gan arī atsevišķi "notikumi"), TPJO tā kā vajadzētu zināt, kāda ir TP politika un tās mērķi.
uj
u
Tas džeks, izmantodams LETAs resursus, vismaz mēnešus trīs ir cildnājis Pabriku un pēlis TP. paskatiet Letas video arhīvā!
Armands
A
TP pārstāve lūdz izvērtēt ...... rīcības ētiskumu. Izlasīju pirms 3 stundām un nevaru beigt smieties!!!! Katru dienu kautkas jautrs notiek smieklīgākajā pasaules valstī!!!
kokers
k
te ir runa par dubultmorāli. kamēr pabriks apkāš TP par ētiku un morāli, pats nav diezko labāks. izskatās, ka arī daži tautieši labprāt uz šito acis pievērtu...
ag
a
Sarmīte Kolāte - kauns! TPJO ir sliktāka par komjaunatni. TP izsūtāmie. bez nostādnes.
Terorists
T
Cik ētiski ir vērtēti Jaunalksne,Streips,Ēlerte un vēl dažādi smērētāji ,kas savā laikā TP taisija reklāmu visos iespējamos mēdijos.Cik no Andra un Ko noplēsa bez nodokļu maksas.Tā kā tur kaut kādas nepilvērtīgas Kolātes pir.....ana ir nevērtīga un vērā neņemama.
Zivs
Z
Tad, kad dumais Birzgalis bija TP, vinsh nestraadaaja TV24. Liekas, ka nestraadaaja pat nekur.
paregis
p
Kopš kura laika TP pievērš uzmanību ētikai?
Lala
L
Tur nu gan nekā tāda nebija! Apelsīni iepuvuši un sāk sīvi smakot!:))
aha
a
Portālā «Apollo» publiskotās Lato Lapsas informācijas atsaukums «Apollo» Pirmdiena, 22. decembris (2008) 15:58 2007. gada 20. februārī portālā «Apollo» tika publicēts raksts «Tiesnesis klusē par apdāvināšanu un darījumiem». Raksta «Tiesnesis klusē par apdāvināšanu un darījumiem» autori SIA «Baltic Screen» un Lato Lapsa atsauc rakstā publiskoto informāciju, ka R. Buls 2001. gadā iegādājies Jūrmalā divus dzīvokļus un zemi un saņēmis 1847 latu dāvinājumu no SIA «Worldwide Alliance Limited», kā arī, ka R. Buls valsts amatpersonas deklarācijā par 2001. gadu norādījis, ka guvis ienākumus no kustamās un nekustamās mantas nomas 8500 dolāru un 1433 lati. Portāls «Apollo» un raksta autori SIA «Baltic Screen» un Lato Lapsa atvainojas Raimondam Bulam par neprecīzo ziņu publicēšanu! Tātad briļļainais Lapsa. Strādā Indrānu ielā 12-15, tas ir de facto Lielajos Kapos. Otrā pusē kapiem tramvaja sliedes (Annuška jau eļļu izlējusi) un aiz sliedēm SAB un kapu pieminekļu darbnīca. Drūma vieta, lai tur dzīvotu/strādātu jābūt ...īpašai... psihei. Neprecējies. Ir kredītsaistības un spriedze ar banku - par banku pats brēca, piemēram, Apollo. Publicē nelegāli noklausītas sarunas (Jaunalksnes, piemēram). Tātad par žurnālistikas ētiku aizmirstam. Publicējas dzeltenajā presē. Par žurnālistikas ētiku vēlreiz aizmirstam. Publicē, kā redzam, arī melus un apmelojumus. Ne tikai par ētiku - pat par kvalitāti aizmirstam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas