Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Trencis atzīts par aizdomās turēto dienesta pilnvaru pārsniegšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Ne ta smieties, ne raudāt!!! Vienā dienā kļūst par mēru, otrā par aizdomās turēto...pienāks brīdis, kad izrādīsies, ka par mēru šinī valstī varēja kļūt vai nu lielakais kretīns, noziedzinieks vai pilnīds tupaks....redzēs kas būs šitais.
Pēteris
P
Tā patiesībā ir fiktīva lieta. Tračumu nedrīkstēja vainot notikušajā kaut vai tādēļ vien, ka par līdzīgiem nodarījumiem netika vainots bijušais Satversmes tiesas priekšsēdis un bijušais Augstākās tiesas priekšsēdis ar vietniekiem. Un pat gadījumā, ja KNAB tomēr nolēma uzsākt procesu pret Tračumu, tas varēja būt tikai un vienīgi process par formāla pārkāpuma faktu. Attiecībā uz it kā pašvaldībai nodarīto zaudējumu apjomu - tā patiesībā bija pašvaldības kompetencē esoša civilprasība, no kuras pašvaldībai bija tiesības pilnībā atteikties, ja tā konstatētu, ka Tračuma darbības rezultātā nav radušies zaudējumi - tas ir, ja tā konstatētu, ka Tračuma pienesums ir bijis tāds, ka viņš šīs piemaksas patiesībā ir godam nopelnījis, savedot kārtībā slimnīcu. Līdz ar to Trenča darbība nevar tikt uzskatīta par zaudējumu radīšanu pašvaldībai, ja pašvaldība atzīst, ka vismaz daļu šīs piemaksas Tračums patiesībā ir pelnījis. Nav KNAB kompetencē noteikt, kādi ir bijuši pašvaldības zaudējumi. KNAB kompetencē bija vērst pašvaldības uzmanību uz Tračuma pārkāpuma faktu, kā rezultātā, iespējams, nodarīti zaudējumi un lūgt pašvaldību izvērtēt, vai zaudējumi tiešām ir radušies un cik lieli tie ir.
sisenis
s
Trencis izskatās kā badināts brālēns. Viņš grib ēst.
????
?
a kā urbja dēlam ar narko? vairs nelieto un tirdzniecībai blakus nestāv? a kāpēc tajā sarkanajā autobusā tie dūmi tik jocīgi ož
jurists
j
nu patiesībā jau KNAB vajadzētu aizliegt Trencim tuvoties domei, jo pēc būtības atšķirībā no Lemberga gadījuma dome ir cietušais un kā trencis būdams apsūdzēts var objektīvi pārstāvēt cietušo?
kents
k
tie, kas nobalsoja paši ir trenči - vispirms, tu urbīti, tu tampon un jo īpaši tu kondontjuk! Bet visnozelojamākais jau es tu pēdējais kondontjuks, cik gadus tampax tevi mēģināja atlaist, lai tagad tu pēc atsledzinieka zvana kopa ar trenciti samejam salatinus pienestu un sampīti ielietu
kalvīša radi visi vienādi
k
komisionkas
ZBL-am
Z
Jā, Trenča kungs šobrīd ir bezpartejisks, tāpēc, ka savulaik nebalsoja pēc Jaunā laika valdes diktāta. Dzirdējāt ko šorīt Trencis teica LNT 900'? Jaunajā laikā darbi neiet kopā ar ideāliem, diemžēl. Trencis ir foršs zēns. Ar Kalvīti, lai arī radinieks, maz sakara. Laikam priekš Kalvīša Trencis ir pārāk godīgs, tā teikt, ģimenei no ratu pakaļas izkritis - neatzītais. Ar Ģirtiņu viss būs kārtībā. Viņš ir mazliet īpatns, bet visumā okey!
urbis
u
Sēdieties Trenci, varat runāt, varat neatbiuldēt, atbildiet īsi, ejiet pēc salātiņiem...
ZBL
Z
Tenča kungs TV lielijās, ka esot bezpartejiskais. Kādi murgi! Mūsu vēlēšanu sistēmā bezpartijikie nemaz nevar kandidēt. Tā kā nu Trenča kungs varētu pārstāvēt "Kalvīša radinieku, trekno gadu sarakstu".
slesers
s
atriebiba pret Trenci... nekas vairaak.. cerams, ka taisniba vina un pareejo 7 balsotaaju pusee, citaadi normalam chalim visu karjeru sabojaas...
zemnieks
z
Laba mums tā politiskā un saimnieciskā elite .
Aidus
A
Viens liels noziedzīgs grupējums un diemžēl neviens tur nav tīrs un balts!
mērglis
m
mums jau ir smagos noziegumos apsuudzeets meers no Ventspils , viens vai veel no latgales man liekas tup , čohaa gaida tiesu , viens no Kubuliem jau atseedeeja , tagad Juurmalaa ar aizdomaas turamaa statusu , nu priimaa kraasu palete ar meeriem tik mazaa valstii , tiksim veel Ginesa rekordu graamataa ... , nav briinums , kaapeec KNABs prasaas peec reorganizaacijas- trauceejošs elements varas struktuuraam.
jūrmalniece
j
Cik atceros pēdējās pašvaldību vēlēšanās gan Rīgā, gan Jūrmalā uzvarēja JL. Būtu naivi domāt, ka ar Jūrmalgeitas skandālu "lielāko kretīnu" prakse Latvijā būtu beigusies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas