Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Trūcīgajiem dala pārtikas paciņas ar SC un PLL reklāmām; apstākļus izvērtēs KNAB un policija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
spunde
s
it ipaši Urbanoviča uzruna- MīļIE latvieši- Kāda pretīga liekulība
spunde
s
meli, liekuliba un blēdība ir šo partiju dzīvesveids.
Puks
P
Š2 un Saskaņas centrs- lielākie draugi.
ihaha
i
Paeedusha cilveeka balss ir tikpat liela kaa reizeem paeedusha cilveeka balss. Pie veeleeshanu iecirknhiem buus bezmaksas zupas katli!
filozofs
f
b4et aizguutneem pļū**ja , ka nesiis medusspaiņus uz panzionaatiem, vot maitas , pat Šķeeles dekoderi , kurš maksaa 5 dolaarus , noskauda un neaisznesa , vot i kampeeju daba...
Lauku tantes vērojums
L
Mana miesta pansionātā ir viens dekoderis-kopīgajā telpā. TAntuki gribētu skatīties TV arī savās istabiņās, bet naudas, par ko nopirkt dekoderus, viņām nav. Uzrakstījām pirmajai partijai lūgumu, sak., lai pansionāta iemītnieki pirms vēlēšanām varētu tā smuki TV skatīties, lūdz, esiet tik laipni un uzdāviniet pansionātam 3 dekoderus. Saņēmām atbildi: Tā kā mūsu partija pārtiek no ziedojumiem, tad mums nav iespējas jūsu pansionātam šos dekoderus uzdāvināt. Ko no tik nabagas parijas var citu gribēt, kā lapeles sociālo dienestu sarūpētajās paciņās.
Laimonis
L
Man tuvās latviešu sabiedrības lokā pārtikas paciņu došana ir ierasta lieta vairākas reizes gadā. Ar vēlēšanām saistības nekādas. Uz paciņām ir vieta uzrakstam - tur parasti neviens savu vārdu neieraksta, bet gan kādu mīļu novēlējumu. Daugavpilī vēl krievpadomjateisma laiki, vai kā?
ļaunais
ļ
Nē, domāju, sociālais dienests izpildīja savas vadītājas, kas ir arī pilsētas vicemērs, uzdevumu
KLM
K
man viena mežā dzilna pačukstēja ka aploksne var izrādīties pilna
ļaunais
ļ
Ja darbinieces to nepieļautu, tad viņas tur vairs nestrādātu. Daugavpilī ir cieti!
Jaunjunkuris K.
J
Kāds te komentāros ir pareizi teicis, ka partokrātija ir izveidojusi savu valsts pārvaldes MAŠINĒRIJU, kurā katrs godīgs patriots tiek neitralizēts ar ignoranci, ar draudiem, ar izsmieklu, pat beidzot uzpirkts. Tad pasakiet, kāda jēga balsot par škietami godīgām partijām? Tādu partiju nedaudzie deputāti tiks nosēdināti, apklusināti... Tāpēc labākais variants ir balsot pret visām partijām ar TA līdz partokrātijai ar visu mašinēriju netiks dots šķietamais tautas atbalsts, bet tiks izbalsoti. Tad nāks jauni likumi, kaut vai ar tautas nobalsošanu jau pavasarī. AR TUKŠU APLOKSNI!
Zuka
Z
Stacijas laukumā un tirgū ar vēlētājiem runāt nedrīkst, jo tie pieder SC un PLL. Toties izlikties, ka pārtika ir pirkta par šo partiju naudu gan ir likumīgi.
KLM
K
Nevienu balsi Politisko Līķu Listei! .................................................... ............. par politisko līķu listi balsos vien tie kas pieliecoties p..ti ( pēdējais vārds ir rupjš, man kauns to rakstīt)
bimbam
b
Korumpī, korumpā - dzīvojam mēs Latvijā! ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ --------------- Vēlētāji: novāciet polītburlakus no Latvijas polītiskās skatuves! Ja to izdarīsit, vēl kādu laiciņu būs grūti, ja neizdarīsit, tad īstās grūtības vēl tikai sāksies, un tās būs uz ilgu laiku! Neticiet demagogiem! Nevienu balsi Polītisko Līķu Listei!
fsfsfs
f
paardot partiju var Lembergam, kas jaau sen ir izdariits! Lembergs nekaads premjerministrs nebuus, vin6 vienkaarshi celj partijas reitingu ! prieksam Miljardierim straadaat tik smagaa darbaa...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas