Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

papildināta - Valsts prezidentam politiskā izvēle šoreiz bijusi grūta

Valsts prezidentam Andrim Bērziņam izvēlēties, par ko atdot balsi 11.Saeimas vēlēšanas nav bijis viegli, jo pirms ārkārtas vēlēšanām bijis pārāk īss laiks, lai izlemtu.

Balsot Drabešu pagasta Amatā Bērziņš sestdien bija ieradies kopā ar kundzi Daci. Prezidents bija labā noskaņā, taču žurnālistiem atzina, ka šajās vēlēšanās izvēli nav bijis viegli izdarīt. Viņš balsojis, ņemo vērā to, kā politiķi spēs darboties tālāk un ko viņi darījuši līdz šim. Bērziņš arī izmantojis iespēju ar plusiņiem atzīmēt īpaši veiksmīgu atsevišķu kandidāta darbu.

Savukārt, komentējot priekšvēlēšanu kampaņas norisi, prezidents norādīja, ka tā cilvēkiem liek padomāt. "Tā ir skola," viņš uzsvēra, norādot, ka katrs no savas skolas kaut ko iemācās.

Vai deputāti no 10.Saeimas atlaišanas guvuši mācību, gan varēs redzēt tikai nākotnē pēc viņu turpmākās darbības, piebilda Bērziņš.

Prezidents norādīja, ka savu balsi izvēlējies nodot Drabešu pagastā, jo tur dzīvo.

Pēc tam, kad bija izdarījis savu politisko izvēli, Bērziņš ar ziediem apsveica arī vienu no vēlēšanu iecirkņa darbiniecēm, kurai svētdien svinēs vārda dienu.

Savukārt vietējie iedzīvotāji izteica komplimentus prezidenta kundzei, norādot, ka viņa izskatās ļoti labi, un pauda prieku, ka prezidents nāk tieši no viņu pagasta.

Kāda prezidenta bijusī klasesbiedrene no Siguldas vidusskolas aģentūrai BNS, paužot prieku par prezidentu, arī atzina, ka Bērziņš katru gadu aktīvi organizējot klases salidojumus, tas izkritis vien šogad, kad viņš ievēlēts prezidenta amatā. Saviem kādreizējiem klases biedriem Bērziņš arī jau apsolījis kādā brīdī izrādīt prezidenta pili.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas