Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Vešņakovs: Latvijas un Krievijas attiecības nav sabojātas neatgriezeniski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sanita
s
runājot par Gruziju viņa pati bija vainiga, jo pirmā izteica draudus pirma, tikai krievija savus draudus piepildīja
Martins
M
Attiecības ar Krieviju? Laikam nekad nespēšu saprast, kam mums tās vajadzīgas, jo uzskatu, ka šīs attiecības tikai bremzē Latvijas ekonomisko izaugsmi.
reālpolitiķis
r
Par Krieviju beidzot liekas daudziem ir atvērušās acis. Vel vajadzētu arī sākt saprast, ka ja mēs gribam būt suverēna valsts te nav vietas 40% krievu.
KR
K
Vislabākās attiecības ar Putiniju ir tikai tādas, kurās skaidri pateikts- Krievija ir agresors, un Latvijai kā demokrātsikai ES un NATO dalībvalstij ar šadu valsti nav jāuztur nekādas attiecības.
Padosimies!
P
Tie briesmīgie tanki jau nemaz nebūs viņiem vajadzīgi, jo mēs taču varam arī nepretoties... un tad "visi paliksim savās vietās", kā to reiz mums mācīja Kārlis Ulmanis. Un, ja kārtīgi viņus klausīsim, tad arī paliksim sveiki un veseli ! Mēs bijām, esam un būsim ! Nu kažokus gan būs jāmet atkal otrādi. Bet, kā sacīt, pastāvēs - kas pārvērtīsies ! Kurš gan to neprot ! Arī valodu macīšanās mums padodas vieglāk kā viņiem... Kultūra bagātināsies... Tā gribēšana būt latvietim ir jāpārvar un ar ksenofōbiju tomēr jācīnās. Un, kas cīnīsies, tas uzvarēs ! Nu vot - un tas arī viss
Inga
I
Visu to ko Krievi aizskar parveras par meslim. Ka okupe kadu valsti vini vienmer atstaj savu smaku. Neskaitot Krievus no St. Peterburgas, Krievi vispar tadas izvirtulibas, radijumi ar saknem no Tatar-Mongolu ciltim. Visi vienmer liksmo kad vini beidzot iet majas.
G.
G
:D izvēlies terminus, ko lieto, es varbūt nojaušu, ko tu vēlies pateikt bet šie termini īsti neatbilst Krievijai kā valstij (pie tam Gruzija tavā klasifikācijā arī ir mafioza valsts, kuru pārvalda atsevišķi klani). Ne vienmēr Krievijas iekšpolitika un ārpolitika man ir pieņemama. Bet tāpēc vien zākāt cilvēku ka viņš ir no šīs valsts un pārstāv šīs valsts oficiālo viedokli nav OK. Tik pat labi mūs varētu lamāt par pakaļā līdējiem, jo oficiāli mēs esam atbalstījuši amīšus Irākā, kad daļa veco Eiropas valstu bija pret.
Andrejs
A
Gan Saakašvili, gan Putins, manuprāt, ir cilvēces nākotnei visai bīstami tipi. Saakašvili spēj piespēlēt itin rupjām Kremļa provokācijām- ar cerību, ka kāds draugs iesaistīsies ar sukli "Savējos sit!!". Un līdz ar to provocē jauna pasaules kara sākumu. Putinam savukārt ir viss vienalga- vecie draugi viņu vairs savos tusiņos neaicina- un kādēļ lai gan šiem vecajiem draugiem nesarīkot kādu nelielu asinspirti??? Nu- tā, lai visi saprastu- kurš šeit ir saimnieks!
Vispirms
V
jātiesā arī sarkanie fašisti un viņu pašreizējie sekotāji!
AD
A
Ar šo avantūru Krievija ir atvērusi acis daudziem, kas pirms tam sapņoja par "labo" krievu lāci. Apskatiet CNN mājas lapā prezidenta Buša paziņojumu un CNN Gruzijas notikumu apskatus. Kopš pēdējā nozieguma pasaules skatās uz Krieviju daudz objektīvāk.
mur
m
molodci kabani ;0
Gints
G
Saakašvili vainīgs par genocīdu! Viņam jābūt cietumā! Abhazijai un Osetijai - neatkarību! Viņi to pelnija.
Nauris
N
Krievija pareizi viss izdarīja! Gruzija bija agressors Osetijā. Malači!
peksis
p
tu no Mēness esi nokritusi?? Krievija sevi kā teroristisku un mafiozu organizāciju sevi parāda jau kopš psrs sabrukuma. paskaties un paanalizē krievijas aktivitātes gan savā teritorijā, gan ārpus tām. cik nevainīgiem cilvēkiem vēl jāiet bojā un cik ilgi vēl krievijas aktivitāšu dēļ vēl jācieš tās kaimiņvalstīm, lai tu beidzot atvērtu acis un saprastu, kas ir kas?
pamela
p
Vešņjakovs jau aklimatizējies ES valstī un nu turpinās Kolužnija uzsākto.Atradies kritizētājs!Saakašvili vajagot tiesāt par genocīdu?!Lielāku CINISMU grūti iedomāties!Cik dzīvību ir uz Krievijas sirdsapziņas,ja tāda ir?Putinam ir jāsēž uz Hāgas tribunāla beņķa ,blakus serbam Karadžičam.Lai norēķinās par Baltijas okupāciju un savas tautas GULAGU.Tu redzūn tāds okupants vēl tagad iedomājas draudēt un noteikt ar ko draudzēties.Nonsens!Vešņjakov,PIEBREMZĒ!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas