Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

papildināta - Visbiezākā sniega sega izveidojusies Rīgā - 35 centimetri

Patlaban visbiezākā sniega sega izveidojusies Rīgā - pa dienu tā bija 32 centimetri, bet svētdienas vakarā jau 35 centimetri, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā (LVĢMC).
Rūjienā un Alūksnē ir 23 centimetrus bieza sniega kārta, Zosēnos - 20 centimetri, Vidzemē un Latgalē, kā arī Zemgalē un daudzviet Kurzemē zemi klāj sniegs vismaz 14 centimetru biezumā. Vismazāk sniega ir Ventspilī, kur tas ir tikai 8 centimetru biezumā un Liepājā - 9 centimetri.

LVĢMC sinoptiķi informē, ka šodien pa laikam snigs visā Latvijā, izņēmums varētu būt tikai Latvijas austrumu novadi. Sniegs ik pa laikam snigs visu nākamo nedēļu, tikai 18.decembrī nav gaidāmi nokrišņi. Rīt snigs visā Latvijā, Kurzemē gaidāms brāzmains vējš līdz 14 metriem sekundē, vietām putinās un uz ceļiem veidosies sniega sanesumi.

Turklāt visu nedēļu saglabāsies arī zema gaisa temperatūra - no mīnus 7 līdz mīnus 12 grādiem pēc Celsija skalas, bet Latvijas austrumos sals gaidāms no mīnus 13 līdz mīnus 18 grādiem. Rīt dienā temperatūra būs no mīnus 5 līdz mīnus 10 grādiem, bet Kurzemē no mīnus 2 līdz mīnus 6 grādiem.

(papildināta informācija par sniega segas biezumu Rīgā) 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas