Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

papildināta - Zatlers aicina uzlabot politisko kultūru valstī; konsultācijas sāks 15.oktobrī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Edvarts
E
Ceru, ka visā šai sarunu procesā vairs nekādu lomu nespēlēs Zatlera tikt uz Kremli gribēšana (un izrietošie agrāk dotie mājieni par viņa otro četrgadi šīs vizītes kontekstā) .
Lai paliek savās vietās
L
Kamparu par finanšu ministru, Kristovski par aizsardzības ministru, Reiri par ekonomikas ministru, Loskutovu vai Bērziņu par tieslietu ministru, Barču vai Bendrāti par labklājības ministri, Circenīti par veselības ministri un pārējie lai paliek savās vietās.
!
!
Kā var uzlabot politisko kultūru, ja priekšplānā ņudz no bijušajiem kompartijas darboņiem? Ir 2010. gads, cienītie vēlētāji!
L.Grantiņš LRTT & H-86
L
Tad tev, Zatler, jāsāk ar sevi !!!
nasca
n
Visvairāk tracina tā drausmīgā līdzekļu izšķērdēšana, lai PLL par katru cenu tiktu pie varas. Cik plakātu uz visdiem ielu stūriem un transporta pieturvietām, cik stundu dārgā mediju ētera laika, cik baloniņu un nozīmīšu un reklāmas laukumu laikrakstos utt. utjpr. Šo milzumu līdzekļu kādreiz sazaga no visas tautas. Cik par šo naudu nevarēja palīdzet skolām, slimnīcām, pensionāriem galu galā. Prieks par savu tautu, par nepakļaušanos tik vērienīgai smadzeņu skalošanai.
kaka
k
Valdi bļin, kādas nedēļas - dienas ibio. nav laika.
pamela
p
Es arī esmu daļa no tautas un galīgi tā nedomāju,kā jūs še sludinat.Zatlers vairāk nav tas kas bija pirms 3-im gadiem un Zatlers NAV dancojis zem TP stabules. ES personīgi esmu pateicīga Prezidentam par GUDRO ! tautas uzrunu pirms vēlēšanām,kas lika sasparoties daudziem "nevēlētājiem"latviešiem pat no pensionāru vidus!
A Š kvadrātā
A
SIA "KAMPĒJCŪKAS" NETIKA PIE SILES , GAROZAS KUNGS AR ASARĀM ACĪS NOSKATĪJĀS UZ AIZEJOŠIEM MILJARDIEM , KURI JAU BIJA IEPLĀNOTI SAVĀ MACIŅĀ....................... !
Anna
A
Noteikti arī vairāk jāuzklausa un jāiesaista sabiedrība, kas bieži zina labāk kur un ko darīt labāk. Ierēdņu un politiķu kabineti tomēr ļoti tālu no realitātes.
tautas vara
t
Prezidents aicina jaunos deputātus uzlabot politisko kultūru valstī................... Pats prezidents varētu uzlabot attieksmi pret politiķiem , aiziet atpakaļ pie saviem zooparka vēlētājiem un tur palikt !!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas