Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Zatlers: DP rīcība aktualizē jautājumu par Krimināllikuma panta izpratni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nesaprotu..
n
Par baumu izplatisanu var arestet bet par darbibam kas veicina LATA DEVALVACIJU nevar arestet? SMIRNOVU aresteja bet RIMSEVICU kas ir galvenais vaininieks LATA NESTABILITATE nearesteja? NEKA NESAPROTU KAS NOTIEK..
CIETUMA!
C
GODMANI, RIMSEVICU un SLAKTERI jau tagad var likt cietuma par ekonomikas grausanu un baumam par LATA DEVALVACIJU.. no kurienes tas baumas radas? PAREX bankrota del! kurs bija atbildigs par komercbanku kontroli? GODMANIS, SLAKTERIS un RIMSEVICS. KAPEC DROSIBAS POLICIJA VINUS NAV ARESTEJUSI? vismaz RIMSEVICU?
kriss
k
ES iebilstu par to ,ka uzrakstot rakstu divas dienas var sēdēt cietumā!! cilvēki iebilstiet pret šo bīstamo precedentu!! tās ir tās pašas PSRS metodes!! nē cenzūrai!!
kriss
k
nē cenzūrai!
rupucs
r
jautaajums: ja gadijumaa peec pusgada latu tieshaam devalvees, vai rimsevics slakteris un godmanisun vineta muizniece ies cietumaa?
ornitoloģe
o
Zvirbuļa slimība atkal recidivē. Ir tāda (vairumā gadījumu zaļa) grāmata KPL. Tur ir receptes zvirbuļslimības upuriem.Vajag tikai izlasīt.
@
@
Kāda izpratne? Padomju cilvēki tur strādā, labā atmiņā metodes, ko dažs labs varbūt ir izmantojis 1987. gadā, tikai tagad tēlo, ka ir mainījies. Ne?
noziegums?
n
Un kas tad ta ir par SVETO GOVI LATA DEVALVACIJA? Kurs man var aizliegt brivi runat un ja man ir tadas domas KA LATU VAJAG DEVALVET kapec es nedrikstu izteikt savu viedokli?
PCTVL malaci!!!
P
Lai gan es piederu pie tiem kas uzskata ka PCTVL ir populistiska( bet kura partija Latvija nav?) vinu priekslikums ir labs un atbalstams, jo patiesam ja es domaju ka banka iet par burbuli un par savam bazam kadam to izstastu mani par to cietuma?
Ripasdzenis
R
Visiem ir tāpat skaidrs, kādi mērķi ir PCTVL un tiem, kas stāv aiz šīs partijas. Izslēdzot šo pantu no Krimināllikuma, tas tikai atbrīvos rokas tiem, kuru uzdevums un sapnis ir Latvijas, kā valsts, graušana un novājināšana! Un nav †agad, pēc tā dumjā atgadījuma ar Valteru un to lekotru uz karstām pēdām kaut kas jāmaina! DP aplauzās un tādas muļķības vairs nedarīs, taču ja šo likumu atcels, tad nevarēs apsūdzēt arī tos, kas sūtīja sms ar baumām par finanšu situāciju! Un tas jau ir ļoti bīstami!
kokers
k
lai arī šādi PCTV cer uz lētu publicitāti, iniciatīva ir atbalstāma. katrā ziņā likums ir jāatceļ vai jāuzlabo, lai precizāk definētu, ko uzskata par nepatiesu ziņu, bet ko - par viedokli. lai nenotiku tāda patvaļīga tā interpretācija. nakošā lieta, ka jāparedz ir civilā atbildība, nevis kriminālatbildība. un visbeidzot ir jābūt likumam, kā tādam, kas draud ar sodu par apzinātu nepatiesu ziņu izplatīšanu par dažādām lietām, kas var kaitēt citiem cilvēkiem, nevis tikai saistīt to ar finansiālo situāciju. šā brīža likums liek domāt, ka jebkāda asāka viedokļa izteikšana par ekonomisko situāciju nozīmē valsts nodevību. Interesanti, kurās vēl valstīs šāds likums vispār eksistē??
zvirbulēns
z
Solvitai Āboltiņai var tikai piekrist, te jārunā par ģenerālprokurora J. Maizīša spējām nodrošināt kriminālprocesu uzraudzību, viņa atbilstību amatam!
Smiekli nak
S
Laikam dir/sa politikiem saka svilt, jo naks tiesas darbi attiecibaa par so ricibu!!!!!
seņa
s
atbalstu.... izslēgt vai precizēt šo pantu...
Parastais
P
Lai šo pantu varētu piemērot, ir katru mīļu brīdi jāzin, kas ir Patiesā Informācija par Latvijas Finansu sistēmu. Kas būs Patiesības paudējs? Starp citu, nepatiesa bija Kalvīša visu laiku sludinātie treknie gadi. Gribu zināt, kad viņu pratinās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas