Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Zatlers kritizē, ka deputātiem nav pozīcijas par Satversmes grozījumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zilā govs
z
Prezident,tu arī beidzot esi iešūpojies-atlaist Saeimu.Tiem,kas pasūtīja šito mūziku sen tas vairs nav aktuāli.Vispirms brēcējus vajadzēja piespiet izlasīt Satversmi un tad tikai jaukt galvu tautai.Ar kādām tiesībām Tu gribi apšaubīt manu izvēli.Ja k'dam aizjūras briesmonim nepatīk mana izvēle,lai paciešas līdz nākošām Saeimas vēlēšanām.Prezident Tu pazemo savu tautu apšaubot viņas izvēli.Gribas novēlēt pašam izlasīt Satversmi un atvainoties tiem kuri Tevi mīl.
tautas viedoklis
t
Latvijas tauta, kam pieder suverēnā vara Latvijā, referendumā skaidri un nepārprotami pateica, ka tā atbalsta iesniegtos grozījumus. Gan Saeimai, gan bijušajam traumu slimnīcas šeptmenedžerim tautas viedoklis ir obligāts neatkarīgi no pozitīva vai negatīva rezultāta.
inde
i
Vai tad referendums grozījumus atbalstīja? Kēpēc tāds nevajadzīgs referendums bija jārīko, ja tam nav seku?
ZBL
Z
Laikam Šveikā bija - Nekad tā nav bijis, ka nekā nav bijis. Pozīcija ir - novilcināt un izgāzt!
NKVD maisins
N
. Vai nav laiks publiski izskatit Latvijas Chechas maisu? Sis butu visatrakais un taisnakais cels un jaunam velesanam. .
Pilsonis
P
Būs jau labi! ;)
zvirbulēns
z
Jums laikam taisnība.
Pilsonis
P
Labrīt! :) Lielais experts zvirbulēns jau sāk smīdināt! :) Augstākā padome bija līdz 1993. gadam. `93 bija 5. Saeimas vēlēšanas, `95 6. Saeimas vēlēšanas un 98` 7. Saeimas, kas bija pirmā uz 4 gadiem ievēlētā Saeima!
zvirbulēns
z
90 gados bija Augstakā padome. P.S. Jūs tiešām domājat, ka Saeimas kvalitāti varēs uzlabot, dodot tiesības 1/5 visu vēlētāju atlaist Saeimu?
Zvirbulēnam
Z
Nevajag plātīties ar savu nezināšanu - pirmās 6. Saeimas, t.sk., divas 90-tajos gados bija ievēlētas uz 3 gadu termiņu. Atšķirība no pašreizējās bija tikai tā, ka priekšvēlēšanu solījumus, populismu un citas stulbības bijām spiesti klausīties ilgāk, kā arī lieka naudas tērēšana kampaņām un pašu vēlēšanu rīkošanai. Ne jau pilnvaru termiņos ir problēmas, bet Saeimas kvalitātē - un tā diemžēl nav tā spožākā!
zvirbulēns
z
Nekad mums nav bijusi Saeima uz trim gadiem. Latvijas ceļš (pleskavas šoseja) kā iebļāva četrus, tā arī viss iet!
nav tik traki
n
Piekrītu. Zatleram nav pietiekošas informācijas. Gan PS, gan JL jau tūlīt pēc referenduma taču iesniedza SATVERSMES LIKUMPROJEKTU.Kā var tik stulbi runāt?
Zvirbulēnam
Z
Bija jau mums Saeima uz trim gadiem - vai bija labāk?
Pilsonis
P
Ai, ai Zatler! JL un PS gan ir skaidri likušas saprast, ka atbalsta konstitucionālo tiesību komisijas ieteikumus, kas paredz, ka Saeimu varētu atlaist vairāk kā puse no iepriekšējās Saeimas vēlēšanās piedalījušos skaita. Šobrīd tikai koalīcijas partijas stīvējas un ir izdomājušas, ka to var izdarīt tikai puse no visiem balstiesīgajiem, kas ir nereāls cipars!
zvirbulēns
z
Ir cits, manuprāt, labāks risinājums, Satversmē jānosaka, ka Saeimu ievēl uz trim gadiem. Procesi paātrināsies, atbildība palielināsies, utt..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas