Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Zatlers nekavēsies ar lēmumu par ANO vēstnieku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pilsonis
P
Ceru, ka Zatlers sapratis, ka Paegle ir loti izcila kandidatura sim amatam un nelaus sevi ieraut partiju intrigaas, kas soreiz - paradoksi, bet fakss - ir verstas pret TP. Tas, ka vina ir bijusi TP, nekada zina Paegli nediskvalifice, bet vinas politiska pieredze vinai ANO bus loti noderiga. Tas ir Latvijas interesees.
ZBL
Z
Un nevajag aizmirst, ka TP bija tā partija, kas gāzes vārdā izgāza atbalsta deklarāciju Igaunijai!
xZ
x
neapšaubu, ka viņa būs OK vēstniece. Tikai šajā lietā ir svarīgi arī ne tikai tas, kas tiek nominēts, bet arī tas KĀ tiek nominēts. Un tas KĀ nejauki smako. Tā kā nekādu godu te neviens nevienam nedara.
ZBL
Z
Nu protams, ka nevar ilgi kavēties, jo jācieš kopā ar tautu. Var taču savu Jūrmalas rezidenci nosaukt par laivu būdu un ciest. Turklāt kriminālapsūdzētie draugi Ēķis un Rubenis varētu prezidentu uzaicināt uz šovu ciet kopā ar tautu1 Lāga zēni taču, iedrošinās.
HI
H
Zatleram sava viedokļa nav! Ko teiks TP - TĀ BŪS ! Un ( TP) nepalaidīd jau garām ielikt "savējos".
to aklajai cerībai
t
Paegle ir gatavā kukažiņa, kurai sen jau vajadzēja no Latvijas pazust. Ar abām rokām atbalstītu Zatleru, ja viņš nesūtītu kukažiņu par vēstnieci uz ANO. Kādu godu viņa var darīt Latvijai - iedodiet kaut vai vienu piemēru, ko viņa tādu labu ir izdarījusi, kas dara godu Latvijai.
sekste
s
Man nekas nav pret Paegli, taču Riekstiņa rīcība ir idiotiska. Ieteikt bez plašākas apspriešanas tādā amatā savu partijas biedreni ir ne tikai neētiski, bet arī nelietīgi. Kam tāds Riekstiņš kalpo? Vai atkal no mākoņiem pienākuši gudri norādījumi? Vai atkal kāds kretīns atrasts, ar ko caurumu ciet aizbāzt? Zatleram šoreiz ir jāpasaka NĒ! Un nevis tāpēc, ka kandidāte slikta. Bet gan tāpēc, ka rīcība smird.
aklajai cerībai
a
Cerība runā muļķības. Paegle ir ļoti spējīga, profesionāla un ANO vēstnieces amatā darītu godu Latvijai.
Cerība
C
Ceru, ka Zatleram pietiks spēka un spēju patiekt NĒ Paeglei. Tas jau nu iet pāri visām robežām. Kaut kādu kukažiņu tagad sūtīs par vēstnieci. Ko viņa vispār saprot no ārpolitikas - ārdīties no saeimas tribīnes un plātīties, tas arī viss. Neko viņa nav izdarījusi Latvijā tādu, ko būtu vērts pieminēt.
11 tramvaja vadītājs
1
Zatleram, kā jau parasti, sava viedokļa nemaz nav..
Lelle
L
Oranžie savus sūdus stumj pa visiem katiem, kur vien brīva vietiņa...lai smird vien tālāk...
Diplomats Brisele
D
Paegle ir arlietas kompetenta pieredzejusi politike, tadel vina nav ista "politiska" vestniece. Tomer ari politiskie vestnieki, kas de facto Latvija ir bijusi, un kura ir atzita vestnieku kategorija citas valstis, nav nekas neparasts vai slikts; vinu politiska pieredze dot tiem labu pamatu valsts parstavesanai arzemes. Tadel ari Latvijai - es teiktu, apzinigi un ar apdomu - butu jaizmanto personas, kuras aiziet no aktiva politiska darba, diplomatiskaja dienesta. Svariga ir tikai kompetence un personiskas spejas. Tadel mulkigas iebildes pret t.s. "politiskajiem" vestniekiem no efektivas valsts interesu aizstavibas viedokla nav vera nemamas. Neesmu TP piekritejs, bet jaatzist, ka Paegle ir loti laba kandidatura ANO vestnieces postenim. Ar to Riekstins dara godu Latvijai.
XXX
X
Tagad atceros kko par karjeras diplomātiem un politiķiem diplomatiskajos posteņos. Palaidu garām, ka to teicis Zatlers. Tas no vienas puses. Otra puse man rādās tāda. Ko teiks TP, to Zatleram vien atliks atkārtot.. Bez variantiem. Lai atceramies, cik braši viņš uzstāja par caurspīdīgu un atklātu MP kandidātu izvirzīšanu un apspriešanu. Ar ko tas beidzās? Daudze intervijā ciniski vien novilka, Zatlers jau var teikt daudz ko (vai kaut kā līdzīgi viņš izteicās).
poohstick
p
Nu ko lai dara. Ar šo gājienu Riekstiņš praktiski Latvijā legalizē politisko vēstnieku sistēmu. Līdz šim tā pastāvēja pastarpināti, ar to neviens nelepojās un faktiski tā nebija izplatīta. Tagad dragā bez kautrēšanās, un maisam gals ir vaļā. Interesenti zināt cik gan potenciālo nākošo vēlēšanu lūzeru vēl gribēs pārsviesties uz diplomātisko dienestu. Nez vai visiem pietiks vietas. Tā kā pat žēl paliek tos Latvijas diplomātus - ierēdņus, kuri tur uz kaut ko nākotnē cer.
Virza
V
Loti labi. Latvijai tagad bus kompetenta, gudra parstave ANO. Cerams, Zatlers vinu akceptes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Paegles izredzes braukt uz ANO Valsts prezidenta rokās

TP spēkosies ar prezidentu par vēstnieku ANO

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas