Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Zatlers: tikšanos ar Ķīnas vadību nedrīkst laist garam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zina
Z
Prezident,neaizmirsti.ka mēs Ķīnai esam lieli parādnieki.Ķīna ir vienīgā valsts pasaulē,kura līdz galam atzina ,ka mēs esam okupēti.
?
?
Es nezinu, kas es esmu? Varbūt ķīnieši man pateiks?
Trāpigi
T
Nu vienreiz trāpīgs virsraksts, kas labi raksturo visu, ko dara Zatlers: nedrīkst laist garām nevienu izdevību kaut ko dabūt par brīvu – uz koncertu aiziet, uz olimpiskajām spēlēm aizbraukt. Itin kā viņš nezinātu, kur parasti tiek nolikts bezmaksas siers.
Kung Pow Moo Shoo
K
Nedrikst palaist garam viss tas prastas Kinas razotas preces kuri piesarno Latviju. Visur, ieskaitot lauku veikalos tas atrodamas. Man liekas ka valdibas veci, VID, muita utt pelna milzigo piki no si precu tirzniecibas. padomajiet.... kam del musu valdiba, ieskaitot prezidentu un premjieru, ir tadi nekaunigi Kinas pakalas laizitaji????
Kārlis
K
Nezināju, ka Horvātija arī ir ES dalībvalsts, paldies "Dienai" par info! Kad Zatlers atlaidīs Saeimu, tad par Pekinu viņam tiks piedots, un visi aizmirsīs par šo (ne)gadījumu - Zatlers atkal būs vella puika! Un Vairai nevajag pārmest to, ka viņa devās uz Maskavu (un leišu & estiņu līderi - ne). Viņa savu darbu padarīja spoži un Putins vēl ilgi nožēloja, ka "pa baram" ieaicināja arī Vairu. Varbūt arī Valdis nostrādā kādu cunduru no tribīnēm... Un ja kādam patiesi ļoti "rūp" Tibeta, lai boikotē ķīniešu ražojumus...bet nevarat, vai ne? Jo visi kompīši, iPodi, walkmani, utt ražoti Ķīnā, un nepirkt to - ai, ku nēērti, vai ne? Kur tad visi bija, kad Mārtiņš Rubenis aicināja pie Ķīnas vēstniecības uz piketu pret Tibetas okupāciju? Vien daži desmiti. Kaunieties neklātienē ar tīmekļa palīdzību anonīmi Zatleru apriet, lai tak vīrs iestrādājas savā amatā! Tāds smakojošs bara instinkts te vērojams - apliet ar samazgām pēc iespējas dažādos veidos, lielākoties tikai tāpēc, ka apdirst Zatleru - tas ir cool!
117
1
tas tak arī ar striķīšiem tirināms klauns, kaut mēģina šo iztēlot Par Ko Gan??
117
1
mīkstmiesis, bet ar sievu varēs kavēties patīkamās atmiņās kā prezidentēja
Uma>ints
U
Redziet, runa nav par politiku, bet gan par morālām vērtībām, arī par tām, kuras paredz Olimpiskā kustība. Prezidentu, škiet, neviens nav par to informējis.
Человек
Ч
Под президентами братских народов, я надеюсь, вы понимаете не только двоих клоунов, что на снимке, но и Дмитрия Анатольевича Медведева, президента РФ? Ведь русские - самый близкий для латышей народ, не считая литовцев (которые любят дразнилку "лошадиные головы"). А дразнят ли вас русские? Ну, иногда, пошутят немного, как это принято среди родственников.
putns.wordpress.com
p
Man sāk likties, ka jebkurš būtu labāks prezidents par zatleru. Endziņš, Kalniete, ta vienalga. zatlers ir nejēga, kurš aizbrauks arī pie Lukašenko, jo mums ir jādzīvo draudzīgi. Vai arī pie Čavesa, jo viņam ir daudz naftas. Politisks zīdainis, ko tur vēl. Vienkārši ir drausmīgs kauns... Un skaudība uz brāļu tautām, kam ir gluži normāli prezidenti - ar politisko stāju, ar politisko domāšanu. Abi divi. BILDĒ DIVI PREZIDENTI un zatlers.
Blondīne
B
Prezidents jau arī cilvēks vien ir ! Un gribas taču pabūt tajā Ķīnā, kur vēl nav būts ar visu savu svītu .... Jā, žēl gan, Kalniete tādus podus nevarētu sataisīt.......
Человек
Ч
Как говорится, в чужих руках палка всегда кажется толще.
Человек
Ч
Ильвес - это пингвин, пельмень. Запомните это. А Адамкус - американец. Только Затлерс молодец. Настоящий латышский джигит. Ничего не боится. Гордитесь своим президентом! Это к этим вашим словам: - Mazliet apskaužu igauņus. Ilvess prezidents ar kuru var lepoties.
Sestdienis
S
Mēs te varam turēt tik taisnu mugurkaulu, cik gribam, taču cilvēktiesībām Ķīnā nebūs līdzēts ar to, ka Zatlers, Vanhanens un Sarkozī neaizbrauks uz atklāšanas ceremoniju. Tāpat turpinās Eiropas un ASV uzņēmumi "iekarot" Ķīnas tirgus, tāpat visa demokrātiskā pasaule importēs astronomiskus apjomus visādu preču. Un totalitārā Ķīna zels un plauks. Turklāt sportisti atklāšanas ceremonijā gribēs iet un ies tik un tā. Vai valsts augstākajām amatpersonām nevajag viņus atbalstīt klātienē? Esmu par cilvēktiesībām Ķīnā, Tibetas autonomiju un tā tālāk, taču Zatlers dara pareizi, nebraukšana būtu bezjēdzīgs populisms.
bm
b
Šisn ir īstais latvijas valsts Prezidenta Foto !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

IZLASI LIETUVAS PREZIDENTA PAZIŅOJUMU

«Надеюсь, что открытость Китая перед миром, развиваемый в стране диалог и прогресс получат своё продолжение и по окончании Олимпийских игр.»

Teksts krievu valodā

Teksts angļu valodā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas