Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināts - Latvija pauž nosodījumu Krievijas ofensīvai Gruzijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krievs
k
vse kozli
Lodzmetejs
L
Kapec Riekstins neizraida Krivu diplomatus no Latvijas? Tuksi vardi, tuksi vardi Zel ka mus valdiba tada. Ko dara musu resnais, mikstais "Aizsardzibas ministrs" Man butu vairak uzticibas manai vecmamai but Kara ministrs neka kads slinks administrators bez rakstura kurs perk zirgus un zobenus un nevis lidzmetejus.
:)))
:
"baca 15:36 Uz priekšu - ar konkrētu un precīzu nostāju, kam sekotu tik pat konkrēti darbi! Mums ir pietiekami vēstures mācību, kas parāda cik bīstama ir neitralitāte un neadekvāta lielvalstu rīcība pret kādu agresoru!" TĀDS IESPAIDS, ka PATS PREZIDENTS BŪTU ZIŅU PRIEKŠ MAJASLAPAS ATLAIDIS !
@
@
Brīnos, ka Riekstiņam parādījies viedoklis. Protams, ka Kremļa mērgļiem atkal būs tiesības, bet ne pienākumi. Ko jūs gaidāt no izkurtējušas rietumu sabiedrības, kur visi politikorekti pielaizīti līdz vemšanai? Ko jūs gaidāt no viagras paaudzes?
naivais
n
gruziini pashi ievaarija meeslus un tagad pashiem buus jaizstrebj
za
z
Gruzija cīnās par savu teritoriju, bet mūsu oranžie prihvatizācijas ģēniji Krievijai Latvijas teritorijas vienkārši atdāvina...
okis
o
Paldies!!! Manuprat lai Latvijai nav nekadu tiesibu uzbrukt piemeram Lielbritanijai vai Irijai ja letinji tur saktu kaut kadas militaras darbiibas. Tieshi ta pat ir arii ar Gori un citaam Gruzijas pilsetam, Beidzot LV ir nostaja!
kur interesanta
k
pie ...lēni gan 15:39 .... vias sarkanas un 1x, Nospiedu pie ...dzeris 15:36..., kur tikai 2 sarkanas PIECINIEKU , uzlēca pusite pie divām klāt un 6x - paskatos nākošreiz - 5x :))))))))
Jēziņ !
J
Aizej pie psihatra tak vienreiz !
konekventi tādi
k
Galvenais, ka neko pavisam nepauda VISU LAIKU, KAMĒR GRUZĪNU ARMIJA LIELĀ MIERĀ IZMĒĢINĀJA JEŅĶU KARA TEHNIKU - GALĒJA NOST CIVILIEDZĪVOTĀJUS Osetijā.
galons
g
Naftas cenas celsies!!!! Iepērciet degvielu kannās!
Oskars
O
Un tas ir TPārlietu ministra lēmums,zvani uz ASV vēstniecību utt RĪKOJIES ,lai tos KRIEVUS NOLIKTU VIETĀ un lai viņi NEKAD NEPACELTU IEROČUS. Saki ,kad ar krieviem PILNA LATVIJA un pieprasi KREMLIM VIŅUS STEIDZĪGI no Latvijas IZVĀKT.
cik noprotams
c
Saņēma atļauju no Vašingtonas...
ha
h
tas bijušais komunists riekstins jau aicina krieviju paartraukt ikai taas militaaraas darbiibas, kas var destabilizeet situaaciju. Krievijas Darbiibas , kas stabilizee situaacoju, var tikt turpinaatas ar riekstina atbalstu:)
ja
j
ja Latvija atzina Kosovu, tad steidzami jāatdzīst Dienvidosetija. Jaaptur Gruijas agresija!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENAS KORESPONDENTS ZIŅO

Lasiet vairāk šeit.

GRUZIJAS GODA KONSULES VIEDOKLIS

Jakobidze: Vai kaut ko tādu var pieļaut XXI gadsimtā?

KO DOMĀ SAEIMAS DEPUTĀTI

Lasiet vairāk šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas