Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināts - Vecākie un jaunākie Dziesmu svētku dalībnieki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Karīna
K
manai meitai ir tikai 5 gadi un viņa piedalījās stadiona koncertā
Par "vecāko"
P
Mūsu korī visi smējām sirsnīgi, kad tīri "svaigais"pensionārs esot pēc LETA informācijas kļuvis ...88 gadus vecs. Apspriedam arī - vai te nav aiskarts personas Gods, jo tagad vairākas draudzenes no viņa novērsīsies... Iespējams, ka tur kāda drukas kļūda...
Ezers
E
Zigurdam taisnība - goda virsdiriģentam Robertam Zuikam ir 95 gadi! (Starp citu....viņš ir no Kanādas, bet šajā sakarā tas nav būtiski).
VK
V
To, vai Gunda un Gustavs ir jaunākie dalībnieki, es gan nezinu, jo līdzīga vecuma bērnus redzēju vēl. Informēju Dienu, ka ir vismaz divi, kuri ir jaunāki par 8 gadiem. Dalībnieku identifikācijas kartes viņiem, protams, ir, un es īsti nesaprotu, kāpēc Dziesmu svētku birojs savā statistikā ir iekļāvis neprecīzus datus. Viena no versijām - ka organizētājiem bijis svarīgi uzsvērt astotniekus, ka 2008. gads, 88 gadi un 8 gadi, bet tad jau tā arī vajadzēja teikt, ka tik un tik dalībniekiem ir 8 gadi, nevis ka jaunākajiem ir 8 gadi. Jebkurā gadījumā - priecīgus svētkus visiem un paldies Dienai par operatīvo reakciju :-)
Tētis
T
Ja tā būtu tikai atzīmēšanās tad jau neko neteiktu, bet no pulcēšanās brīža līdz gājiena beigām, tas prasīja 5 ar pusi stundas. Kas tik maziem bērniem ir ļoti daudz. Lielāko daļu laika gaidīšanas svētki. Pat lielāki jau neturēja. Organizācija stipri ... , pat nezinu, kā to maigāk pateikt. To Mazmeita : tos suņus jau nu varēji te nepīt , izklausās ne īpaši labi :-(
Mazmeita
M
Man jau liekas, ka dalībnieks ir tas, kam ir svētku identifikācijas karte. Līdz ar to neskaitīsim tomēr visus zīdaiņus un suņus, kas arī piedalījās šajā gājienā. Jāsaka, agrāk tā nebija.
Tētis
T
Nezinu vai par Dziesmu svētku dalībniekiem var uzskatīt tos kas tikai gāja gājienā. Bet no ''Zelta Sietiņa tur bija pat 3-gadus veci.
Mazmeita
M
Tiek sniegta nekorekta informācija. Būtu vērts tomēr vēlreiz pārbaudīt visu dalībnieku dzīves ilgumus. Mans vectētiņš ir 1918.gada, un dzied korī šajos svētkos. Gaidu labojumus!
Zigurds
Z
Vai tad goda virsdiriģents Zuika no ASV nav Svētku dalībnieks? Viņam ir 95!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas