Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Par 123% pieaudzis reibumā braucošo riteņbraucēju skaits

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Edīte Gornova Rasnusena
E
Kāds absurds! Esmu neskaitāmas reizes redzējusi kā policist dzīvojas pa krūmiem zināmās vietās šoseju malās kur ļoti reti pārvietojas kāds parvietojas ar riteni. Nekad neesmu redzējusi nevienu dzērājriteņbraucēju, nedz arī kādu kas būtu izraisījis avāriju un būtu satiksmei bīstams. Bistami, ka policija Latvijā nav ieviesusi obligātu prasību riteņu priekšējiem un aizmugurējiem lukturiem. Riteņbraucēji ir ļoti apdraudēti uz ceļiem. IR jau rakstīja, ka CP dzērājsoferus pārkvalificē par velobraucējiem - pret samaksu protams. Interesanti, cik maksā no autobraucēja kļūt par riteņbraucēju.
!
!
Nu, kad tu pariposi zem auto riteņiem nominies un svaigi strēbis, tad tevis dēļ vaditāju tirdīs. Tā ka nemuldi niekus. Braukšana dzērumā ir braukšana dzērumā. Norma ir pareiza un ļoti labi strādā. Soda nauda ir iespaidīga.
domāju
d
:) piekrītu Atis. :) sods ir mazāks un iedot uz rokas ir patīkamāk, kad CP nāk pretī kvalificējot nez kāpēc mani par velobraucēju. :D Sak riteņi man ir tātad es esmu velobraucējs. :D Pašam braucot pie stūres kuru vadīja ciļvēks ar baltajām tiesībām apturēja policija un piedāvāja noformēt uz cilvēku ar baltajām tiesībām pārkāpumu par neatļautu ielas'šķērsošanu tam neparedzētā vietā. :D tā, ka tie riteņbraucēji ir tikai tāds uzpūsts pasākums. nemaz tik iereibuši viņi jau nav. :) vienkārši pārkvalificē autorbaucēju par riteņbraucēju. :D
es
e
Bet cik naudiņas CP kabatiņās ir ienesuši reibumā braucošie "velobraucēji", kas par tādiem "pārkvalificēti" no autobraucējiem? Aizdomas par šādām darbībām bija aprakstītas ir.
atis
a
Un cik avārijas ir izraisījuši reibumā braucošie velobraucēji? Varbūt tomēr vērts šo idiotisko normu izslēgt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas