Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Par 280 latu pieņemšanu kukulī aiztur ceļu policistus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ululiņš
u
Bet es gribu cīnīties pret korupciju. Turpmāk, ja manīšu krūmos noslēpušos vai pretīmbraucošus CP, piezvanīšu uz kādu radiostaciju. Un tā kļūs par klausītāko visā Latvijā.
gfgghgh
g
Izlasiiju visrakstu un domaju -kaut kas nav logiski, vai tas varbuut, ka visi prasijusi 280. Bet palasot rakstu, zina daudz beedigaaka - divi aiztureti.
k-9
k
pateicība, ne kukulis
neatbalstu
n
Ir diezgan cūciski informēt Iekšējā drošības biroja darbiniekus par gadījumiem, kad policijas darbinieki ir paņēmuši naudu, jo pašam tas parasti ir izdevīgāk, nekā formēt. Lai arī dažu policistu cūciskums (pārkāpuma šūšana un sava pārākuma demonstrēšana) reizēm mudina uz šādām darbībām, neatbalstu šādu stučīšanu.
volk tambovskij
v
lai seed desmit gadus čohaa , citaadi tas nebeigsies , bet tuuliit breeks kka mazi beerni , sievas bez darba , ... ko tas bij noziedzies ka taads kukulis ar sviestu sanaaci , neba cukaa bijis???
Sniper'sEye
S
Pužulis?Taube? Bernāts? Cits?
Senais
S
Spriežot pēc virsraksta , nauda bija ielikta kukulī. Tad kā policists varēja to zināt. Maizīti jau nav grēks paņemt, kad tik maza alga un ēst gribās kā treknajos gados.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZIŅAI

Valsts policija aicina informēt Iekšējā drošības biroja darbiniekus par gadījumiem, kad policijas darbinieki nav godprātīgi pildījuši savus dienesta pienākumus vai arī pārkāpuši likumā noteiktās normas. Iekšējā drošības biroja anonīmais uzticības tālrunis - automātiskais atbildētājs: 67075456.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas