Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Par alkometra rādījumu viltošanu un kukuļņemšanu aiztur Ceļu policistus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šķautne
š
Bija tāds CP uzvārdā Krauja. Viņam patika naudiņa. Bet ne tik maza.
bimbam
b
Nebus taisniba! Ja autobraucejs ir nevainigs, tad vins nekavejoties lai pieprasa medicinisko ekspertizi un tad poluks ar visu sagrozito alkometru ir truba un viss!
Sniper'sEye
S
Nu ir laiks sist glumo Lindu! Viss viņai pareizi, arī Nagla bīstama ne viņas pakaļai! Tad nu Linda Mūrniece politiski un psiholoģiski "jādauza" tikmēr, kamēr tagadējie alkometri tiek nomainīti un sodīti tie, kas iepirkuši tik švakus, ka noziedzīgie CePešnieku prāti spēj tos sakruķīt! Ja LIndu nevar ietekmēt ar Naglu, tad ar pūšamtrubu! Un pie viena arī prevencijas pārvaldes Zivtiņu, -- tātad prevencijā pret CePešniekiem nav profeionāli darbojies! TEST! Likumīgiem līdzekļiem test par neprofesionalitāti!
ZT
Z
Rīgā skaidrs- ir tāda Hospitāļu iela kurtaisnību meklēt,bet rajonos tās slimnīcas vienkārši nav, labākā gadījumā ir kāds dežurārsts un lopu ārsts.
interesents
i
Tiesa gan, bet vadītājs var prasīt medicīnisko pārbaudi un nepiekrist alkometra rādījumam.
ruksis
r
Nav ko rīt pie stūres ,nogaidi 24 stundas un brauc
alias
a
Šitādi paši zēni Skrīveros darbojas. Ir gadījies pieprasīt asins analīzes.
WALA
W
Jā piekrītu, taču domāju ka cilvēks kurš nedod kukuļus un ir pārliecināts par savu taisnību agri vai vēlu "uzvilks" šādus "sazvērniekus" pat ja tie būs uz vienu roku !!! Šie kadri faktiski darbojās nosacīti zema riska zonā - kukuļdevēju apčakarēšanā - tādi reti kad ziņo ...
tāpēc
t
ja ir šaubas, uzreiz uz slimnīcu, lai taisa asinanalīzi.
Mirluks
M
Galvām būtu jāripo... CP nevar ticēt un nav jau pirmais signāls, kāda galva tādi darbinieki... tur sen jau vajag nopietnu restrukturizāciju... bet kurš gan pats sevi atlaidīs... ? Vienmēr tikai izbrīna, kāpēc musm tik laba statistika, jo pie šādiem idiotiskiem (lielākā daļa) Latvijas autobraucējiem un to braukšanasseklās kultūras un pie tāda CP korumpēta darba būtu jābūt asiņainākai statistikai... laikam jau tomēr esam baigi varenie latvieši...
es
e
Vienīgi arī mediķiem mēdz būt problēmas ar korupciju...
Sniper'sEye
S
Tomēr, -- ja iespējams manuāli katram negodīgam policistam mainit alkometra rādījumus, šie alkometri jāizņem no aprites: kāda no tiem vairs jēga?
WALA
W
Nav gluži taisnība ka godīgie ir neaizsargāti - jo Polcijas alkometru rādijumi nav nevienam "saistoši", tas ir tikai pamats nodot/nogādāt minēto cilvēku uz asinsanalīzi "ambulatoram" alko testam. Tādēļ tehniski iekrīt tikai "kukuļdevēji" !!!
vecis
v
Ja tur iesaistīta Drošības policija, tad vispirms jāpārbauda, vai tas nav kārtējais "joks", līdzīgi kā ar viltoto vēstuli.
Sniper'sEye
S
... mundiera valkātājs, ne īsts un godīgs CP darbinieks, var mainīt alkometra rādītājus, kā vien šim ienāk prātā, tātad jebkuru no mums var nepatiesi apsūdzēt, toties autovadītājiem ir gandrīz neiespējami pierādīt savu nevainīgumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas