Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Par daudzām augstām amatpersonām rodas jautājums, kā tās spēj atmaksāt kredītus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cilvēks
c
Pedant,tu esi lielākais stulbenis, kādu esmu lasījusi! Vajag izlasīt! Izliekas baigi gudrais, bet esi gatavais stulbenis. Skolā neesi gājis! Vēl mācīs citus, analfabēts! Latviešu valodu neesi mācījies?
vai manu vai
v
Nabaga kampariņš! Tas jau nekas, ka viņš joprojām ir SIA "Ronis" īpašnieks, ka iznomājis Tukuma domei par 80 tūkst. gadā telpas savā īpašumā esošajā ēkā, ko pilsēta izmanto bibliotēkas telpām ( skaisti jau tur ir). Nekur neparādās info, cik Kamparam maksā SEB banka, kas arī īrē telpas viņam piederošā ēkā. 500 lati ir nopietna summa šais laikos, kad cilvēki spiesti strādāt par minimālo algu, par 100 latiem un vispār ir bez ienākumiem. Būtu labāk klusējis! Politikā, acīmredzot, gāja savu labumu meklēt. Un nu tā labumiņa ir par maz. Vārgs ekonomikas ministrītis. Atceramies, cik stulbi angliski izrunājās, jo arī latviski neko diži nespēj izdvest.
Liva
L
Esmu uzaudzinājusi 3 bērnus (tikai par 3 bērnu piešķīra nepilnus 4 latus) --- Nu tā jau nu gan nekad atjaunotajā Latvijā nav bijis. Ja nu vienīgi nodokļi nekad nav maksāti - tad varbūt māmiņalgu nevar saņemt, bet tāpat vienmēr ir bijuši gan valsts, gan pašvaldības vienreizējie pabalsti, gan mēneša piemaksa par katru bērnu.
devalvet latu tulit!
d
Jaa, tad tapec Latvijaa nenotiek lata devalvacija, jo musu treknie ir sanemusi milzu kreditus eiro.
domaju
d
ne valsti, ne ekonomiku nevar vadit cilveki, kas nespej sakartot savu perosnigo budzetu.
sistema
s
Runājot par amatpersonām un parādiem, tad nav ko tik daudz satraukties, paši ņēma, paši atdos. ---------------- Ir lieta, ko dazi te nesaprot. Kapec katraa bankaa sez valde no partijam? Tapec, ka ar un caur valdem bankas politiki un viniem tuvie biznesmeni dabuu milzu kreditus. Kurus bankas noraksta kaa sliktos, vai pazino, ka bankai ir grutibas,lai valsts palidz. Ta kaa sie milzu kreditu nemeji nemaz netaisas nomaksat kreditus ( to nemaz nevar uzdarit), bet tie pasi politiki dod nodoklu maksataju naudu sim bankam. Mes, un tikai mes nodokli maksataji maksasim gan Birkava 3 miljonus, gan Flika 14 utt kreditus. Luk tapec jau bankas ir sis valdes no partijam. Savejie savejiem pieskir, bet maksaa valsts = tauta.
Ls
L
Ja man būtu tāda alga .
Vita - LV
V
Cik tad pats saņem, ja piedevām, vari atļauties darba laikā tupēt pie datora un izklaidēties?
Nu - LV
N
Ironija nevietā! Viņa darbs tomēr prasa lielākus tēriņus kā ierindas cilvēkam. Arī bērni jāaudzina! Nu nevar visu "mest pār vienu kārti"!
Vita-uzņēmējs
V
Es arī brīnos par tiem raudātājiem, kuriem jādzīvjot no bērnu pabalstiem! Esmu uzaudzinājusi 3 bērnus (tikai par 3 bērnu piešķīra nepilnus 4 latus), bet nekad neesmu domājusi, ka mums no valsts kaut ko vajadzētu saņemt! Kādi tik tie pabalsti nav izdomāti! V isus vajadzētu atņemt un reāli dot cilvēkiem, kuri patiešām dažādu iemeslu dēļ nonākuši grūtībās! Zinu māmiņu, kuras vīrs saņēma "māmiņu algu" - Ls 1 300 , mierīgi strādāja firmā, bērnu auklēja vecmāmiņa, bet jaunā māmiņa šiverēja par saloniem un frizētavām.
Ne visai gudrs
N
Johaidī, pat pie tagadējām zemajām eiribor likmēm 800 LVL kredīts... :))
janoviš->9.45
j
Sašam paveicās, septembrī tika pārdots nekustamais īpašumu Kāpu ielā, skatīt pie nedēļas 10 lielākajiem darījumiem oktobrī
LV
L
Nu ja Kamparam ar 520LVL ir pa īsu. Nabags nav paēdis dzīvo ar proletārieša keksa un ūdens glāzes palīdzību
Oma - dudis
O
Domāju, ka Tavi smiekli attiecībā uz Kamparu šoreiz ir nevietā! Nomet naidu un padomā labāk! Vairāk jābrīnās par, piemēram, Rimševicu, kurš maksā 2 500. Baigais baņķieris! Nav jābrīnās, ka esam tur, kur esam, ja mums šādi stratēģi. Ja augšgalu papurinātu, ne viens vien brīnums vēl atklātos!
Nissan
N
Kad mani atlaida,ipasi par manam saistibam neinteresejas un nejautaja.Bet ierednisi gan traci cel.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas