Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Par dāvanām un aploksnēm no šodienas ārstiem kriminālatbildība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jauki jauki
j
Un tagad ārsts vienā angļu mierā varēs nolikt pacientu rindā pēc valsts apmaksātas operācijas, lai pagaida pāris gadiņus. Vai piesūtīt daudzciparu rēķinu par dajebkuru manipulāciju. daprigaļisj :D
es
e
Jā, un skolotājiem arī vieta ir bagātāko cilvēku vidū. Un pensionāri ārzemēs ceļo apkārt pa pasauli. Esi reāls - ķirurgi liela daļa pelna ar "aploksnēm" tik daudz, ka Tev pat sapņos nerādās. Un tas nav godīgi ne pret pacientiem, ne pret valsti kopumā, ne pret citiem ārstiem un māsiņām, kas arī dara milzīgu darbu, bet kuriem nav tāds monopolstāvoklis pār cilvēku dzīvībām.
Bebrs
B
Nevajag visus ārstus mest pār vienu kārti. Tie, kas prasa pateicības, ir mazākumā. Paskatieties uz ārstiem TV intervijās - nu, lielākā daļa 'ierindas' ārstu izskatās drīzāk nabagi, viņus pat grūti pieskaitīt pie vidusslāņa. Bet ārsta vieta ir bagātāko cilvēku galā, un tā ir godīgi, ar savu darbu un zināšanām nopelnīta vieta. Un tagad vēl viņiem draudēs kriminālatbildība par konfekšu kastes paņemšanu. Tad jau viduslaikos ārstus cienīja vairāk. Sviests!
Malēnietis
M
Vai zoodārzam noilgums jau iestājies?
janiks
j
Rozentāle labā. Vēlamo uzdod par esošo. Šai vecenei ir skaidri izteikta dubultmorāle. Medicīnā ar šādu vadītāju nekāds progress nav iespējams.
Ieva
I
Sākt vajadzēja ar vainīgajiem, kas šai gadījumā ir veselības aprūpes sistēma, jo, ja šī sistēma tiešām kaut ko organizētu, nevis nepārtraukti žēlotos, tad, piemēram, būtu mazāk izsmalcinātu krāmu un vairāk naudas izmeklējumiem, un arī pacients nejustos kā apgrūtinājumus. Lai gan jūtas, protams, apzinīgie pacienti....
Raita
R
Izveidojiet legālu iespēju ziedot medicīnas iestāžu labiekārtošanai utml.
KLM
K
Iespējams, bezgala nepatīkams jaunums vienam otram ārstam - uz priekšdienām nevarēs kļūt par valsts prezidentu ! Kas, manuprāt, nav taisnīgi, jo - kāds ir izredzētāks starp līdzīgajiem.... Nav godīgi, ja tā labi padomā.....
Villija
V
Tad jau pateicību meistaram Zatleram pēc prezidentūras beigām nespīd atgriezties traumās :(
meliem
m
Pateicibu nav!!! Arsti izbeidziet klaji melot!!!! Jus pieprasaat naudu pirms operacijas, pretejaa gadijumaa operaciju atliekat pec meenesiem! Kad jau par velu. Nevajag melot un telot svetos.
paciente
p
Nevis pateicibas, bet arsts izsaka skaidru majienu maksat, citadi nekustesies! Sen jau bija laiks aplauzt sos alkatigos arstus! Citadi nabags ir izmisumaa, kur lai nem naudu "pateicibai", jo bez tas janomirst.
Sviests
S
Uzraksts pie ārsta kabinetiem - Nebarot un nekaitināt!
Jaunmārupe
J
Visvairāk (masveidīgāk) naudas prasa par vēža operācijām, visaugstākās summas (sākot Ls 1000) - par neiroķirurģiju. Ja katrā slimnīcā neiesūtīs pa speciāli sagatavotam "slimniekam" un neiesēdinās pāris ārstu, kas brauc ar auto numuriem "NEIRO" un dzīvo mājās pa 300+ tūkstošiem, nez vai likums pats par sevi ko mainīs. Ko katrs pats atbildēs ārstam, kas jautā - par cik tad jūs vērtējat savu veselību (skat. dzīvību).
z81
z
a kā tagad varēs "pateikties"?
?
?
Kā Zatlers varēja parakstīt šādu likumu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas