Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Par Dombrovska konsultantu enerģētikas jautājumos iecelts Kariņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gvido Harijs Volbrugs
G
Kariņš ir savējais atšķirībā no latviešu tautas .....un kāpēc gan neiedzīvoties uz muļķu rēķina ... ne jau mīlestībā uz tautu no viņpus dīķa daudzi brauca "atmosties" uz Latviju un priecājās, ka pa dolāru labi varēja paēst restorānā...
Mareks
M
vaira,kariņš,kažociņš.....utt =CIP.vai tad nav skaidrs?kā tad par SAB vadītāju var kļūt ārvalstnieks,tas nekas ,ka ir divas pilsonības,Latvijā jau nav dzīvojis....spiegi,-,esmu gatavs viņus izbarot savam vidusāzietim laukos,vismaz kaut kāds labums...neatdosim SAVU ZEMI NEVIENAM!
Laikam
L
Par Ministru prezidenta Valda Dombrovska (JL) ārštata konsultatīvo darbinieku enerģētikas jautājumos iecelts viņa partijas biedrs, bijušais ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš, liecina paziņojums oficiālajā laikrakstā Latvijas Vēstnesis. ----------------------------------------------- ----------------------------------- Mjā, tas nu gan ir tā-ā-āds EKSPERTS, ka ...sorry! Latvijā tepat uz viets ir kruti ENERĢĒTIĶI - nav nepieciešams grābāties gar CAURKRITUŠU ekon.ministru!
Vecais
V
Lingvinists un ledus ražotājs - eksperts enerģētikas jautājumos?
Stasis
S
Valodniecības speciālists par enerģētikas konsultantu! Prātiņ, nāc mājās! Latvijā laikam enerģētiķu vairs nav...
Pikselis
P
Kariņš derēs. Viņs prot lāci iesaldēt ledū.
tantuks
t
Vajag saprast un zinat lietu,bet te ne tas ne sitas.Atkal problemas,jo specialsts nav.Vai tiesam Latvija nav specialistu?
Tā nu tas ir...
T
Visu cieņu Dombrovskim,tomēr Kariņš un konsultants- kautkā neiet kopā,kautgan skaitās lingvistikas specialists,sakarīgi,īsi un saprotami pateikt savas domas nespēj.Daudz liekvārdības, ka rezultatā pazūd domas pavediens.
fr
f
nu brīnums ne konsultats
Piscka
P
Ludzu nosauciet sekojos cilveku specialitati un izglitibu un piemerotibu ienemtajiem amatiem. Slakters Leishkalns Jaundzeikars Godmanis Kalvitis dombrovskis Veldre un parejie kuri staga pa VM amatiem utt neviens musu valdiba nav kompetents apar neko karinam vismaz iglitiba
phe
p
praatinj naac maajaas
Arturs M
A
Kariņš der par konsultantu tikai Lāču ledus jautājumos.Citādi viņš ir sprukstiņš.
mans>>>Vilis
m
Piebalgs ir komisars ar saviem padomniekiem, bet Karinsh padomnieks, resp. kaut ko par nozari vajadzeetu zinaat...
Vilis
V
Mulkji te saradusies komentetatji. Varbut atceresieties, ka Piebalgs bija pec izglitibas skolotajs, un kluva loti labs Eiropas energetikas komisars. Runa ir par energetikas POLITIKU un nevis par energetikas fizikalajam detalam. Tadel Karins ka cilveks ar plasu redzesloku un godigs patriots ir loti laba izvele.
Justas
J
Zīmīgi, ka par konsultantu enerģētikā netiek ņemts kāds profesionāls enerģētiķis, kāds speciālists vai vismaz ekonomists, bet gan vēl viens politiķis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas