Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Par kompetentāko un profesionālāko valdībā uzskata Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sirmais
S
Tu uzņēmējam blakus neesi stāvējis, čīkstuļi nav nekādi uzņēmēji, bet gaisa jaucēji un puskoka lēcēji.
lux
l
Vai kādu te tas interesē? Ka tik gānīties. Salīdzinājumā ar Grieķiju un to, kas notiks Īrijā, Latvijas situācija vēl nav tā sliktākā. Bet lai to zinātu, vismaz The Economist vajadzētu šad tad palasīt, vai Francijas medijus. Pilnīgi piekrītu šim Jūsu tekstiņam: "Kur ir tie nepaēdušie, neizglītotie, neārstētie cilvēki? Es pats uzaugu laukos staigājot "kumpalu" drēbēs un pārtiekot no tā, ko izaudzējām dārzā, bet tas netraucēja man šo to sasniegt dzīvē. Pilnīgi riebjas klausīties šajā ņerkstēšanā cik viss ir slikti.' Nevar saprast, vai tiešām ir ļaudis, kuri jau tā debilizējušies, ka nespēj saprast, kas notiek un nespēj pielāgoties situācijai. It kā kādam tāpat viem kaut kas pienāktos.
Otis
O
Visi nav, bet tu esi. Palasi ekonomikas pamatus pirms te diskutē. Visās valstīs tā ir normāla parādība, ka tiek mainīta nodokļu politika atbilstoši ekonomikas prognozēm.
novēlējums
n
Nekarini visiem čīkstuļu birku klāt,lielākā daļa tādi nav. Ja tu tiešām būtu uzņēmējs,tad diez vai tevi apmierinātu "ekonomikas bakalaura" Dombrovska neprognozējamā nodokļu politika. Es negribu būt Dombrovska eksperimemtālās laboratorijas izmēģinājumu trusītis,kuru apgraiza,bez anestēzijas regulāri reizi gadā. Sievietēm ir mēnešreizes - Dombrovskim gada reizes,kad tautsaimniecībai tiek nolaistas asinis.
Dre
D
Kristovska nekompetence ir mīts. Viņš ir strādājis ES - bijis EP deputāts, ilgstoši darbojies ar NATO. Tā visa ir politika, kuru regulē ārlietu ministrija. Kāpēc lai viņš to nezinātu. Dievs atpestī no Riekstiņa "kompetences", kurš nedarīja neko.
Otis
O
Tu nu gan filozofs atradies. Vājākais nav tas pats kas slinks čīkstulis. Tad jau mums lielākā daļa latviešu ir "vāji". Laikam valsts maizē strādā, ja tevi apcērpj, mani neviens neapcērpj, tikai palielina dažus nodokļus.
ups
u
sākās
Blu
B
Neviens nav pati pilnība - protams. Un aklo barā vienacis ir karalis. Tāpēc ir sociālie partneri, padomdevēji, eksperti un - veselais saprāts. Dombrovskim turklāt vēl ari bakalaura grāds ekonomikā (!). Ja ar to visu var darīt tādas muļķības un vēl saņemt šādus titulus...... Cik gan mēs maz prasām no premjerministra, turklāt krīzes premjerministra!!
arī 51. gada
a
Vai mums pieejams kas labāks par Dombrovski? Kur lai ņemam ar mugurkaulu, radoši domājošu, spēju īstenot vajadzīgus un drosmīgus(?) lēmumus premjeru, kas atrisinās visas problēmas un iecels mūs visus saulītē! Vai mums kāds premjers līdz šim bijis, kas vispār sapratis kas valstī notiek, neskaitot siles izrīšanas talantu, visu savējiem?
iosifs
i
Iekšējās devolvācijas viens no lielākajiem speciālistiem valstī,neapšaubāmi nevar nepiekrist..... šita turpinot pēc 5 gadiem mēs nonāksim līdz pasaulē vēl neredzētam un grandiozam apsurdam cilveka algas un dažādu preču,pakalpojumu,energoresursu,izmaksam,ticiet man tas būs fantastisks un surrealistisks idiotisms....
Blu
B
Precīza definīcija!! Bravo!! Tieši tā: izskatās! Tikai ar labu izskatu un nezagšanu vien ir par maz. Vajadzīgs arī mugurkauls un idejas, spēja radoši domāt un īstenot vajadzīgus un drosmīgus (nevis "nepopulārus", kā tagad saka) lēmumus. Brīžiem šķiet, ka jebkuru idiotisku lēmumu var nodēvēt par "nepopulāru" un šī iemesla dēļ ar āža spītību "stumt cauri" kā ārkārtīgi nepieciešamu.
gip
g
kas Dombrovskim asti cels ja ne laikraksts Diena
novēlējums
n
Arī man šo un to ir izdevies sasniegt dzīvē,bet valdiņš mani apcērp.Tu laikam,piederi pie tiem auniem kurus necērp,bet kuri cērp citus. Tu negribi dalīties ar vājākajiem,tev vajadzētu lepoties,ka tu vairāk atbalsti valsti no savas lielās algas,bet tu esi egoists un mietpilsonis un uz tādām jūtām neesi spējīgs. Lai tev labi veicas krāt to mantu ko kodes un rūsa maitā!
mājup ar uzvaru
m
mājup ar uzvaru
m
Sākas pozitīvisma kampaņa,lielo nepelnīto algu īpašnieki slavē Dombrovski. Jā,viņa cirpēja kompetence nav apstrīdama,no vienas puses varbūt,ka labi,jo ieviešot Dombrovska vivisekciju laboratorijā izstrādāto progresīvo (nejaukt ar progresīvo ieņēmuma nodokli) cirpšanas metodiku citās valstīs,to valstu iedzīvotāji par savu nelaimju cēloni sāks uzskatīt gļēvos latviešus, viņus sāks vajāt,un latviešu ekonomiskajiem bēgļiem nekas cits neatliks kā steigšus ņemt kājas pār pleciem un laisties muktin uz savu etnisko dzimteni. Paldies Valdiņ,tev par to,ka tu rūpējies par tautiešu atgriezšanu mājās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas