Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Par nozagto naudu Imša apceļoja Eiropu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sii
s
nu vai nav lohs? par 100 000 tik vien speejis kaa aizbraukt uz dazaam aarzemeem un beernus uz baseinu aizvest
Sniper'sEye
S
Kam gan vajadzīga valsts iestāde (KNAB), ja tās darbinieki apzog tos, kurus neprot apsūdzēt, -- advokātu Kvēpu ar lielu blīkšķi paņēma ciet, nespēja ietupināt, bija siesti attaisnot, bet kratīšanas laikā izkratītos Ls 3000 atsakās atdot, jo naudas neesot! Lieliska stiliņš, -- ņemam ciet jebkuru naudīgo, paturam būrī, pa to laika savācan visu, ko no šā var savākt, attaisnojam un -- papildinām valsts budžetu? Krīze beigtos nesākusies... Kāpēc par šo situāciju nekāda kašķa un intereses?!
vot
v
Tiem , kas prasa lielāku, par nomešanu, Loskutova atbildību, gribu pajautāt -vai pie tāda uzstādijuma, ka par padoto nekontrolēšanu atbildīgi ir visi priekšnieki, pa ķēdīti līdz pašai augšai, aizsardzības ministram V.Veldrem nebūtu jābūt atbildīgam par regulārām un sistemātiskām ieroču zādzībām armijā, ieroču kontrabandu un slepkavībām armijas rindās?
Vija
V
Izskatās, ka Veipai bija solīts labāks iznākums!
zinu!
z
Kurs grib teikt ka Loskutova pienakums bij regulari parskaitit naudu seifos! Iznaca ta: sorit neparskaitija- araa!
zinu!
z
Par pasutitu provokaciju kluva par miljonariem. Bij solits ka aiz restem nebus jasez. Bet beigas varbut patiiesam nebus reali jaatsez? Dabus vel papildus kompensaciju. Vares turpinat izklaideties un celot pa pasauli!
IncParaac
I
Gan LR 1 - "Rīta vingrotāju" pērkamība gadiem, gan tepat tīmeklī - pie šī raksta - cik ir to, kuri atpelna līgumā paredzzzzēto! Un šī nnauda nekādās tāmēs nav uzskaitīta, kaut aģitācija tā ir - piepūle ari - un viņiem - "gaļa rovītē čurkst" (Raiņa "Prātīga rīcība). Žurnālistu savienība par savas cunftes biedru rindu tīrību atbildību neuzņemas.Bendiks "vingro" tepat kā kurmuļiņš, kā cits kāc zvirbuļiņš. Viņuprāt - Linču viņi "piesmaidīs" ... Privātā Dzīvē mīluļus nebīdīs. Pa Jevropu ar' kā S. Kukuļ nebraukās. .Velāk kaučkā .. Cilvēks ir tikai visgudrākā gaļa uz Zemes! Nu, ja nu, kas pie sv. Pētera tak nenonāks komentāri no Dienas vai citiem Delfiem - savejie, ja čekas maisus izzortēja ..
Vientulais vilks
V
....I.....UN gaisregis GUNDARS BERZINS to visu paredzeja precizi nosaucot summuI Imsa ir siks partizans., bet ne pasnavnieks.
x
x
jaliek par priekshnieku- nu ,liels kretins:)
lasītājai
l
Sieva nevis nepamanīja, bet laimīga, ka vīrs par pieklājīgu algu strādāja pie tāda jampampiņa kā Loskutovs
Inga
I
Bet dzīvot taču gribas arī Imšam. Visi jau nevar kā prezpadomniece S.Kukule ceļot pa manu/Tavu nodokļu naudu pa pasauli.
Jopcig Copcig
J
Patiesībā, no tās zagšanas sabiedrība nemaz nav zaudētāja. Jo ja nebūtu vienkāršais darbinieks nozadzis, gan jau būtu tā nauda citādāk nozagta - teiksim, oficiāli izmaksāta kādam par konsultāciju pakalpojumiem. Savukārt, tagad no tādas vainīgā tupēšanas cietumā 7 gadus, kas patiesībā jau ir briesmīgs sods (un vai līdz ar to 100k tiek atlaisti, vai būs jāatmaksā?), sabiedrība zaudē daudz vairāk.
janis
j
ļoti labs komentārs! Realitāte ir tā, ka 50% sabiedrības dzīvo uz overdraftu vai kredītlīniju. Tiem, kurus bankas pasūta, tie zog naudu, partikas produktus, preces un tirgo zem letas. Slima sabiedrība ir izveidojusies. Visi grib dzīvot labi, bet tikai daži to var atļauties.
aiks
a
Man gan tapa žēl cilvēka - tā iekrist vēlmēs, kuras tev saka priekšā citi. Un tad braukt pa Eiropu apkārt, skaisti, bet zini, kas tas nav tavs, jo visu laiku maksā ar svešu naudu, kuru vajag arvien vairāk un beigas tam pasākumam var pienākt jebkurā brīdī. Kā tāda nolemtība.
Otto
O
Knīpas un knauķi.. :))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas