Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Par referenduma likumību šaubīgi arī citi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jābalso
j
Nav ko raustīties. Latvijā latviešu vēl ir pietiekoši daudz, lai referendumā uzvarētu. Novorossijska jau ir galvenokārt Rīga un Krievijas pierobežas ģerevņās vairāk krievu, bet pārējā Latvijas teritorijā nav tik traki.
Muļķu zemē
M
muļķu referendumi....KUR vēl iespējami būtu okupantu referendumi par okupantu valsts valodu? NEKUR !!!
pants
p
E šaubos, vai ZRP un ZZS ir juridiski izglītotas.
Tas nekas!
T
Vienotība nešaubās!
Ministris
M
Kur bija Jūsu apgaismība agrāk? Ak tā, tad bija amati jādala.
apgaismiiba
a
Un kaada tev, interneta trolli, dalja kur es biju? Arii ja sis jautaajums tiktu skatiits agraak, tu taapat bljautu un trolljotu.
  • 1
  • 0
Ministris
M
Šī pēkšņā paģirainā un histēriskā ažiotāža liecina, ka valdošajiem pāķiem sākusi čuriņa raustīties, ka tik utainie tos parakstus nesavāc. Citu izskaidrojumu nav.
Trollslayer
T
nacbolikju arvien histeeriskaakaa retorika liecina, ka sajaa kustiibaa ir vieni vieniigi mazgadiigi idioti.
  • 2
  • 1
Lauku vecis
L
Ja Satversmē ir vārds Latvija ar lielo burtu, tad tas pasaka visu. Jūs , juristi,esat pārzubrījušies, ka nespējat atšķirt pamatjēgu no putām. Stulbi jo stulbāki. Ar jūsu murmulējumiem arī runci iztaisīsat par lauvu vai panteru! Un nebūs ko brīnīties, jo papīrs panes visu.
Senais
S
Reiz to punktu vajag pielikt. Vairāk satriecoša ir ziņa, ka ZRP un ZZS vienādi šaubās :)
Mg
M
Kas tad Čepāne pati ir - populiste vai kāda slepena kūdītāja? Ja reiz viņa apšauba referenduma likumību, tad lai uzraksta konkrētu prasības pieteikumu ST - viņai kā bijušai ST tiesnesei taču būtu jāvar to izdarīt.
Troll
T
Kādam IR jābūt galvenajam, ja jau citi raustās un nevar izžķirties.
  • 1
  • 1
edgars
e
Lai jau labāk Saeimas 20 deputāti uztaisa vienu pieteikumu nevis skrien uz ST ar vairākiem, gan jau nacionāļi paši ir gribējuši būt tie "galvenie".
  • 1
  • 0
BARDAKS!!!!!!!!
B
VAI VALSTĪ IR JURISTI,KO TAS CIMDDARIS / tā viņu kāds bija nosaucis,domāju,pamatoti /ĪSTI DARA,,,,,,,laikus deviņu cilvēku komisija nevar visu izvērtēt,tērē liekus līdzekļus tur,kur tas nav likumīgi,,,,,,,,,,,,,,,,šim CIMDDARIM IR JĀATKĀPJĀS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EERCE
E
Iet uz referendumu savā valstī, par savu valodu ar katru dienu man šķiet pazemojošāk.Labāk lai viņa nav,bet ja būs,nu tad noteikti jāiet.
Hāgas un Ženēvas Konvencijas
H
Skaidrs šobrīd ir tas, ka katru reizi ir jāizdara tas, ko starptautiskās normas paredz.Hāgas 1907.gada Konvencija un Ženēvas 1949.gada Konvencija paredz, ka okupētājvalsts nedrīkst pārvietot uz okupēto teritoriju savus iedzīvotājus. Tas tika rupji pārkāpts. Pēc atmodas labējie prasīja pilnu deokupāciju (iz'nemot tos, kam ir 'gimenisk'as saites). M'es sav'a g'l'evum'a un mierm'il'igum'a to neizdar'ij'am Un 'sobr'id te ir ap pusmiljonu liela 5.kolona, turkl'at, liela da'la no vi'niem ir pilso'ni un 180 t'iksto'si ir sl'epti naid'igi.
Nevis neizdarījām deokupāciju,
N
bet visa Latvijas tauta izvēloties demokrātijas un brīvības ceļu apņēmās draudzīgi samazināt 2.PK PSRS okupācijas sekas un sākot, tikai pašiem politiķiem rīvēties,agresīvi cīnīties, lai tiktu pie siles nevis saprātīgas valsts vadīšanas un tagad Dombrovska Valdība ir saņēmusi valsti,kur nebija nokārtotas elementāras lietas,lai latviešu valoda būtu mūsu vienojošajs pamats,nevis ŠĶĒles,Kargina,Ļemberga,Šļesera un citu miljoni rauti uz saviem kontiem Protams Kauns par gandrīz visām iepriekšējām valdībām un Prezidentiem ,kamēr atnāca Dombrovskis,Zatlers,kas sāka kārtot lietas,kā tas mums visiem pieņemami un saprotami.
  • 2
  • 0
nav ko cepties
n
Tur nav ko šaubīties. Tie 2 miljoni ir jāsamaksā un vienkārši nav jāiet. Nav jēgas iesaistīties tajos murgos. Ja pateiks, ka nav likumīgs un nerīkos, tad teiks ka nobijās un visu laiku zāģēs.
Izcili asprātīgi,
I
jo sevišķi - ''ja pat eiks, ka nav likumīgi'' ! Un Jūs ierosināt pārkāpt likumu, lai visu laiku nezāģētu?
  • 4
  • 0
Marga
M
Protams,ka šī bezjēdzīgā naudas šķērdēšana referenduma dēļ nav vajadzīga.Labāk tad to miljonu atdot kaut vai medicīnai.Muļķīgs pasākums,jo iznākums visiem zināms.
Protams,
P
par bezjēdzīgo naudas Jums taisnība, bet ir arī labums - SC parakstījis sev spriedumu mūžīgi nīkt opozīcijā, jo neatradīsies pašnāvnieku parija, kura riskētu sadarboties ar Kremļa mīluļiem,
  • 10
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas