Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Par sludinājuma izmaksām Latvijas Vēstnesī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ezis
E
Ļielajos uzņēmumos varb'ut arī tos lasa ,bet par cik VID viņus nezina viņi vadās ,pēc saviem lokālajiem likumiem .Un par cik katrs ministru kabineta noteikums ir likums ,tad nav vērts pat iedziļināties . Bet elektroniskā versija tik daudz nemaksā. ' tiks likvidēta portāla lv.lv publicistiskā sadaļa, kur skaidroti likumi un sniegta informācija 'cik tāda info izmaksā??
kintu
k
Ja pazudīs elektrība, tad sūdi tāpat būs lielāki nekā 1905. gadā. Bet viena servera kreša problēmu var atrisināt ar backupiem.
Temīda
T
Mazliet informācijas par koncepcijas kontekstu: pret to kategoriski iebilst LDDK (un rīt tas tiks izdarīts atkal kā revolucionārs atklājums par neefektīvu valsts funkciju). Patiesībā LDDK ir noskatījis Latvijas Vēstnesi kā vienu no pēdējiem gardajiem kumosiem, ko varētu valstij nokost. Runāsim skaidru valodu: Vīksna (Lietiškās dezinformācijas centrs) un Brūveris (LURSOFT) grib nozagt valstij Vēstnesi un piespiest visu Latviju maksāt sev par likumiem, kurus valstij ir pienākums saviem pilsoņiem nodrošināt bez maksas (Satversnes 90.pants). Lursofta "labdarība", par ko daži demagogi muld, ir tas, ka UR ierēdņi par valsts maksatu algu ievada Lursoft datu bāzē UR informāciju (tas pats notiek ar tiesu spriedumiem Tiesu informācijas sistēmā), pēc tam privātpersonas un arī valsts iestādes par šo valsts informāciju maksā LURSOFTAM! Kur vēl labāku biznesu? Pat Rīgas Zelta tilts nav tik kruts bizness. Tagad izspūrusī Vīksna nolēmusi tādu pašu superbiznesu uztaisīt uz Latvijas Vēstneša bāzes. Un Egle kā iztapīgs savu darba devēju rupors šo valsts nozagšanas shēmu, nosaucot to par publisko - privāto partnerību, realizē. Fakti, pret kuriem viss LDDK PR sabrūk kā kārsu namiņš. Gaidīsim rītdienu un redzēsim LDDK cirku. Viņi šim pasākumam par godu pat PR firmu piesaistījuši - nežēlo naudu nākotnes antikonstitucionālās peļņas vārdā.
e.
e
Uztaisīs tagad oficiālu elektronisko publikāciju vietu. Būs tur tāpat obligāti jāpublicē sludinājumi. Un tāpat tur varēs uzlikt cenu Ls 24 par pāris rindiņām. Kur atšķirība?
U
U
Viena no lielākajām valsts obligātajām naudas izspiestuvēm.
Daina Ābele
D
Precizēju: tiks likvidēta portāla lv.lv publicistiskā sadaļa, kur skaidroti likumi un sniegta informācija par valsts institūciju pieņemtajiem lēmumiem un to skaidrojumi. Ceram, ka sistematizētā tiesību aktu datu bāze un elektroniskais laikraksts tiks saglabāts piešķirot tam noteiktu statusu.
Gunārs
G
Ja nobrūk elektroniskā sistēma, tad dzīvojam bez likumiem. Lieliska iespēja kā iznīcināt valsti. Lai dzīvo anarhisms. :) Es runāju par vismaz dažiem papīra eksemplāriem. Lai būtu avots, kur varētu smelties, ja elektroniskā sistēma sabrūk. Šī sistēma jāuztur valstij. Lai nav vēl viens Lursofts, kas tagad paziņo - pagarinat līgumu, vai arī atslēdzam vadus. Uzņēmuma reģistrs vienkārši pazūd.
hmm
h
idiotisms, neizdos elektronisko versiju, lai ietaupītu 7%, bet izdos nevajadzīgo LV avīzi, kas paņem 935? WTF???
Laima
L
Pie mūsu elektronisko sistēmu drošības, no papīra versijām nevaram atteikties. Valtij vajag vienotu sistēmu. Nedrīkstam pieļaut vēl vienu Lursoftu. Savādāk Eiropas Komisija klauvēs pie Latvijas durvīm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas